• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koca popomla alakalı

Derdim popomu aştı kardeş. Daha geçen gün, arkadaşlarla whtspta konuşurken "Baldırımda selülit var galiba" diyen arkadaşa, "Benim selülitlerimde baldır var galiba" yazdım. Önce bi güldüm, sonra hüzünlendim.

Spora başliycim inş, geçen sene de böyle diyodum ama bu sene başliycim.

Eliptik isminde bisiklet var hergün bununla 1 saat spor yaparsan erir o popo
Yandanda erime olur :21:beskenmen nasıl et ağırlıklı mı hamur ağırlıklımı

Ay gercekten mi, benim de bu..
Evet kuzum tabikide ben sana gülmedim yazdıgına güldüm hemde hocama şuan ulaşamıyorum ama bayan fitness şampiyonu kendisi zayıf lar daha şanslı direk karbonhitratı basıcaksın sonrası hep ağırlık çalışıcaksın bu duruma üzülme asla şanlısın şanlıyız 🤗

sadece popo mu büyük, fazla kilo da var mı? eğer fazla kilo varsa onları verdiğinizde düzelir diye düşünüyorum. fazla kilo yok ve popo büyükse, bu iyi bişey değil mi :)

Poposu büyük olan kadınların acaip zeki olduğunu okumuştum

sadece popo mu büyük, fazla kilo da var mı? eğer fazla kilo varsa onları verdiğinizde düzelir diye düşünüyorum. fazla kilo yok ve popo büyükse, bu iyi bişey değil mi :)
fakza kilomm yok belim incecik ama basenim var ve çok kötü duruyor ayrıca nasıl anlatayım popomun iki tarafı ayrık baya kıyafet giydiğimde de belli oluyor

fakza kilomm yok belim incecik ama basenim var ve çok kötü duruyor ayrıca nasıl anlatayım popomun iki tarafı ayrık baya kıyafet giydiğimde de belli oluyor
Bende basen ve kalçalarım dan şikayetçiydim. Bu ara yemeyi kestim, spora başlayacağım. Birde "yamuna ekstra sıkı tayt" sipariş ettim. 2 beden daha inceltiyormuş. Bi bakın isterseniz. Şuan indirimde.

Değil öyle olsa o kadar insan silikon doldurtmaz oralara :27:

Bende poposuzluktan şikayetciyim artık eskiden şismanken vardı tabi kilo verince yok oldu :cry: ama düzenli spor yapıyorum şekillenmeye hafif çıkmaya başladı gibi :KK50:
Benimki hiç mi yok gibi ya :/

Back
X