koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

Sadece başlığa göre yorum yapıyorum ben de benzer durumdan geçtiğim için:
Liseden sonra üniversite sınavlarına hazırlanırken dershanede tanıştım ve ilk sevgilimdi kendisi. Sene sonunda başka bir şehri kazanı gitti ama kopmadık. Derken nişanlandık ve ben saçma sapan hareketlerini görmeye başladım. Öfke kontrolü yoktu ve tartaklamaya başlamıştı. Aileme de söyleyemedim bir süre devam ettim derken beni bir tepeden atmaya kalkınca bende her şey bitti. Ailem ayrılmamam için baskı yaptığı halde ve 22-23 yaşlarımdayken kimseyi dinlemeden ayrıldım. Hiç de kötü günler yaşamadım. Hatta her gün onunla olmadığıma şükrettim, neyse ki evlenmemişim dedim.
Nişan atmak dünyanın sonu değil hatta doğru bir kararsa çok daha güzel bir dünyanın başlangıcı:) Biraz cesur olun, benim de 5 yıllık ilişkimdi, ilk sevgilimdi, üstelik ailem baskı yapıyordu, nişan atan kıza iyi gözle bakmazlardı. Ben bunlara rağmen ayrıldıysam herkes ayrılır.

Son düzenleme:
bu ara kk da ne kadar çok şiddet konusu var
bir zaman bir çok aldatma konusu vardı şimdi de şiddet
her ne hikmetse kimse ayrılmayı düşünmüyoro_O

sevgiliyken dayak yiyene gidip sözleniyor
nişanlıyken dayak yiyen evlenmeye kalkıyor
evliyken dayak yiyen çocuk yapıyor
bu nedir
sert yazmayın demişsiniz ama kendimi tutamıyorum
birde bu adamlar özünde çok iyi insan demeleri beni öldürüyor
canınız bedeniniz ruhunuz bu kadar kıymetsiz mi
bedenine ruhuna saygısızlık yapan seni aşağılayan belki ileride geceleri ağrıdan uyuyamayacak daha korkuncu belki bir gün beyin sarsıntısı geçirmene neden olacak adamlara niye bu kadar paye veriyorsunuz
bir de o adama sarılarak teselli bulmaya çalışan konu sahibine ne diyeyim bilemedim :KK14:
senin o halde olup zırıl zırıl ağlamana sebep kim acaba

birde ben dört sene mi verdim lafı 39 sene evlilikten sonra ayrılan kadına ne diyeceksiniz bilemiyorum o hiç emek vermemiş sanırım

Mutsuz bir evlilik görünüyor ufukta..
Çünkü psikopatlık derecesine getirmiş kıskançlık durumlarını..
Nişanlılığını sonlandır..Takıntı haline getirmiş seni..

Nişanlılık zamanında gerginlik ve sorgulamalar muhakkak olacaktır AMA asla asla şiddet :KK62::KK62: Ben ses tonunu yukseltse şiddet sayarken.. Tokat nedemek! Hemde kıskançlık yüzünden.. Kendınıze bunu yapmayın.. Şimdi buna üzülüyorsunuz Evlendiğinizde..

Benzer bir durum yasadim cok da yeni aslinda ve o an hissettiklerim bunlardi..Tek fark gerçekten sevmeme ve sevildigime emin olmama ragmen ilk siddet egilimimde yollarimi ayirdim..Bu hareketinden sonra sevgisine olan inancim bitti..Oncesinde en ufak böyle bir girisimi olmamisti fazlasiyla iyiydik, o yüzden uzulerek ayrıldım..Kalp bu, bir anda tas kesmiyor..Iciniz aciyor, beklemediginiz icin soka giriyorsunuz..Ancak bunu kabul edecek yapida değilseniz sevginize ragmen ayrılıyorsunuz

Ben bunu hakedecek ne yaptım diyorsun, o bunu bana neden yaşattı, oysa iyiydi ve çok güzel günlerimiz oldu.. Anlamıyorsun ki adam gerçek yüzünü gösterdi sana. Siz akıllı davranıp hemen görmüşsünüz ve ayrılmışsınız.. Şundan eminim nişanlıyken elini kaldırıp vuran aciz erkek, evlendikten sonra tek tokatla bırakmaz.. Ben bunu feci şekilde deneyimlemiş biri olarak sevgilim, nişanlım yada eşim vurdu diyen oldu mu o adamı bulup öldüresim geliyor.. Kadınıda tutup kolundan alasım geliyor.. :)

