Klozet temizliğinden bıktım

Teşekkür ederim

Teşekkürler

Hemen aldım bu mendilden gerçekten çok kullanışlıymış teşekkür ederim:)

cif banyo sprey biçok çeşidi var hangisi? Ben durulayamıyorum benimkini ıslak mendille arınmıyor

çamaşır suyunu sprey kutusuna koymak çok zararlı bence direk soluduğunuz havaya dağılıyor tüm domestos

Durulamaya gerektirmeyenini ben bitürlğ bulamadım, marka olarak söyleyebilir misiniz hangi markanın hangi ürününü kullanıyosunuz mesela?

Ben de mutfakta kullanıyorum hep aöa wcde kullanmak aklıma gelmemişti:) domol hijyen spreyi de aldım arada da ondan kullanıcam

cif durulanmıyor ki kağıt havluyla ya:/ normal ıslak bezle bile zor duruluyorum ben mutfakta kullanırken

2 kişi kullansa bile içim rahat etmiyor benim arada sıçrayabiliyor sonuçta

Yok tertemiz aslında ama göremediğim mikroplar olabilir diye:d

Ay bu yönteme bayıldım:KK68: Hem sürekli sünger kesip atmama gerek kalmıyor hem elim yıpranmıyor, hemen denicem en aklıma yatanı bu oldu detaylı temizlik yaparken çok sağolun:KK200: ama bi öneri de ben yapıyım çamaşır suyunu kesinlikle sıcak suyla durulamayın çok zararlı, soğuk suyla durulanması lazım

Aynen bende detaylı temizlikte sünger kesip atıyorum

Ya lavaboyu ne kadar yıkarsanız yıkayın tuvalette kullanılan bezde ne mikroplar vardır nası içiniz rahat ediyor bez öyle yıkamayla dezenfekte olmaz ki:/

Aynen annemin evinde hiç temizlik yapmazdım, evlendiğimden beri de temizlik delisi dğeilim aslında ama neyi nasıl yapcağımı bilemediğimden işim çok uzun sürüyor:)

Teşekkürler bunu da denicem

Aynen çok garip insanlar var tuvalet silinen bez nasıl öyle sadece suyun altına tutup yıkanabilir aklım almadı

Merhaba beyaz sirke mi? Bendekiler köpürmüyor hiç nası köpürtüyosunuz?

Ne 5 dakkası ya hiç dakka tuttunuz mu temizlerken? Gerçekten 5 dakka olduğuna asla inanmıyorum durulaması vs sırf 5 dk sürüyo zaten

Kolonya da mantıklı teşekkür ederim

Domestosu durulamaya nasıl gerek kalmıyor? Bol su ile durulayın diye yazıyor arkasında hep,domestosu öylece bırakıyo musunuz?

Merhaba kullandığınız domestos spreyin resmini koyabilir misiniz? Bende de var bitane domestos hijyen spreyi yazıyo üzerinde ama bol suyla durulamak gerekir yazıyo, sizinki nası durulanmıyo?

Çamaşır suyunu spreyli şişeye koymaya korkuyorum, direk soluduğumuz havaya karışıyor çünkü çok zararlıymış. O kadar kirlenmiyor tabi ama ben pek tecrübeli olmadığımdan acaba temizlemem mi gerek diye düşünüyorum:)

Wc için tek kullanımlık bez saçma mı geldi?o_OWc bezini iyice yıkasanız ne olur ya tamam üstüne yapmıyoruz klozetin ama bağırsaklardan gelen ne bakteriler mikroplar dolaşıyor, o bezin dezenfekte olduğuna nası ikna oluyosunuz yahu asıl sizin yaptığınız çok saçma:işsiz:

Klozetin içine banyo setindeki kapalı kutusu olan her zaman klozetin yanında olan fırçayı kullanıyoruz zaten nasıl uygun değil anlamadım demek istediğiniz? Kalıntıları nasıl temizliyosunuz?

Klozette ne gibi faydalı bakteri olabilir?

Evet artık öyle yapıcam teşekkür ederim

Çamaşır suyu tabletini hiç görmedim marketlerde, hangi markanın acaba resmi var mı?

