- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Adet döngün ne kadarMerhaba kızlar,
Bu ay ilk kez klomen tedavisine başladık doktorumla ve 11.gün gittiğimde bana henüz erken yumurtalar küçük 17.gün tekrar gel demişti. Yarın gidicem fakat aklımı kurcalayan birşey var ben zaten klomensiz geç yumurtlardım bu ilacın ovülasyon tarihini öne çekmesi gerekmezmiydi? Şuanki akıntım hala zamanı değil diyor, muhtemelen yarın da olumlu bir haber alamayacağım. Sorum şu klomen kullananlar döngünüzün hangi günü ovülasyonunuz gerçekleşti aceba?
Ben geçen ay ilk defa klomen kullandım adetimin 13. günü 29 ve 10 mm iki yumurtam vardı biri fazla büyümüştü sonra çatlamış, 15. günü de 16 mm bir yumurta vardı erken gelişmişti yumurtalarım. Bu ay yeniden kullanıyorum nasıl olacak merak ediyorum bende
Yarin senle benim kontrolum vardi zaten
Adet döngün ne kadar
Sizinkiler iyi gelişmiş maşallahyarın bakalım doktor ne diyecek.
Gelişmişti ama tutmadı maalesef. Bu aya kaldı ümidim, siz de güzel haberler alırsınız inşallah
Benim ortalama 16 gün ben 36 günde bir oluyorum kasıklarında ağrı batma başladımı emin ol yumurtalanma dır birde idrar testi gibi ovilasyon testleri var onlardan almalısın31 gün ortalama olarak
Benim ortalama 16 gün ben 36 günde bir oluyorum kasıklarında ağrı batma başladımı emin ol yumurtalanma dır birde idrar testi gibi ovilasyon testleri var onlardan almalısın
Ben gecen ay 18. Gunde 18 cm olmustu catlatma ignesi oldum bu ayda 21. Gunde buyudu yumurtam 19 cm olmustu gec buyuyor benimki bakalim insallah hayirli haber aliriz
Bnm Doktorum ikinci kontrol de 13 mm daha gelme dediBen gecen ay 18. Gunde 18 cm olmustu catlatma ignesi oldum bu ayda 21. Gunde buyudu yumurtam 19 cm olmustu gec buyuyor benimki bakalim insallah hayirli haber aliriz
Diğer aya dedi niye takibe devam etmiyooBnm Doktorum ikinci kontrol de 13 mm daha gelme dedi
Bnm Doktorum ikinci kontrol de 13 mm daha gelme dedi
Başka bi doktora 17. Gün randevu aldım bakalım nolcak Rabbim büyük .Canim benim 11.gunde 13 mm olan 17.gun 10 mm olmuş bana adet söktürücü verdi duphaston bu ay olmayacak gelecek ay dedi senin gibi nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?