canım biçok yorum yapılmış, bir iki tanesi(olur böyle şeyler diyenler hariç) hariç kalanın lafını dinle. kimse bu hayata üzülmek için gelmiyor, evli olanlar bile şiddet sonucunda evliliklerini sonlandırıyor ki sen sadece NİŞANLISIN. nişanlı olmayı bişey sanıyorsun, aile ne der etraf ne der korkusunu taşıma! herhangfi bi zorunluluğun bağlayıcın yok, bitti dedin mi biter gider. ömür boyu mutsuz olmaktansa seni sevecek birini bulana kadar mutsuz olman daha iyi! emin ol sana uygun bir sürü erkek vardır, erkek kıtlığında değiliz kendini bu adama mahrum hissetme. neyse sonuç olarak SONUCUNA KATLANACAĞIN seçeneği seç

Eksiksiz okumak için uğrastım ama olmadı kusurabakma kayınvalidenin bu denli hafızama işlemesini istemedim.

Yinede olaya hakimim merak etme

Ayrıl sadece tokat degil mesele ailende destek cıkar hic takma he simdi cesaret edemez ayrılmazsan ne olacak ben söyliyim. İleride dayak yiyeceksin buna kalıbımı basarım
Ve kayınvalidenden çekecegin var bu sebeplede kavga edeceksin eşinle bissürü tantana .. Cocuga acıklama yapmana bile gerek yok ailene söyle yolla nişan bohcasını bilmem ne sok olacak ve direk o tokat gelecek aklına sen merak etme ve ammada yürekliymiş diyecek senin icin yanlış yaptım diyecek AYRIL

Ayol nişanlısın sadece.
Ben eşime bir fiske dahi vurursan çoluk çocuk dinlemem boşarım dedim evlenmeden önce.
Yapar mıyım yaparım Allah'ın izniyle.
Çocuklar ve hanımlar eğer erkeklere emanetse adam olacak emanete hıyanet etmeyecek.

Hala " nişanlı "sıfatındaysa o erkek, kusura bakmayın da "koca" dayağına doğru gider...

merhaba arkadaşlar..
herkes buraya büyük küçük demeden derdini yazıyor. ve sizlerde iyi ki varsınız vaktinizi ayırıp insanların acısını derdini paylaşıyorsunuz. bir nebze de olsa insanlara iyi gelmek çok güzel bir duygu olsa gerek..
banada iyi gelir misiniz ? gelirsiniz biliyorum.. benim derdim küçücük ayağı olmadan gözü görmeden binbir türlü sıkıntı ve zorluk içinde hayat mücadelesi verenlerin yanında. ne insanlar var bu hayatta aç susuz evsiz barksız. hani onların yanına oturup benim derdim var kaynanam şunu dedi eşim bunu dedi maaşım yetmiyor vs birşeyler desek dert diye, heralde gülerler halimize. bin şükür rabbime ki bana bir aile bir ev bir yiyecek lokma nasip etti.
böyle düşünürsek şükredecek ne çok şeyimiz var aslında değil mi ? ama öyle olmuyor.. herkese kaldırabileceği kadar yük veriyor allah,
gel gelelim benim konuma.. hayatımda o kadar acı şeyler yaşadımki kendime göre, artık tükendim..
4 yıllık bir ilişkim var ve inanır mısın bugün allaha saatlerce yalvardım canımı al diye. ( sanırım kafa gel gitliydi o an yoksa yapmazdım böle bişe )
4 yıldır neler yaşadım neler duydum neler gördüm.. çok sevdim nişanlımı ( nişanlandık 2 yıl oldu) bir çok şeyden fedakarlık ettim onun için. sonuç tabiki hüsran.
bana karşı ilgisiz. ilgisiz dediğim şakalar yapar kendisi bunu ilgi zanneder ama bir kadın daha fazlasını bekler sevildiğini bilmek ister özlendiğini bilmek ister yanına gelmek için can atan bir sevdiceği ister..
bunlar yok tabiki 4 yıldır ağzından özledim lafı çıkmadı ben demedikçe. kavgalar ederiz ayrılmak isterim bırakmaz ama ağlar üzülür sözleer verir tutulmayanlar cinsinden. derim ki bu sefer oldu heralde bu sefer düzelecek herşey. ama en fazla iki gün sürer sonra aynı tas aynı hamam. sevdiğinden şüphem yok seviyor biliyorum ama benimde beklentilerim var bir kadın olarak pohpohlanmak isterim ara sırada olsa.. özlendiğimi bilmek isterim sevildiğimi kendi ağzından duymak isterim...
tabi bu arada ben bunlarla savaşırken birde kaynana çıktı başıma. hoop düştüm mü bataklığa.. çıkamıorum çıkmak için çırpındıkça daha da derine iniyorum.
kaynanam acayip bi kadın. herşeyi gösteriş çok güzel rol yapar yalan söyler yalan yeminler eder. dediği lafı demedim diye allahın adını bile alır ağzına. kesinlikle onla bir münakaşada haklı çıkamazsın öle bi savunurki kendini yanından çıktıktan sonra kendini haksız bile görürsün. laf cambazı anlıcağınız. hiçbirşeyimi beğenmez laf çakar çakmakla kalmaz direk lafı sayar döker ağzımı açamam. açtırmaz.. çok sıkıntılar yaşadım duymadığım laf görmediğim muamele kalmadı. aşağılandım dışlandım basit biri olarak karşılandım. daha neler neler ayrıntıya girmeyecğim sizi sıkmak istemiyorum.
nişanlım anneci. bu iyi bir şey bana göre ama söz konusu evleneceğin eşinse o zaman sorun oluyor. görmüyor duymuyor bilmiyor 3 maymunu oynuyor. annesinin çoğu hatasını hata olarak kabul etmiyor. bana yapılan haksızlıklarda kötü muamelelerde bir an yanımda olmuyor. bana arka çıkmıyor. çıkmasın artık oda önemli değil sadece beni anladığını bilsem bana hak verdiğini bilsem yeter bnm için.
günlerce yanında hüngür hüngür ağladım yüzüme acımasızca bakmakla yetindi. hiç mi değeri yoktu göz yaşlarımın da bu kadar kayıtsız kaldı.
bana bağırmaları da cabası..