Bunda garip olan bişey yok bence, misafir gittikten sonra bende çamaşır suyuyla değil ama dokundukları elektrik düğmelerini kapı kollarını vs sirkelimle silerim 2 dakkalık iş, giydikleri terlikleri de makineye atar yıkarım,bu hastalık değil ki çok normal? İnsanlar pis mi temiz mi ellerini yıkadılar mı bilemiyoruz sonuçta

Çok haklısınız bence de domestos direk yüzeye dökülmeli , fısfısladıkça daha çok soluyoruz onu

eve gidince resmini çekip atayım.sanirim ernet banyo spreyi

İçine birkaç defa kaynar su ve beyaz su koy çalkala canım. En son doldur beklet 5-10 dakika dök ve sirke koy. Sirke ve suyu yarı yarıya da koyabilirsin.

Teşekkür ederim:)

kolera9 kolera9 , deşiğim gibi ben asla fırçaları temiz bulmuyorum . Klozetin içini ovduğum şeyi nasıl banyoda sürekli kullanım için tutabilirim ki ? Sıçramaması için kullanmadan evvel klozetin içine tuvalet kağıdı sererim , çocuklara da öğrettim o nedenle sorun yaşamıyorum . Ama olurda sorun olursa eğer elime poşetleri geçirip , eski kullanmadığım kıyafetleri 3-4 parçaya ayırıp kullan at tarzında ihtiyacım olunca onlarla hallediyorum. Bunları klozet iç dış , yere dökülen pekmez tarzı şeyler , ya da yine cam kırıklarını bu bezlerle toparlayıp atıyorum .

Sizinki biraz fazla abartı bence, kapalı kutuda duruyor sonuçta fırça yani ben kutusunun içine çamasır suyu da koyuyorum hep o şekilde duruyor. Her wcden sonra pislikleri temizlemek için tişört parçası vs ile uğraşılmaz ki, her tuvaletten önce içine peçete sermek falan çok abartı :/

Canim kagit havluyu islatip domestos sikip siliyorum, sonra kuruluyorum. Durulamaya gerek kalmiyor:)

Nasıl durulamaya gerek kalmaz yaa yaptığınız şey çok zararlı, domestosu arındırmak için bol su gerekli bilmiyor olamazsınız???

Durulamamak çok tehlikeli değil mi , sonuçta bakterileri öldürüyorsunuz ama kimyasal direkt vücudunuza temas ediyor . Tıp okuyanlar daha iyi bilir ama üreme organları için de oldukça tehlikeli gibi geldi bana .
Aynen çok haklısınız

eve gidince resmini çekip atayım.sanirim ernet banyo spreyi

Bekliyorum:)

Evet beni tek kelimeyle özetlemişsiniz
Sadece klozet olsa iyi misafir gelip gittikten sonra
Koltuk örtüleri
Tuvalet ve kapı kulpunu siler yıkarım çamaşır suyuyla yardım almayı düşünüyorum ama ilaç verip gönderecek eminim buna
5.5 yıllık evliyim ve bebek istiyorum ilaç kullanamam eskiye nazaran daha pisim çok şükür :KK66:

Bunda garip olan bişey yok bence, misafir gittikten sonra bende çamaşır suyuyla değil ama dokundukları elektrik düğmelerini kapı kollarını vs sirkelimle silerim 2 dakkalık iş, giydikleri terlikleri de makineye atar yıkarım,bu hastalık değil ki çok normal? İnsanlar pis mi temiz mi ellerini yıkadılar mı bilemiyoruz sonuçta

Teşekkür ederim:)

Sizinki biraz fazla abartı bence, kapalı kutuda duruyor sonuçta fırça yani ben kutusunun içine çamasır suyu da koyuyorum hep o şekilde duruyor. Her wcden sonra pislikleri temizlemek için tişört parçası vs ile uğraşılmaz ki, her tuvaletten önce içine peçete sermek falan çok abartı :/

Her kullanımdan sonra wc yi temizlemiyorum ki yanlış anladınız , genel wc temizliği yaptığımda kullanıyorum o eski bezleri . Siz her kullanımdan sonra temizliyor musunuz ?
Hiç pislik falan kalmıyor normalde , sifonu çekince tertemiz zaten . Fırçaya ihtiyaç duymuyorum dediğim gibi . Tuvalet kağıdı sermek 3 sn niye zor olsun , sıçratmıyor böylece . Bunu da burda bir üyeden öğrendim zaten :)

Eklentiler

• 15430973443571949115414.webp
    15430973443571949115414.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 41
Back
X