Tekbaşına yapamam oturup bekleyeyim gece olacak kavgayı
Eltiniz kurtarmis bu sefer kurtaran olmazsa ne yapacaksiniz? Polisi neden aramiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekbaşına yapamam oturup bekleyeyim gece olacak kavgayı
Öylece oturup dayak yemeyi mi bekleyeceksin?? Çocuklarının yanında birde nasıl öylece kabullenirsin bunları nasılll???Tekbaşına yapamam oturup bekleyeyim gece olacak kavgayı
Bu nasıl hayat ya Allah yardımcınız olsunSelam arkadaşlar hepinize.size hakikaten de bir dertten yazmak istiyorum.ben Moskova’da yaşıyorum ve amcam buraya çalışmaya gelir ve gider,neyse ben gündüzleri pek uyumam ama erken uyandığım için uyu verdim.bir de baktım kocam olacak alçak arıyor:çocukları git kreşten götür,ben de uykulu telefonu kapattım gitmedim daha 1 saat vardı,bu 3 kere aradı sonunda kavga ettik ve bana”eşek kızı”diye küfretti.sonra ben kreşe gittim gördüm yine arıyor açmadım,deme amcam gelmiş çocukları görmek istemiş (yahu sen bunu bana söylesene aşağılık )neyse eve geldim bir sürü mesaj beni tehritler korkutmalar,bloke ettim onu.öbür gün bana başladı”senin ana baban sana Terbiye vermemiş falan,aradım annemi söyledim anam da şuna mesaj çekti medenice,akşam oldu geldi eve yine bana saldırmalar falan,2 telefonum vardı birini aldı bendem öbürünü gizledim beni öyle dövdüki ben şu ana kadar böyle bir şey görmemiştim eltimi sesledim eltim çıktı beni odasına aldı ayağım şişmiş kolum mosmor,babasına şikayet ettim.sabah oldu yine bana saldırmak istedi babama şikayet ettin falan,kapıyı da kilitledi,eltimi yine sesledim eltim geldi kapı arkasında”eğer kapıyı açmazsan babanı arayacağım” dedi.bu bıraktı beni,sonra bana”eşyalarını topla ben eve gelince,senin gibi terbiyesizini görmedim hiç”dedim sensin o.ana babama küfür ediyorsun.eltim dehepsiniduyuyordu.neyse söyledi seni bumdam da kötü hale sokacağım.akşam işine bakarım senin eşek falan dedim sensin eşek.döndü sesled gel buraya gitmedim akşam çok ihtimal bunun dayağını yiyeceğim cehennemi yaşıyorum
Çok istedi ama izin vermedilerİçine niye atıyor?
Alsın kızını kurtarsın.
İzin vermiyorlar ablacım(((Öylece oturup dayak yemeyi mi bekleyeceksin?? Çocuklarının yanında birde nasıl öylece kabullenirsin bunları nasılll???