bugün son olanlar oldu. kaç gündür aramız bozuktu bu meselelerden. rahatsızlandım boynumda düzleşme varmış acile gittim ağrıdan duramıyordum. ilaçları aldık eve dönerken ben bi kaç oğlanın olduğu yere bakmışım farkında bile değilim oğlanları görmedim bile ! bi tane hafif bir tokatla irkildim noluyor dedim önüne bak dedi. zaten kaç gündür ağlıyorum duygusal bi ruh halindeyim. başladım ağlamaya istem dışı. kmseyi görmedim dedim ağlaya ağlaya yeminler ettim. bir çok bişey saydım, hayatımı mahvettin dedim nişanı atıcam dedim bıktım dedim.. ellerini çenemde buldum çenemi sıkmaya başladı. yüzüğü çıkardım geri takmak için parmağımı kırıyordu az daha..
bağırdı çağırdı ben o sıra nefes alamıyordum ve ağlamaktan dolayı kusuyordum.
ben sonra dedim ki eğer orda birilerini farkettiysem gördüysem bilerek baktıysam allah bnm canımı kafir olarak alsın dedim.
sonra yumuşadı sanırım birazda pişman oldu.
dedi ki seni kıskanmam suç mu senin gözünde dedi. yani ona benzer bişiler söledi. önce düzgünce niye baktın diye sormasını beklerdim tokat çok ağrıma gitti.
zaten nişan atmayı düşünüyorum sevmek yetmiyor artık psikolojim bozuldu yaa..

lütfen sert yorumlar yapmayın zaten iyi değilim düşüncelerinizi çözüm önerilerinizi bekliyorum
vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum...
Cnm bunun çozumu basit ...nişanı atacaksın yada evlenincede dovmesine izin vermiş olacaksın ,değişir deme değişmez ,bir kere o el kalktımı bitmiştir

Ben bunu hakedecek ne yaptım diyorsun, o bunu bana neden yaşattı, oysa iyiydi ve çok güzel günlerimiz oldu.. Anlamıyorsun ki adam gerçek yüzünü gösterdi sana. Siz akıllı davranıp hemen görmüşsünüz ve ayrılmışsınız.. Şundan eminim nişanlıyken elini kaldırıp vuran aciz erkek, evlendikten sonra tek tokatla bırakmaz.. Ben bunu feci şekilde deneyimlemiş biri olarak sevgilim, nişanlım yada eşim vurdu diyen oldu mu o adamı bulup öldüresim geliyor.. Kadınıda tutup kolundan alasım geliyor.. :)

Aynen öyle..Ben de cok kiziyorum cok da üzülüyorum..Doğru düzgün bi adam var mi artik inancim azaliyor..Doğru insan olayim da ben artık karsimdaki ne olursa olsun dusuncesindeyim..Dayak nedir ya..Nasil bir vahsettir..Allah iyilerle karsilastirsin..

