Merhaba arkadaşlar şimdi konuyu kısaca anlatmak istiyorum size
Eşimin ailesiyle bana aşırı saygısızca davrandıkları için konuşmuyorum sadece babasıyla konuşuyorum
Eşim ise beni zorluyor görüşmem konuşmam için ve kırıcı sözler duyuyorum ondan
Eşime istediğimi yaptırmak ve artık gerçekleri görmesini istiyorum ne yapabilriim sizce? Çok yoruldum 2 yıldır çok..
Davar mı güdüyon bacım. Neyse odur yontulma zamanı geçmiştir onunMerhaba arkadaşlar şimdi konuyu kısaca anlatmak istiyorum size
Eşimin ailesiyle bana aşırı saygısızca davrandıkları için konuşmuyorum sadece babasıyla konuşuyorum
Eşime istediğimi yaptırmak ve artık gerçekleri görmesini istiyorum ne yapabilriim sizce? Çok yoruldum 2 yıldır çok..
Hiçbir şey, ya bu deve güdülür ya bu diyardan gidilir. Gütmenin de şekilleri var tabi, ben bana hakaret edene lafımı asla esirgemem, evlilikte ve kayın ilişkilerinde pasif agresif tavır sökmüyorMerhaba arkadaşlar şimdi konuyu kısaca anlatmak istiyorum size
Karısının ailesine surat yapan, bayramlarda gitmek istemeyen, anam da anam deyip annesinin evini tepeden tırnağa karısına temizlettiren, yedi sülalesi karısına hakaret ederken gıkı çıkmayan kocaya da bir yaptırım var mı?Ben demiyorum ama hukuk böyle diyor
Hukuk gelinine ağzına geleni say oğlunu ona karşı doldur sen gelinine köpek de defol de sonra görüşmek isteme ama gelsin özür dilesin o senden mi diyor? Düğün gününü bok etsin her özel gününü mahvedsin kötülükten başka bişey görme sonrada evini bozmaya çalışsınlar sana iftira atarım desin sonra görüşmeye devammı edelim?Ben demiyorum ama hukuk böyle diyor
Daha kendileri özür bekliyorlar bana saydırdıktan sonra ben onlarla sofraya oturmadımda kalkıp evime geldim diyeKimse herhangi birinin annesinden babasindan terbiyesizlikler ve haksizliklar cekmek zorunda degil. Zamaninda o evin erkegi olarak gerekeni yapsaydi siz simdi bu kadar karsi karsiya olmazdiniz. Yani paşam bir suclu ariyorsaniz dönüp aynaya baksin. Böyleleri egitilmez. Kendileri totoyu tekmeyi yemedikce görmek islerine gelmez cünkü. Bir kadin olarak kendimi ustemedigim birseye zorlattirmam. Madem görüsmeniz o kadar önemli, ailesi sizden önce bir özür dilesin. Onu yapmiyorlarsa da esiniz sesini kesecek. Pisirik da olmayin.
Yok bizim görüşmelik bişeyimiz kalmadıKoca var koca var.
Hakaret dediğiniz nedir? Benim de kv hakaret etti bana. Ettikçe soğudum. Şimdi buz gibi gidip don gibi dönüyırum. Eşiniz cok ömrünüzü yiyorsa bunu yapın. Hem kp yi de seviyormuşsunuz.
Yetişkin bir insana "istediğini yaptırmak" nedir yahu...Eşim ise beni zorluyor görüşmem konuşmam için ve kırıcı sözler duyuyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?