- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi Sakinkaplumbaga
Ev çökmesinÖyle bir problemim yok ama bir yerden duymuştum günde 100 kere yada daha fazla duvara vuracakmışsınspor gibi düşün bi nevi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev çökmesinÖyle bir problemim yok ama bir yerden duymuştum günde 100 kere yada daha fazla duvara vuracakmışsınspor gibi düşün bi nevi
![]()
Ay gercekten mi, benim de bu..Bu kim
Kimse çok şanslı
Benim fitness hocam demişti
Yağ sıfır çok iyi bi toto yapabilir ağırlık çalışarak hemde
Kilolu olsa daha zor
Evet kuzum tabikide ben sana gülmedim yazdıgına güldüm hemde hocama şuan ulaşamıyorum ama bayan fitness şampiyonu kendisi zayıf lar daha şanslı direk karbonhitratı basıcaksın sonrası hep ağırlık çalışıcaksın bu duruma üzülme asla şanlısın şanlıyızAy gercekten mi, benim de bu..
Oyuyu kıyamammmNeden uzuyorsun simdi beni:/// yok evet napalim yani...
fakza kilomm yok belim incecik ama basenim var ve çok kötü duruyor ayrıca nasıl anlatayım popomun iki tarafı ayrık baya kıyafet giydiğimde de belli oluyorsadece popo mu büyük, fazla kilo da var mı? eğer fazla kilo varsa onları verdiğinizde düzelir diye düşünüyorum. fazla kilo yok ve popo büyükse, bu iyi bişey değil mi :)
fakza kilomm yok belim incecik ama basenim var ve çok kötü duruyor ayrıca nasıl anlatayım popomun iki tarafı ayrık baya kıyafet giydiğimde de belli oluyor
Ev çökmesin![]()
Ev çökmesin![]()
Kız popo çürür![]()
Külliyen yalan, nerden mi biliyorum? bir arkadaş canıımPoposu büyük olan kadınların acaip zeki olduğunu okumuştum
Emin ol daha iyiEki Görüntüle 2591396 bu sekil olsa daha mi iyi :///
Değil öyle olsa o kadar insan silikon doldurtmaz oralaraEmin ol daha iyi![]()
Bende basen ve kalçalarım dan şikayetçiydim. Bu ara yemeyi kestim, spora başlayacağım. Birde "yamuna ekstra sıkı tayt" sipariş ettim. 2 beden daha inceltiyormuş. Bi bakın isterseniz. Şuan indirimde.fakza kilomm yok belim incecik ama basenim var ve çok kötü duruyor ayrıca nasıl anlatayım popomun iki tarafı ayrık baya kıyafet giydiğimde de belli oluyor
Benimki hiç mi yok gibi ya :/Değil öyle olsa o kadar insan silikon doldurtmaz oralara![]()
Bende poposuzluktan şikayetciyim artık eskiden şismanken vardı tabi kilo verince yok olduama düzenli spor yapıyorum şekillenmeye hafif çıkmaya başladı gibi
![]()
Yoo aslında öyle değil bence sen zayıfsın popoya yönelik sporla süper gelişir bu instada bak super videolar varEki Görüntüle 2591396 bu sekil olsa daha mi iyi :///