Baban sana birşey çektirmelerine müsade etmemeliydi. Madem biliyor evliliğinde sıkıntı yaşıyorsun, dayak yiyorsun, göz yummak yerine sahip çıksaydı.Kimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Kim izin vermiyor?Çok istedi ama izin vermediler
Nilu Allah aşkına kendi hayatın için kimden ne diye izin bekliyorsun??İzin vermiyorlar ablacım(((
Niye o 'alcak' kocanız halaSelam arkadaşlar hepinize.size hakikaten de bir dertten yazmak istiyorum.ben Moskova’da yaşıyorum ve amcam buraya çalışmaya gelir ve gider,neyse ben gündüzleri pek uyumam ama erken uyandığım için uyu verdim.bir de baktım kocam olacak alçak arıyor:çocukları git kreşten götür,ben de uykulu telefonu kapattım gitmedim daha 1 saat vardı,bu 3 kere aradı sonunda kavga ettik ve bana”eşek kızı”diye küfretti.sonra ben kreşe gittim gördüm yine arıyor açmadım,deme amcam gelmiş çocukları görmek istemiş (yahu sen bunu bana söylesene aşağılık )neyse eve geldim bir sürü mesaj beni tehritler korkutmalar,bloke ettim onu.öbür gün bana başladı”senin ana baban sana Terbiye vermemiş falan,aradım annemi söyledim anam da şuna mesaj çekti medenice,akşam oldu geldi eve yine bana saldırmalar falan,2 telefonum vardı birini aldı bendem öbürünü gizledim beni öyle dövdüki ben şu ana kadar böyle bir şey görmemiştim eltimi sesledim eltim çıktı beni odasına aldı ayağım şişmiş kolum mosmor,babasına şikayet ettim.sabah oldu yine bana saldırmak istedi babama şikayet ettin falan,kapıyı da kilitledi,eltimi yine sesledim eltim geldi kapı arkasında”eğer kapıyı açmazsan babanı arayacağım” dedi.bu bıraktı beni,sonra bana”eşyalarını topla ben eve gelince,senin gibi terbiyesizini görmedim hiç”dedim sensin o.ana babama küfür ediyorsun.eltim dehepsiniduyuyordu.neyse söyledi seni bumdam da kötü hale sokacağım.akşam işine bakarım senin eşek falan dedim sensin eşek.döndü sesled gel buraya gitmedim akşam çok ihtimal bunun dayağını yiyeceğim cehennemi yaşıyorum
Çünkü bana kimse sahip çıkmayacak şunu biliyorumNilu Allah aşkına kendi hayatın için kimden ne diye izin bekliyorsun??
İnmez emin ol, ne olursa sana olurKimse bana sahip çıkmıyor babam çektiklerim yüzünden kalp ameliyatı geçirdi 5 saat ameliyatta kaldı duyarsa kalbine iner diye korkuyoruz
Ya sen eşyamısın kölemisin kendine sahip arıyorsun kendi kendine sahip ol al çık çocuklarını git devlete sığın.Çünkü bana kimse sahip çıkmayacak şunu biliyorum
Babamın haberi yok ki.kimse ona söylemiyor 1 değil 2 değil Azerbaycan’da bir keresinde beni tokkayla dövmüştü birşey diyemediler onaYani insan şu muameleye boşanmıyor ise o zaman sussun.. sussun ve kocasından dayak yememe yollarını bulsun. Ne seçenek kalıyor ki başka.
Anneme şikayet ettim
Babasına şikayet ettim.
Eltimi çağırdım.
Onlar ne yapabilir, üzülmekten başka?
Millete rezil olmaktan başka bir şey değil yaşadıklarınız... Gidip adam gibi yetkili mercilere şikayet edin uzaklaştırma aldırın.
Size saygısı olmayan adam annenizin mesajından mı korkup düzelecek. Çok yersiz hareket olmuş..
Lütfen canınıza kıymet verin.
Babanız üzülür ,kalbine iner... Allah Allah...
Siz günde 3 posta dayak yerken, evyah akşam gelecek kesin dövecek yine diye korkarak yaşarken babanız üzülmek dışında bir şey yapsa daha mantıklı olmaz mı?
Baba dediğin kızı zorda ise evet üzülür ve onu o zordan kurtarır... Üzüldüm kalbime indi ama olsun yine de sen orada kal o adamla evli dur kızım demez. Dememeli... Onun adı babalık değil bencillik olur.
Siz ne yazdığınızın farkındamısını?babanız sizin çektiklerinizi içine atıp hasta okuyor,burda babamın haberi yok diyorsunuz.Babamın haberi yok ki.kimse ona söylemiyor 1 değil 2 değil Azerbaycan’da bir keresinde beni tokkayla dövmüştü birşey diyemediler ona
Bunun söylediklerinden şöyle çıkıyor ki ne isterse yapar bana ben kimseye de söylemeyeyim.akşam babasına söyledim diye delirdi.benim babam ameliyattan sonra bir şey söylemiyoruzSiz ne yazdığınızın farkındamısını?babanız sizin çektiklerinizi içine atıp hasta okuyor,burda babamın haberi yok diyorsunuz.
Ozaman kocanızın babasını arayın eve gelsin sizi kurtarsın ,galiba o da moskovada degil