Koca bir Boşluk

Böyle sanki her şey mükemmelmis de ne oldu da bozuldu diyen üyelerin eski konularına bakıyorum ve şaşırmiyorum. Aranız zaten hep bozukmuş. Annen ve baban kanser tedavisi görürken gitmene izin vermeyen, 8 ay senle kus kalan adam, aynı adam. Degismemis. Değişmez de. Her seferinde gelip konu açarsın

Bi de balayından döner dönmez bozulmuş evliliğiniz. Ama siz üstüne çocuk yapmayı ihmal etmemissiniz. Şimdi de hwmileyin diye bahane yaratıyorsunuz. Doğumda yanınızda annenizi isteyeceksiniz, eşiniz yine izin vermeyecek, biz de burada açtığınız konuları okumaya devam edeceğiz

Ben hastayım gel beni al diyeceğim de eşim gelmeyecek.... bu nasıl bi kocaymış ya
Hamile olsan da olmasan da, haklı olsan da olmasan da rahatsızım gelir misin dediğinde kapıda bitmeyen adamla nasıl bi hayat sürebilir ki insan?

Git boşanma davası aç da kurtul Allah aşkına şu adamdan. Bebeği de kurtar çünkü böyle bir baba o bebeğe babalık yapamaz. Lohusalığının içine ederler mahvederler seni. Git boşan direk.
Bak ben şu an lohusayım el bebek gül bebek bakılıyorum ama şu lohusa psikolojisi berbat bir şey. Eşinin davranışlarını kaldıramazsın.
Bırak ya artık ne düşünüyorsun? Boşanmak günah değil bir şey değil. Hayatını mahvettin bari o bebeğinkini mahvetme, yazık.

babanızı dinleyin, annenizle böyle konuşmaya hakkı yok. aileniz sizin hatırınız için sakin duruyor, o da meydanı boş bulup terbiyesizleşiyor. üstelik defalarca da yapmış.
siz kv.yle böyle konuşsanız nolurdu, kendisi napardı?

Ne güzel baban var ..kıymetini bil ve sözünü dinle .. eşin için ne söylesem olmayacak ..bana kalsa dönme o eve bir daha derim .yalnız sen dönecek gibisin ..bırak ne hali varsa görsün ..ben hamile degilim ama yine de eşim bana kalk git diyemez .istediğim yere istediğim zaman giderim .uzaksa ve çocuklarla gideceksem kendi bırakır .aksi söz konusu bile olamaz .neden yüz verdin bu kadar eşine?

Kendisi gelip yalvarmadıkca gitme sakın. Telefon da açma, telefonuna da çıkma. Kolay lokma olduğunu düşünmesin. Savaşıyorsa sende savaş. Ortada bir bebek var ama o bebek senin karnında. Tribinde ısrar ederse o kaybeder. Gerek yok zaten öyle babaya. Ailen senin yanındaysa boş ver onları.

Geçmiş olsun öncelikle,Saglıkla kucagınıza alın yalnız çocuk yokken 1 se şimdi 1000 yapar bu normal.Sanırım eskiden de düşünceli bir insan degildi.

Sizin de hatanız çok kv ye söylemekle hata etmişsiniz,meydan sizin buyrun der gibi olmuş.Onlar da planlarını yapmış sizsiz.Hiç el kızına acırlar mı?

Aileniz de artık ne dese boş.Nasıl olsa geri döneceksiniz.Eşiniz ve aileniz arasında daha büyük sorunlar olmasın bence,tekrar ısınamıyor insan çünkü.

Hiç kimseyle muhatap olmayıp iyileşmeye bakmanız daha uygun.Aileniz de torunları hatrına hiç araya girmemeli bence.

Son düzenleme:
Böyle durumlara yoktan yere kv , kp karıştırılınca ne oluyor ki ?
Hadi anne babada karışmamaşı dedim ama olacak olan belli çünkü ailendesin .
Neyse dönme biraz burnu sürtsün
Ararsada açma
Eşşek gibi gelecek

Ders vermek istediği için almaya gelmiyor ama hamile olduğunu da unutuyor galiba

Bence hemen gitmeyin biraz burnu surtsun. Gezmelere gidebiliyor ama onun evladini tasiyan rahatsiz olan esini ziyarete gelemiyor terbiyesiz. ben olsam tavrimi net koyardim.

gitsin yatsın işte anasında madem. fırsat bu fırsat.
ne gıcık adam yahu..

Baban ona haddini bildirsin. Normalde bile yaptığı terbiyesizlik ama hamile olduğun için iki kat terbiyesizlik. Üstelik annenle konuşma şekline sinir oldum hadsizin. Gelsün bakalım gelebiliyorsa.

