Koca nasıl yola getirilir?

Bi kere tamam dersen onunu alamazsin
Durusunu bozma
Bana turlu haksizlik eden insanlarla gorusmuyorum bunu boyle bil
Daha da israr edersen artik israr edecegin bi esin de olmayacak cekip giderem ha
Gii dee reeem diyeceksin

Googla koca nasıl eğitilir diye yazdım arama sonucu bulunamadı dedi.bilmem kaç yaşına gelmiş,evlenince canım anam,çilekeş anam moduna girmiş bir koca ancak umursandan doğru bildiğin şekilde yaşayarak hayata devam edilir.
Kendinize bu yapılanları reva görmeyip inat etmezseniz itaat etmek zorunda kalırsınız

Ay inşallah vardır yada bu işlere hiç karışmasınlar bende okuduğum da şaşırdım

Hukuğun ne diyeceği hiç belli olmuyor malesef bana görede tuhaf bi durum

Hayvan mı ki eğitesiniz? Ailesinden eğitim saygı sevgi görmemiş adama 30undan sonra saygı neymiş sevgi neymiş öğretemezsiniz.

Koskoca adamı eğitemezsiniz, eğitilmişini
alacaktınız

Size aslında sizin de bildiğiniz ama bir türlü kunduramadığınız bir sır vereyim. Eşime gerçekleri nasıl gösteririm diyorsunuz ya, gerek yok. O biliyor. Ama umrunda değil. Kendi ailesi olduğu için kolay affediyor. Size yapılan zulüm onun canını zerre sıkmıyor. Ama yarısını sizin aileniz yapsa bayram günü elini öpmez, yüzünü gören cennetlik olur. Kocanız her şeyin farkında. El kızının ağzına laf vermeyecek ya kenarım, ondan safa yatıyor.

Biz kadınların anlamak istemediği birşey var evlilik iki kişilik ve kocalar da en az sizin kadar büyük yetişkin kişiler. Bir evliliğe kayınvalide bile olsa üçüncü kişiler ancak taraflardan biri izin verirse sıkıntı yaratabilir. Şu kocayı kandırılacak çocuk gibi görmekten vazgeçin. Kayınvalideniz size bunları yaptı çünkü size böyle davranırsa hocanızın sizin arkanızda olmayacağını biliyordu. Burada sıkıntı ne biliyormusunuz eşini zaten gerçeklerin size yapılanın farkında ama umursamıyor. Üstüne sizi onların keyfine göre kırmaktan çekinmiyor. Bakın bu hayatta herkes anne babasını sever ama en iyide onları tanır. Emin olun kocanız herşeyin farkında ama sadece sizi düştüğünüz durumu umursamadığı için böyle davranıyor. Annesine ilk saygısızlık da tavrını koysa bu iş buraya gelmezdi. Burada yapacak birşey yok eşiniz tercihini yapmış ailesini seçmiş şimdi tercih yapacak olan sizsiniz ya bu muameleye rıza göstereceksiniz ya da siz bir tercih yapacak bu evliliğe son vereceksiniz.

Ay inşallah vardır yada bu işlere hiç karışmasınlar bende okuduğum da şaşırdım

Şaşırılmayacak gibi değil ki, aile birliğini alakadar eden davalarda kadın ne oldu da çıldırdı eş ailesiyle görüşmeme noktasına geldi bilmeden mevzuya yüzeysel bakıp karar verilmemeli bence.
Kaldı ki aileler sebebiyle en lok mağdur edilen taraf kadınlar, hakaret de işitse dayak da yese eşinin ailesiyle görüşmeye zorlanıyorlar, söz konusu kendi aileleri olunca da damat beyefendi her türlü yasağı kısıtlamayı hak görüyor, her bayram arefesi bdvde en çok açılan konu ailelere yapılacak bayram ziyaretleri yüzünden yaşanan gerginlikler.

13 yıldır eşim hiçbir şeylerini görmez kv şımarık kaprisli işin gücün iltift edip pohpohlamak olacak hediyeler gezdirmeler vs offff onlara tek laf söyletmez hayatını annesine babasına kardeşlerine yeğenlerine adamış onlara gösterdiği sevgi saygı ve sabrı bana ve çocuklarımıza göstermez elimden gelen tek şey aldığım her nefeste ya rabbim sen gör sen gör bildiğin gibi yap hakkımı sen al demek

Bir temiz dayak atacaksın su erkeklere sonra bir daha soracaksin anana gitmemi istiyonmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…