kocacıklarımıza hediye önerileriniz

puzzleda yapılabılıoo dıye bılıyorumm...:28:
evet :) bende eşimin bana yaptıgı bişeyı solıyım ankamallın yanında bi panayır kurulmuştu oraya gıdelım dıe tutturdu (sevgiliydik o zman ben antya donmeden son gun nlcn) orda 2 tane bardak yaptırdı kendı bardagına dilanım benimkinede okanım yazdırmıştı çok hosuma gitmişti :16: hala saklıorum bakınn

Eklentiler

• $2012-10-07-416.jpg
    $2012-10-07-416.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 44
evet :) bende eşimin bana yaptıgı bişeyı solıyım ankamallın yanında bi panayır kurulmuştu oraya gıdelım dıe tutturdu (sevgiliydik o zman ben antya donmeden son gun nlcn) orda 2 tane bardak yaptırdı kendı bardagına dilanım benimkinede okanım yazdırmıştı çok hosuma gitmişti :16: hala saklıorum bakınn

cokk guzelmısss yaaaa... allaahh bozmasınn askınızı canım benım yaa...

gercekten cok hosssssssssss....

Sevgilimin yazdığı mesajları biriktiyorum, salonunun duvarına bana yazdığı mesajlarıyla dolu bir duvar kağıdı yaptıracağım =)))

koca, kociş, kocacık... yok mu arttıran? süs köpeği sever gibi isim takmışsınız...

bi dünya alın. hani şu Coğrafya derslerin de getirirlerdi ya... hah işte ondan. ee tüm dünyanız koca olunca benim de aklıma bu fikir geldi

tasma ya da kelepçe de alabilirsiniz. hakaret ettiğimi sanmayın fetiş fanteziler için

koca, kociş, kocacık... yok mu arttıran? süs köpeği sever gibi isim takmışsınız...

bi dünya alın. hani şu Coğrafya derslerin de getirirlerdi ya... hah işte ondan. ee tüm dünyanız koca olunca benim de aklıma bu fikir geldi

tasma ya da kelepçe de alabilirsiniz. hakaret ettiğimi sanmayın fetiş fanteziler için

tasma kelepce fikri hic fena degil :)

kociş ne ya bu sitede ki şu tabiri anlamıyorum kociş kocişim sevimli mi hayır:120: değil erim demek bile daha çekici kocişin yanında kocacım ya da kocamın suyu mu çıktı pehh

Benim kocam hediye konusunda yaratıcı daha doğrusu ince düşünen birisidir hatta verirken kutusuna, veriş şekline dahi özenir.Şimdiye kadar ben ona bu konuda yetişememiştim amaaa bu sene yıldönümümüzde gerçekten yüzünde o istediğim ifadeyi sonunda gördüm!

Beyaz bir t-shirt alıp tanıdığım bi foto baskı yapan yerde I Kalp ve eşimin adını bastırdım.Kalp kırmızı diğer kısımlarda yazanlarda siyah büyük punto. Eşimin bugüne dek bence en beğendiği hediye oldu hem de çok masraflı da olmadı. Bu arada bunu ben giydim yani kendinize göre yapıcaksınız:))Ben yeni aldım ama evde de varsa güzel şöyle bi düz( v yakalı olsa daha iyi olur) beyaz t-shirt , baskıda 25 lira civarı...bilginize:54:

bende kartvizit yaptırmayı düşünüyorum :52::52:

değişiklik olsun.kendi üşeniyor yaptırmaya.:52::52:

bır haftalıgna annemlere gıtmıstımm.. eve dondugumde eşim iişte zannettm ama evdeymıs... evın heryerıne notlar yazmıstıı... her adımda bı not.. yatakodasına kadar goturdu bu notlar benı.. bı baktım kocam evdeee yatak odasında elınde bı demet cıcek... cok korkutmustu benı ama guzel bı suprızdı...

Bende iş için 1 hafta yurt dışına çıkmıştım 1,5 yıllık evlıydık eşim beni havaalanında çiçeklerle karşıladı sonra o işe gidecekti o yuzden benı eve bırakmadı ben eve taksiyle geldim sonra buz dolabını açıyorum bir not su içiyorum bir not en komiiğide tuvalet kağıdını bir çektim ondada bir not hem çok güldüm hemde yaratıcılığına bayıldım siz yazınca bu anıyı unutmuştum o aklıma geldi :))

Bende 1,5 ay sonra eşime doğumgunu hediyesi alacağım aklıma sizin fikirlernizden şu geldi Allah nasip ederse oğlumuz olacak hamileyim 2 beyaz tişörte biri minik diğeri büyük eşime göre bir yazı yazdırmalı öyle bir yazı olmalıki babaoğul giydiği zaman çok keyif almalı eşim ne yazdırabilirim kızlar ?? :1:

Bende iş için 1 hafta yurt dışına çıkmıştım 1,5 yıllık evlıydık eşim beni havaalanında çiçeklerle karşıladı sonra o işe gidecekti o yuzden benı eve bırakmadı ben eve taksiyle geldim sonra buz dolabını açıyorum bir not su içiyorum bir not en komiiğide tuvalet kağıdını bir çektim ondada bir not hem çok güldüm hemde yaratıcılığına bayıldım siz yazınca bu anıyı unutmuştum o aklıma geldi :))

Bende 1,5 ay sonra eşime doğumgunu hediyesi alacağım aklıma sizin fikirlernizden şu geldi Allah nasip ederse oğlumuz olacak hamileyim 2 beyaz tişörte biri minik diğeri büyük eşime göre bir yazı yazdırmalı öyle bir yazı olmalıki babaoğul giydiği zaman çok keyif almalı eşim ne yazdırabilirim kızlar ?? :1:
hık demiş burnundan düşmüş olabilir yada armut dibine düşermiş de olabılır armut kısmı bebegının tsrtunde olcak sekılde hem esprilide olur:9:

Back