kocacıklarımıza hediye önerileriniz

bana da fikir lazımmmm evlilik yıldönümü hem de doğumgünü şu anda ayrı yerlerdeyiz kocama nasıl bi hediye hazırlayabilirim

kızlar banada yardım edin yarın evlilik yıldönümümüz ama ben arada kaldım hem bişeler yapıpo bişeler alıp yapmak istiyorum ama eşime ben hep özel günlerde bişiler alıyorum doğal olarak ondanda bekliyorum ama o hiç bişe almıyo yapmıyo tamam normal günlerde arada sırada bişeler alır ama özel gündede ben yapınca insan ister istemez bekliyo yarın için bişe yapsamm mı ne dersniz işten erken gidersem bişeler hazırlarım ev dede ama hediye ne alsam yada alsammı :31::31::31::31::31:

Hmmm bu konuda yeni keşfim
evlilik yıldönümü için hani şu sıcak birşey dökülünce üstündeki yazılar belirleşen bardaklar var ya onlaardan olabilir aslında

ya bende bişi sormak istiyorum
şimdi biz nişanlımla gün içinde kaç kez görüşsek konuşsakda gece yatmadan önce bi konuşup öle kapatırız günü..
ve benimki genelde benle konuşacağı zaman dükkanda çayını falan koyuyo müziğini açıyo başlıyoruz muhabbete :)
bi keresinde dükkana gitiğimdede anlatmıştı yaa bütün gün iş güç akşam gelip çayımı koyuyorum müziğimide açıyorum senin sesinide duyunca yorgunluk gidiyo diyee..
şimdi sadede geleyim anladığınız gibi bizim bu gece muhabetleri özel bi hal almış durumda ve arkadaş çay içmeye bayılır bende bunu hediye amaçlı düşündüm :1: bende bunu bildiğimden güzel bi çay makinası aldım ama kararsızlıklar içindeyim anneme mesela babam özel günlerde şu küçük ev aletlerinden getirince annem şaka yollu ee bu size hediye oldu ben kişisel olarak kullanmıcamki derdi :1: ondan bende şimdi acaba çokmu gereksiz oldu diye düşünmeden alamadım kendimi :26: ama hediyeyi verirkende al kana kana çay içersin diyp vermicem :1: bizim özel bi rutinimiz oldu hem güzelde bi hatırası olur diye düşündüm ha öte yandan dükkana gelen müşterilerede ikram ederken kolaylık olur buda ayrı bi düşünce kafamda.. :44: ee kızlar çook uzattım ama başka anlatma yolu yoktu sizler ne diyonuz :) malum erkeğe alınacak hediyede kısıtlı kalıyo bide ben kim olur olsun kıyafet vermekten hoşlanmıyorum nedense onada ööle bi kazakla geçiştirmek istemiyorum açıkçası

Hmmm bu konuda yeni keşfim
evlilik yıldönümü için hani şu sıcak birşey dökülünce üstündeki yazılar belirleşen bardaklar var ya onlaardan olabilir aslında

evet normalde siyah bi kupa bardak gibi duruyo ama sıcak su konulduğunda stünde sevdiğinizle resminiz beliriyo çok güzel bööle bişi bende almıştım tavsiye ederim..ama aman dikkat makinada yıkanmıyo ztn yazıyo kutusunda filan ama kullanılırmı onuda bilemedim biz hatıra gibi sakladık doğrusu :)

