- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayal gucu bebegm.. Bende daha ne numalar war ahahahaay dogru yenı farkettım ne hırs yahuneyse konumuza donelım .. sende çok fenasın ya super fıkırler cıkıo valla :)
evt hrsm vr cnku sze grzim vr. Neyse, Allah akil fikir versin size.
bunu eşim bana yapmıştı :) bideçok ince fikirlidir o o yuzden çok detaylı dusunuorum :/ bana evlenme teklıfını nasıl ettigini anlatıyım o zamanlar ben antalyadayım eşim ankarara eve bi kargo geldı aldım kutu..kutunun içinde bi zarf , zarfı açtım iicinde anahtar ve bi kagıt :) kagıtta evimin sultanı olurmusun yazıodu aglamıstım :))Başka bir konuya yazdım buraya da yazayım bari :) Birlikte çekildiğiniz resimlerle bir video yapabilirsiniz videonun fon müziği olarak da sizin şarkınızı koyarsınız .. Çok hoş bir hediye olabilir bence onun da çok hoşuna gidecektir![]()
![]()
Başka bir konuya yazdım buraya da yazayım bari :) Birlikte çekildiğiniz resimlerle bir video yapabilirsiniz videonun fon müziği olarak da sizin şarkınızı koyarsınız .. Çok hoş bir hediye olabilir bence onun da çok hoşuna gidecektir![]()
![]()
bunu eşim bana yapmıştı :) bideçok ince fikirlidir o o yuzden çok detaylı dusunuorum :/ bana evlenme teklıfını nasıl ettigini anlatıyım o zamanlar ben antalyadayım eşim ankarara eve bi kargo geldı aldım kutu..kutunun içinde bi zarf , zarfı açtım iicinde anahtar ve bi kagıt :) kagıtta evimin sultanı olurmusun yazıodu aglamıstım :))
yaaaa ne sandıydın sen benim KOCİŞİMİ hahahawaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwww wawwwwwwwwwwwwwww :):):):)
bunu eşim bana yapmıştı :) bideçok ince fikirlidir o o yuzden çok detaylı dusunuorum :/ bana evlenme teklıfını nasıl ettigini anlatıyım o zamanlar ben antalyadayım eşim ankarara eve bi kargo geldı aldım kutu..kutunun içinde bi zarf , zarfı açtım iicinde anahtar ve bi kagıt :) kagıtta evimin sultanı olurmusun yazıodu aglamıstım :))
yaaaa ne sandıydın sen benim KOCİŞİMİ hahaha![]()
ben olsam bende korkardım ama çok romatik yabır haftalıgna annemlere gıtmıstımm.. eve dondugumde eşim iişte zannettm ama evdeymıs... evın heryerıne notlar yazmıstıı... her adımda bı not.. yatakodasına kadar goturdu bu notlar benı.. bı baktım kocam evdeee yatak odasında elınde bı demet cıcek... cok korkutmustu benı ama guzel bı suprızdı...
o benım canım yaaa... aslında romantık bı yapısı yok fazlaa... ama elınden gelenı yapıoo.. benı mutlu etmek ıcın.. tabıı bende onu... ee kızlarrrr hadı fıkırlerınızzz gelsınnn...ben olsam bende korkardım ama çok romatik ya![]()
ya sonuçta erkekler anca bu kadar oluyo napsınlar onlarda yazık yaa :) evet kızlar hadi yaaaaaa sızde hediye önerilerinde bulunun bakııım bi yardımcı olun bizlere :18:o benım canım yaaa... aslında romantık bı yapısı yok fazlaa... ama elınden gelenı yapıoo.. benı mutlu etmek ıcın.. tabıı bende onu... ee kızlarrrr hadı fıkırlerınızzz gelsınnn...
o bardaktan zamanın birinde benimde vardınısanlıyken esım bana yapmıstı... ( yıne )
evlerıne gıtmıstım.. nası ısrar edıo sana neskafe yapım dıyee yap madem dedı.. geldı elınde ıkı bardaklaaa.. sıyah sıradan kupalardı ıkı uc dakıka sonra.. ılk once esımın elındekı kupayı farkettım benım resımlerım cıkıodu hafıften.. sonra baktım benımkındede onun resımlerı.. cok hosuma gıtmıstı.. fotografcıda yaptırmıs.. sıcagı gorunce ıcındekı resımler ortaya cıkıoo.. sonra yıne kayboluoo..