Eşimin bir kuzeni vardı. Dört dörtlük kızdı, nişanlısı kavga esnasında bunun suratına tükürmüş. Bahanesi de kız makyaj yapmış, çocuk da abartı bulup kıskanmış... Bak bak bak. Psikopatim tükürdüm demeyeceğine göre:))

Ayrılmaya cesaret edemedi. Uzun zamandır tanıdığı için tek yanlışını da görmezden geldi ve de evlendikten kısa bir süre sürekli dayak yiyip her Tartışmafa Çocuktan söz Alıp barışmalafdan sonra bir Yılbaşı gecesi Kafasında koca bir tükürükle baba evine döndü. Çocuk gene bunun makyajını kıskanmış, herkesn içinde yüzüne tükürmüş. Sonra özür dilemiş Sevdiğim için Demiş vs vs... Ama kız akıllanıp baba evine dmndü. O kendim ettim kendim buldum. O zaman yapamam dedim daha Kötüye sürüklendim diyor.

Siz kendiniz etmeyin.
O olacakların sinyalini vermiş size. Bu kadar kör olmaya gerek yok...

merhaba arkadaşlar..
herkes buraya büyük küçük demeden derdini yazıyor. ve sizlerde iyi ki varsınız vaktinizi ayırıp insanların acısını derdini paylaşıyorsunuz. bir nebze de olsa insanlara iyi gelmek çok güzel bir duygu olsa gerek..
banada iyi gelir misiniz ? gelirsiniz biliyorum.. benim derdim küçücük ayağı olmadan gözü görmeden binbir türlü sıkıntı ve zorluk içinde hayat mücadelesi verenlerin yanında. ne insanlar var bu hayatta aç susuz evsiz barksız. hani onların yanına oturup benim derdim var kaynanam şunu dedi eşim bunu dedi maaşım yetmiyor vs birşeyler desek dert diye, heralde gülerler halimize. bin şükür rabbime ki bana bir aile bir ev bir yiyecek lokma nasip etti.
böyle düşünürsek şükredecek ne çok şeyimiz var aslında değil mi ? ama öyle olmuyor.. herkese kaldırabileceği kadar yük veriyor allah,
gel gelelim benim konuma.. hayatımda o kadar acı şeyler yaşadımki kendime göre, artık tükendim..
4 yıllık bir ilişkim var ve inanır mısın bugün allaha saatlerce yalvardım canımı al diye. ( sanırım kafa gel gitliydi o an yoksa yapmazdım böle bişe )
4 yıldır neler yaşadım neler duydum neler gördüm.. çok sevdim nişanlımı ( nişanlandık 2 yıl oldu) bir çok şeyden fedakarlık ettim onun için. sonuç tabiki hüsran.
bana karşı ilgisiz. ilgisiz dediğim şakalar yapar kendisi bunu ilgi zanneder ama bir kadın daha fazlasını bekler sevildiğini bilmek ister özlendiğini bilmek ister yanına gelmek için can atan bir sevdiceği ister..
bunlar yok tabiki 4 yıldır ağzından özledim lafı çıkmadı ben demedikçe. kavgalar ederiz ayrılmak isterim bırakmaz ama ağlar üzülür sözleer verir tutulmayanlar cinsinden. derim ki bu sefer oldu heralde bu sefer düzelecek herşey. ama en fazla iki gün sürer sonra aynı tas aynı hamam. sevdiğinden şüphem yok seviyor biliyorum ama benimde beklentilerim var bir kadın olarak pohpohlanmak isterim ara sırada olsa.. özlendiğimi bilmek isterim sevildiğimi kendi ağzından duymak isterim...
tabi bu arada ben bunlarla savaşırken birde kaynana çıktı başıma. hoop düştüm mü bataklığa.. çıkamıorum çıkmak için çırpındıkça daha da derine iniyorum.
kaynanam acayip bi kadın. herşeyi gösteriş çok güzel rol yapar yalan söyler yalan yeminler eder. dediği lafı demedim diye allahın adını bile alır ağzına. kesinlikle onla bir münakaşada haklı çıkamazsın öle bi savunurki kendini yanından çıktıktan sonra kendini haksız bile görürsün. laf cambazı anlıcağınız. hiçbirşeyimi beğenmez laf çakar çakmakla kalmaz direk lafı sayar döker ağzımı açamam. açtırmaz.. çok sıkıntılar yaşadım duymadığım laf görmediğim muamele kalmadı. aşağılandım dışlandım basit biri olarak karşılandım. daha neler neler ayrıntıya girmeyecğim sizi sıkmak istemiyorum.
nişanlım anneci. bu iyi bir şey bana göre ama söz konusu evleneceğin eşinse o zaman sorun oluyor. görmüyor duymuyor bilmiyor 3 maymunu oynuyor. annesinin çoğu hatasını hata olarak kabul etmiyor. bana yapılan haksızlıklarda kötü muamelelerde bir an yanımda olmuyor. bana arka çıkmıyor. çıkmasın artık oda önemli değil sadece beni anladığını bilsem bana hak verdiğini bilsem yeter bnm için.
günlerce yanında hüngür hüngür ağladım yüzüme acımasızca bakmakla yetindi. hiç mi değeri yoktu göz yaşlarımın da bu kadar kayıtsız kaldı.
bana bağırmaları da cabası..