ya bende bişi sormak istiyorum
şimdi biz nişanlımla gün içinde kaç kez görüşsek konuşsakda gece yatmadan önce bi konuşup öle kapatırız günü..
ve benimki genelde benle konuşacağı zaman dükkanda çayını falan koyuyo müziğini açıyo başlıyoruz muhabbete :)
bi keresinde dükkana gitiğimdede anlatmıştı yaa bütün gün iş güç akşam gelip çayımı koyuyorum müziğimide açıyorum senin sesinide duyunca yorgunluk gidiyo diyee..
şimdi sadede geleyim anladığınız gibi bizim bu gece muhabetleri özel bi hal almış durumda ve arkadaş çay içmeye bayılır bende bunu hediye amaçlı düşündüm :1: bende bunu bildiğimden güzel bi çay makinası aldım ama kararsızlıklar içindeyim anneme mesela babam özel günlerde şu küçük ev aletlerinden getirince annem şaka yollu ee bu size hediye oldu ben kişisel olarak kullanmıcamki derdi :1: ondan bende şimdi acaba çokmu gereksiz oldu diye düşünmeden alamadım kendimi :26: ama hediyeyi verirkende al kana kana çay içersin diyp vermicem :1: bizim özel bi rutinimiz oldu hem güzelde bi hatırası olur diye düşündüm ha öte yandan dükkana gelen müşterilerede ikram ederken kolaylık olur buda ayrı bi düşünce kafamda.. :44: ee kızlar çook uzattım ama başka anlatma yolu yoktu sizler ne diyonuz :) malum erkeğe alınacak hediyede kısıtlı kalıyo bide ben kim olur olsun kıyafet vermekten hoşlanmıyorum nedense onada ööle bi kazakla geçiştirmek istemiyorum açıkçası

bence güzel bi hediye eve alınan hediyeler için bende annen gibi düşünüyorum ama sonuçta siz aynı evde değilsiniz ve nişanlın da işyerinde kullanacak dimi? sizin için anlamlı bişey

ozokun cvp için teşekkür ederim..
evet aslında bende ööle hediyelerden hoşlanmam ama gene sevdiğim bana alsa severim o ayrı mesele tabi konuyla
neyse burda hediye alan benm unutmamam lazım :1: evet canım hem öle bi zaman diliminin bize ait olması hemde
gelen misafirlerinede ikram eder düşüncesi bana aldırdı böle bi hediye..inş o da beğenir çünkü erkeklerin hediye alanı kısıtlı
ve ben bugüne kadar aldığım şeyleri pek içime sindiremedim çook farklı ve güzel olmalarına rağmen onunda beğenmesine rağmen :26:
inş beğenir ya şanstan bu son bikaç gündürde muhabbeti geçmiş oldu işte çay içecek hazır değil filan buda yorgun uraşmak istemiyo :)
dedim tmm sanırım iyi olacak bu iş :131:

Ben bu sene hali saha ayakkabisi aldim.cok begendi,simdiye kadar giydigi en guzel spor ayakkabi oldugunu soyledi.Ben Genelde ihtiyac olan seyleri aliyorum ne yalan soyliim:)

daha önce şal bere ördüm kendim, mont aldım, kazak hırka aldım,ayakkabı aldım, bu yılbaşı içinde saat aldım paraya kıydım busefer çocuk gibi gözü kalmıştı yazık dedim ne için çalışıyoruzki azcık şımarmak bizimde hakkımız dedim kendi kendime,
özel günde hediyenin bizim için pek bir anlamı yok genelde biz alakasız zamanlarda alarak dahada çok şaşırtıp dahada mutlu oluyoruz nedense :))))))

kızlar ben evlilik yıldönümünde kişiye özel şarağlar var onlardan tasarımını kendim yaptım üstüne düğün fotoğrafımızı koydum isimlerimizi yazdım seni seviyorum yazdım altına da şarap gibi yıllanalım birlikte yaşlanalım diye yazdım. arkasına da bu şarap .... adına viole tarafından yaptırılmıştır yazdım.. sonra onu kırtasiyede arkası yapışkanlı kağıda renkli çıktı aldım aldığım şarabın üstüne yapıştırdım bayıldı benimki hem çok değişik fikrime hayran kaldı hem kendim hazırladım ama çok orjinal oldu tavsiye ederim size de bi fotoğraf düzenleme programında biraz beceriniz varsa kolaylıkla yapabilirsiniz

Back