kocacıklarımıza hediye önerileriniz

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
108
kızlar eşe , sevgiliye , nişanlıya .. ilginç orjinal hediye önerilerinizi alalımmmm :)

:124: İştee gelmiş bu güzel konuuu.Ben onaa ımm mesela o biz ikimizdee bilgisayar oyunu hastasıyız piraz para biriktirip ilerde güzel bi oyun konsolu almayı istiyorum.

kızlar hamıle kaldıgımı ogrendıgım zaman esıme soyle bı suprız yapmak ıstıyorum.. bebek patıgı alıp guzel bı kutuya yerlestırecem... ıcınede bı not yazcam..babacıgım evınıze adım atabılırmıyım dıee :)

kızlar hamıle kaldıgımı ogrendıgım zaman esıme soyle bı suprız yapmak ıstıyorum.. bebek patıgı alıp guzel bı kutuya yerlestırecem... ıcınede bı not yazcam..babacıgım evınıze adım atabılırmıyım dıee :)
ben bunu çalıcam haberin olsun sekerim :):):) harıkayaaaa kesın çalcam bak haberın olsun inşallah bu ay bunu yapma şansını yakalarız :) inşallaaaaaaaaah

ya da dur ben şöyle değiştiriyim gs stordan bi zıbın çok daha hosuna gıder patık yerıne gs stordan bı zıbın alırım benım koca fena fanatik :)

call call canım ne demekk:1: fıkır alısverısını bosunamı yapıyoruz bız burda :3: hem odestıkk bende bebısının ısmını calmıstım yaa... o anda kocanın yuzunu cok merak edıyorum.. ınsallah canım ınsallahhh... allah yuzunu guldursun..

Çok güzel ya :23: benimde olursa inşallah ozamanlar tabi gelirse çook ilerde yaparım...

call call canım ne demekk:1: fıkır alısverısını bosunamı yapıyoruz bız burda :3: hem odestıkk bende bebısının ısmını calmıstım yaa... o anda kocanın yuzunu cok merak edıyorum.. ınsallah canım ınsallahhh... allah yuzunu guldursun..

şimdi kalıma geldi ben kocişime eşofman da alabılırım gs stordan aslında oda çok hoşuna gider

gecen ay dogum gunumde esım bana yapmıstı ama sızde yapabılırsınızz..

kocaman bı kalplı kutunun ıcınde ıkı bardak bı sıse sarap koymustu.. dogum gıbı kutlamamızın uzerıne basbasa kaldıgımızda kutuyu bana verdı.. sarabı ıctık ıctık ıctık guzellstıkkkk :):)

bence hıc muhattap bıle olma canım.. dıger konudan garezı olanlardannn hıc ugrasmaa.. benceee...
ay dogru yenı farkettım ne hırs yahu :1: neyse konumuza donelım .. sende çok fenasın ya super fıkırler cıkıo valla :)

Back