- Konu Sahibi misscakmak
Bakın sizi suçlamıyorum ama sizin geçtiğiniz yoldan coktaaaan geçmiş biri olarak malını bilen insanin olanlara bu kadar şaşırmasını anlamıyorum. Huzursuzluk istiyor biliyorsunuz yine de nisanliyi eve sokup bu olayları görmesine sebep oluyorsunuz. O adamın gözünde ne kadar değeriniz düşüyor haberiniz var mı? İki kuruş için yapmamanız gereken bir şey yapmışsınız. Huzursuzluk çıkarmak için odaya girdi diyip Huzursuzluk çıkarıyorsunuz. E kadın istediğini aldı şimdi mutlu musunuz? Bu kadın bu, beklentinizi düşürün. Eşinize de kendinizi böyle aciz göstermeyin, yarin bir şey olur başınıza kakar annen bile sana böyle yapıyor diye.Yapmazsam dayak var 10 yaşındaydım o zamanlar. Ben çalışırken evde annemle yalnız kalma fırsatım olmuyordu yani kalkıyordum kahvaltı vs yok işe gidiyordum 12 saat mesai sonra eve gelip uyuyordum. Bu yüzden annemle aramız iyi gibiydi. Annem evleneceğim için işten çıktığım için bilerek benimle bu kadar uğraştı diye düşünüyorum. Eşim de ayrıca harcama yapıyordu kira ödeyeceğine bizde kalması daha mantıklıydı annem davet etti zaten alınacak çoğu şeyi birlikte aldık bu yüzden bize yerleşti 1 aylığına. Tek bağırma sebebim kask degil beni kaale almayıp sırf huzursuzluk çıkarmak için o odaya girip etrafı toplayacağım ayağına kurcalamasıydı. Olay çıkartmaya çalıştığı her halinden belliydi nikahıma gelmemek için bahane arıyordu. En başta benim param yok ne takıcam nikahta gelemem ben dedi sonra babama da aynı şeyi söylemiş annemle babam ayrı. Babam da bize para verdi yarım altın parası. Altın alın annenize verin nikahta taksın size dedi. Aldık verdik anneme babamı arayıp ağzına sct.. adamın. Niye bize söylemiş bizim niye haberimiz olmuş falan. Altın alınınca son çare bunu buldu bence