- Konu Sahibi evcilkaktus
Bazı tişörtlerde Hayat Babamla güzel yazıyor acaba onunkinede hayat oğlumla güzelmi yazmalı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm bu konuda yeni keşfim
evlilik yıldönümü için hani şu sıcak birşey dökülünce üstündeki yazılar belirleşen bardaklar var ya onlaardan olabilir aslında
ya bende bişi sormak istiyorum
şimdi biz nişanlımla gün içinde kaç kez görüşsek konuşsakda gece yatmadan önce bi konuşup öle kapatırız günü..
ve benimki genelde benle konuşacağı zaman dükkanda çayını falan koyuyo müziğini açıyo başlıyoruz muhabbete :)
bi keresinde dükkana gitiğimdede anlatmıştı yaa bütün gün iş güç akşam gelip çayımı koyuyorum müziğimide açıyorum senin sesinide duyunca yorgunluk gidiyo diyee..
şimdi sadede geleyim anladığınız gibi bizim bu gece muhabetleri özel bi hal almış durumda ve arkadaş çay içmeye bayılır bende bunu hediye amaçlı düşündümbende bunu bildiğimden güzel bi çay makinası aldım ama kararsızlıklar içindeyim anneme mesela babam özel günlerde şu küçük ev aletlerinden getirince annem şaka yollu ee bu size hediye oldu ben kişisel olarak kullanmıcamki derdi
ondan bende şimdi acaba çokmu gereksiz oldu diye düşünmeden alamadım kendimi :26: ama hediyeyi verirkende al kana kana çay içersin diyp vermicem
bizim özel bi rutinimiz oldu hem güzelde bi hatırası olur diye düşündüm ha öte yandan dükkana gelen müşterilerede ikram ederken kolaylık olur buda ayrı bi düşünce kafamda.. :44: ee kızlar çook uzattım ama başka anlatma yolu yoktu sizler ne diyonuz :) malum erkeğe alınacak hediyede kısıtlı kalıyo bide ben kim olur olsun kıyafet vermekten hoşlanmıyorum nedense onada ööle bi kazakla geçiştirmek istemiyorum açıkçası