bugün son olanlar oldu. kaç gündür aramız bozuktu bu meselelerden. rahatsızlandım boynumda düzleşme varmış acile gittim ağrıdan duramıyordum. ilaçları aldık eve dönerken ben bi kaç oğlanın olduğu yere bakmışım farkında bile değilim oğlanları görmedim bile ! bi tane hafif bir tokatla irkildim noluyor dedim önüne bak dedi. zaten kaç gündür ağlıyorum duygusal bi ruh halindeyim. başladım ağlamaya istem dışı. kmseyi görmedim dedim ağlaya ağlaya yeminler ettim. bir çok bişey saydım, hayatımı mahvettin dedim nişanı atıcam dedim bıktım dedim.. ellerini çenemde buldum çenemi sıkmaya başladı. yüzüğü çıkardım geri takmak için parmağımı kırıyordu az daha..
bağırdı çağırdı ben o sıra nefes alamıyordum ve ağlamaktan dolayı kusuyordum.
ben sonra dedim ki eğer orda birilerini farkettiysem gördüysem bilerek baktıysam allah bnm canımı kafir olarak alsın dedim.
sonra yumuşadı sanırım birazda pişman oldu.
dedi ki seni kıskanmam suç mu senin gözünde dedi. yani ona benzer bişiler söledi. önce düzgünce niye baktın diye sormasını beklerdim tokat çok ağrıma gitti.
zaten nişan atmayı düşünüyorum sevmek yetmiyor artık psikolojim bozuldu yaa..

lütfen sert yorumlar yapmayın zaten iyi değilim düşüncelerinizi çözüm önerilerinizi bekliyorum
vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum...

Daha ne bekliyorsunuz ayrılmak için
ha evlendikten sonrada dayagini cekebilirim katlanabilirim diyorsan o başka

Aynen öyle..Ben de cok kiziyorum cok da üzülüyorum..Doğru düzgün bi adam var mi artik inancim azaliyor..Doğru insan olayim da ben artık karsimdaki ne olursa olsun dusuncesindeyim..Dayak nedir ya..Nasil bir vahsettir..Allah iyilerle karsilastirsin..

Vardır mutlaka.. Kısmet.. Allah herkese hayırlısını versin.. Dayak erkeğin acizliğidir, kadını sindirme çabasıdır, fiziksel gücünü kullanarak egemenlik sağlamasıdır.. Ve kesinlikle o erkek hastadır.. Tedavi edilmesi gerekir.. Hayvana bile yapılmasına karşıyken savunmasız bi çocuğa yada kadına yapılmasını normal göremeyiz tabiki.. Allah ıslah etsin onları ne diyeyim...

Canım pek anlamadım.. bu neyin kafası??

Seninki aşk sevgi filan değil yavrum, düpedüz şefkat arıyorsun sen.. Annen baban bu konuda biraz yetersiz mi kaldılar nedir??

İlla sevsin; isterse dovsun diyorsan kal evinde otur baba dayagi ye.. bin kat daha yegdir..

Hani tokatı filan pek takmadin ya? O bakımdan söylüyorum.. en azından elin adamı cignememis olur senin gururunu onurunu..

hayır vursun dövsün ama bnmle olsun gibi bir düşüncede değilim yapmasın bunları istemiyorum zaten bn sadece içimdekileri yazdım seviyorum evet ama katlanacak değilim bunlara

Ee sonuç ne yaptınız ??? Ne yapacaksınız? ??? Mutlu mesut yaşamak varken bunlarla mi ugrasicak siniz? ???

X