- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
kızlar eşe , sevgiliye , nişanlıya .. ilginç orjinal hediye önerilerinizi alalımmmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya :):) bende sen bilmiorum diyince açim dedimaynı anda acmısız konuyu bebemmm :):) oolsunnn...
hadi ya :):) bende sen bilmiorum diyince açim dedim
ben bunu çalıcam haberin olsun sekerim :):):) harıkayaaaa kesın çalcam bak haberın olsun inşallah bu ay bunu yapma şansını yakalarız :) inşallaaaaaaaaahkızlar hamıle kaldıgımı ogrendıgım zaman esıme soyle bı suprız yapmak ıstıyorum.. bebek patıgı alıp guzel bı kutuya yerlestırecem... ıcınede bı not yazcam..babacıgım evınıze adım atabılırmıyım dıee :)
ya da dur ben şöyle değiştiriyim gs stordan bi zıbın çok daha hosuna gıder patık yerıne gs stordan bı zıbın alırım benım koca fena fanatik :)
kızlar hamıle kaldıgımı ogrendıgım zaman esıme soyle bı suprız yapmak ıstıyorum.. bebek patıgı alıp guzel bı kutuya yerlestırecem... ıcınede bı not yazcam..babacıgım evınıze adım atabılırmıyım dıee :)
Çok güzel yabenimde olursa inşallah ozamanlar tabi gelirse çook ilerde yaparım...
call call canım ne demekkfıkır alısverısını bosunamı yapıyoruz bız burda
hem odestıkk bende bebısının ısmını calmıstım yaa... o anda kocanın yuzunu cok merak edıyorum.. ınsallah canım ınsallahhh... allah yuzunu guldursun..
zaten oralarda farklı alternatıflerde var.. oraya gıdınce fıkrın degısebılırr...şimdi kalıma geldi ben kocişime eşofman da alabılırım gs stordan aslında oda çok hoşuna gider
tamam teyze sen amcama baston al.Kocis, kocacik . Yas kac merak ettim. Oyuncak araba oneriyorum.
tamam teyze sen amcama baston al.![]()
tamam teyze sen amcama baston al.![]()
ay dogru yenı farkettım ne hırs yahubence hıc muhattap bıle olma canım.. dıger konudan garezı olanlardannn hıc ugrasmaa.. benceee...