Babanı dinle kocan olacak hduk de anasını kaldığı yerden emmeye devam etsin kvalideye de acma teli sadece ailen muhatap olsun onlarla hamile psikolojisiyle neden açmıyor diye idda etmesinler bi zahmet.

Bugüne kadar hep üstünü örttün ..
Bırak bu sefer ailen halletsin.
Bu kadar terbiyesizlik bir yere kadar.
Şimdi dur demezsen , hiç diyemezsin !

Evet bir yerde göz dağı vermek, rest çekmek gerekiyor..

Şimdiye kadar ses etmedim oturdum . Geçen yıl ailem rahatsızdı onları bu yüzden üzmek istemedim sabrettim . Bitti dediğim an bebek geldi. Ama hiçbir zaman susup oturucam diye düşünmedim bebek benim ayak bağım olamaz , kaldı ki onunla kendimi daha güçlü ve daha mutlu hissediyorum manevi olarak .
Geçen yıl çok kavgalar ettik konularımi bilmeyenler için aileme takik vaziyette ama annesinin laflarindan dolayı. Git kalmadan dön diyor annesi de destekçisi her zaman oğlunun. Karın gencecik git kendin al kendin bırak demiyor .hadi onu yapmıyorsun bi ara yolda gittin mi diye ama yok umrunda olmuyor geçen yıl annem bi kaç kere konuştu onunla ama bi kulağından girip bi kulağından çıktı.
Şimdi babama söyledim o gelince sen konuş baba diye . Ben siz ne derseniz tamamım dedim . Benim kizimin arkasını arayıp sormayın umursamayacaksan git de dedim benim sana verecek kızım yok de dedim . Kizim bu eve gelip gidecek senin bu konu hakinda yorum yapnak gibi bi luksun yik diye agirligini koy dedim babama simdiye kadar huzursuz olmyin diye sustuk sen tepemize ciktin de dedim Babam merak etme dedi adamın o kadar dikkatini çekmis ki babamın her geldiğimde arıyor mu o seni diye sormaya başladı.
Ona bu fırsatı ben verdim bi zamanlar vajinismus yaşadım onun ezikliği sandım o yüzden her istediğini yaptım .
Onu atlattım ailemin hastalığı girdi araya. Derken bambaşka bi insan olarak çıktı taviz tavizi doğurdu. Artık ailem ne derse başım üstüne. En mantıklısı böylesi.

bence sakın siz adım atmayın asla gitmeyin.
aileniz de oğlum da damadım da deyip poposunu kaldırmasın.
direkt çatır çatır terbiyesizliklerini söylesinler, siz de söyleyin.
özrünü dilesin kapınızı aşındırsın öyle gidin.

Ailesini aslında karıştırmadm hiç bir zaman . Annesi hep derdi bi sorun olunca bana anlatmıyorsun diye bende anneme yansıtmadan seni arıyorum dedim ilk defa birşeyı söyledim ona her zamanki gibi şaşırtmadi beni . He eğer ben aramasaydim aileme gelip kalmak için bahane ürettim sanacaklardi . Nedensen beni hiç aramayan kv anneme gelince ararım ne zaman geliyorsun diye geldiğim ilk gün söyledim ben rahatsızım yatıyorum diye sonra öyle olunca annesini o yüzden aradım. Hem hep benim ailem mi huzursuz olacak insanların içi içini kemiriyor bu kizin sonu ne olacak böyle diye.
Ailemi devreye soktum sebebi çok fazla ortalığı boş buldu benim ailem ona degmedikce dediğim gibi yavrum kuzum dedikçe o tekmeledi geri tepti . Sahipsiz sandı beni ben kendim ne kadar kavga etsemde bu konuda eve geri döndüm hiç karışmadı ailem . Ama insan dolar taşar ya bi haddini bildirsinler istiyorum .
Peşime çocuğunun peşine düşerse ne ala . Ama düşmezse biter. Yapabileceğim birşey yok

Birileri dolduruşa getirmiş gibi. Veya senin ailene gitmek seninde kalmanı istemiyor cok uzun sure. Kucuk seyler büyüyüp tatsızlığa neden olmus keske eve erken dönebilseydin.

Doğru kararı vermişsiniz

Öyle düşünüyorum aşındırırsa tabi . Aşındırmazsa kendisi bilir Rabbim güç versin bana diye dua edeceğim

Birileri dolduruşa getirmiş gibi. Veya senin ailene gitmek seninde kalmanı istemiyor cok uzun sure. Kucuk seyler büyüyüp tatsızlığa neden olmus keske eve erken dönebilseydin.
Evet gerçekten küçüktü ama beni umursamayasi gel al dememe rağmen gelip almaması annemle öyle konuşması beni çıldırttı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…