- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
-
evet :) bende eşimin bana yaptıgı bişeyı solıyım ankamallın yanında bi panayır kurulmuştu oraya gıdelım dıe tutturdu (sevgiliydik o zman ben antya donmeden son gun nlcn) orda 2 tane bardak yaptırdı kendı bardagına dilanım benimkinede okanım yazdırmıştı çok hosuma gitmiştipuzzleda yapılabılıoo dıye bılıyorumm...
evet :) bende eşimin bana yaptıgı bişeyı solıyım ankamallın yanında bi panayır kurulmuştu oraya gıdelım dıe tutturdu (sevgiliydik o zman ben antya donmeden son gun nlcn) orda 2 tane bardak yaptırdı kendı bardagına dilanım benimkinede okanım yazdırmıştı çok hosuma gitmiştihala saklıorum bakınn
evet :) bende eşimin bana yaptıgı bişeyı solıyım ankamallın yanında bi panayır kurulmuştu oraya gıdelım dıe tutturdu (sevgiliydik o zman ben antya donmeden son gun nlcn) orda 2 tane bardak yaptırdı kendı bardagına dilanım benimkinede okanım yazdırmıştı çok hosuma gitmiştihala saklıorum bakınn
tesekkurler canım allah sızınde askınızı evlılıgınızı nazarlardan saklasın :)gercekten cok hosssssssssss....
tesekkurler canım allah sızınde askınızı evlılıgınızı nazarlardan saklasın :)
bende maşa yapıcam saçlarıma canım sıhatlerolsun simdidensaoll canıım benım... burdan cıkmayı hıc ıstemıomm ama cıkmak zorundayım bı dus alıp hazırlanaımm :)
bende maşa yapıcam saçlarıma canım sıhatlerolsun simdiden
Sevgilimin yazdığı mesajları biriktiyorum, salonunun duvarına bana yazdığı mesajlarıyla dolu bir duvar kağıdı yaptıracağım =)))
koca, kociş, kocacık... yok mu arttıran? süs köpeği sever gibi isim takmışsınız...
bi dünya alın. hani şu Coğrafya derslerin de getirirlerdi ya... hah işte ondan. ee tüm dünyanız koca olunca benim de aklıma bu fikir geldi
tasma ya da kelepçe de alabilirsiniz. hakaret ettiğimi sanmayın fetiş fanteziler için
koca, kociş, kocacık... yok mu arttıran? süs köpeği sever gibi isim takmışsınız...
bi dünya alın. hani şu Coğrafya derslerin de getirirlerdi ya... hah işte ondan. ee tüm dünyanız koca olunca benim de aklıma bu fikir geldi
tasma ya da kelepçe de alabilirsiniz. hakaret ettiğimi sanmayın fetiş fanteziler için
bır haftalıgna annemlere gıtmıstımm.. eve dondugumde eşim iişte zannettm ama evdeymıs... evın heryerıne notlar yazmıstıı... her adımda bı not.. yatakodasına kadar goturdu bu notlar benı.. bı baktım kocam evdeee yatak odasında elınde bı demet cıcek... cok korkutmustu benı ama guzel bı suprızdı...
hık demiş burnundan düşmüş olabilir yada armut dibine düşermiş de olabılır armut kısmı bebegının tsrtunde olcak sekılde hem esprilide olurBende iş için 1 hafta yurt dışına çıkmıştım 1,5 yıllık evlıydık eşim beni havaalanında çiçeklerle karşıladı sonra o işe gidecekti o yuzden benı eve bırakmadı ben eve taksiyle geldim sonra buz dolabını açıyorum bir not su içiyorum bir not en komiiğide tuvalet kağıdını bir çektim ondada bir not hem çok güldüm hemde yaratıcılığına bayıldım siz yazınca bu anıyı unutmuştum o aklıma geldi :))
Bende 1,5 ay sonra eşime doğumgunu hediyesi alacağım aklıma sizin fikirlernizden şu geldi Allah nasip ederse oğlumuz olacak hamileyim 2 beyaz tişörte biri minik diğeri büyük eşime göre bir yazı yazdırmalı öyle bir yazı olmalıki babaoğul giydiği zaman çok keyif almalı eşim ne yazdırabilirim kızlar ??
hık demiş burnundan düşmüş olabilir yada armut dibine düşermiş de olabılır armut kısmı bebegının tsrtunde olcak sekılde hem esprilide olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?