- 13 Haziran 2011
- 12.685
- 7.758
- 448
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Hemen aldım bu mendilden gerçekten çok kullanışlıymış teşekkür ederim:)
cif banyo sprey biçok çeşidi var hangisi? Ben durulayamıyorum benimkini ıslak mendille arınmıyor
çamaşır suyunu sprey kutusuna koymak çok zararlı bence direk soluduğunuz havaya dağılıyor tüm domestos
Durulamaya gerektirmeyenini ben bitürlğ bulamadım, marka olarak söyleyebilir misiniz hangi markanın hangi ürününü kullanıyosunuz mesela?
Ben de mutfakta kullanıyorum hep aöa wcde kullanmak aklıma gelmemişti:) domol hijyen spreyi de aldım arada da ondan kullanıcam
cif durulanmıyor ki kağıt havluyla ya:/ normal ıslak bezle bile zor duruluyorum ben mutfakta kullanırken
2 kişi kullansa bile içim rahat etmiyor benim arada sıçrayabiliyor sonuçta
Yok tertemiz aslında ama göremediğim mikroplar olabilir diye:d
Ay bu yönteme bayıldımHem sürekli sünger kesip atmama gerek kalmıyor hem elim yıpranmıyor, hemen denicem en aklıma yatanı bu oldu detaylı temizlik yaparken çok sağolun
ama bi öneri de ben yapıyım çamaşır suyunu kesinlikle sıcak suyla durulamayın çok zararlı, soğuk suyla durulanması lazım
Aynen bende detaylı temizlikte sünger kesip atıyorum
Ya lavaboyu ne kadar yıkarsanız yıkayın tuvalette kullanılan bezde ne mikroplar vardır nası içiniz rahat ediyor bez öyle yıkamayla dezenfekte olmaz ki:/
Aynen annemin evinde hiç temizlik yapmazdım, evlendiğimden beri de temizlik delisi dğeilim aslında ama neyi nasıl yapcağımı bilemediğimden işim çok uzun sürüyor:)
Teşekkürler bunu da denicem
Aynen çok garip insanlar var tuvalet silinen bez nasıl öyle sadece suyun altına tutup yıkanabilir aklım almadı
Merhaba beyaz sirke mi? Bendekiler köpürmüyor hiç nası köpürtüyosunuz?
Ne 5 dakkası ya hiç dakka tuttunuz mu temizlerken? Gerçekten 5 dakka olduğuna asla inanmıyorum durulaması vs sırf 5 dk sürüyo zaten
Kolonya da mantıklı teşekkür ederim
Domestosu durulamaya nasıl gerek kalmıyor? Bol su ile durulayın diye yazıyor arkasında hep,domestosu öylece bırakıyo musunuz?
Merhaba kullandığınız domestos spreyin resmini koyabilir misiniz? Bende de var bitane domestos hijyen spreyi yazıyo üzerinde ama bol suyla durulamak gerekir yazıyo, sizinki nası durulanmıyo?
Çamaşır suyunu spreyli şişeye koymaya korkuyorum, direk soluduğumuz havaya karışıyor çünkü çok zararlıymış. O kadar kirlenmiyor tabi ama ben pek tecrübeli olmadığımdan acaba temizlemem mi gerek diye düşünüyorum:)
Wc için tek kullanımlık bez saçma mı geldi?Wc bezini iyice yıkasanız ne olur ya tamam üstüne yapmıyoruz klozetin ama bağırsaklardan gelen ne bakteriler mikroplar dolaşıyor, o bezin dezenfekte olduğuna nası ikna oluyosunuz yahu asıl sizin yaptığınız çok saçma
Klozetin içine banyo setindeki kapalı kutusu olan her zaman klozetin yanında olan fırçayı kullanıyoruz zaten nasıl uygun değil anlamadım demek istediğiniz? Kalıntıları nasıl temizliyosunuz?
Klozette ne gibi faydalı bakteri olabilir?
Evet artık öyle yapıcam teşekkür ederim
Çamaşır suyu tabletini hiç görmedim marketlerde, hangi markanın acaba resmi var mı?
Bunda garip olan bişey yok bence, misafir gittikten sonra bende çamaşır suyuyla değil ama dokundukları elektrik düğmelerini kapı kollarını vs sirkelimle silerim 2 dakkalık iş, giydikleri terlikleri de makineye atar yıkarım,bu hastalık değil ki çok normal? İnsanlar pis mi temiz mi ellerini yıkadılar mı bilemiyoruz sonuçta
Çok haklısınız bence de domestos direk yüzeye dökülmeli , fısfısladıkça daha çok soluyoruz onu
eve gidince resmini çekip atayım.sanirim ernet banyo spreyi