kızlar bişey sorcam siz ne kadar süre kullandınız klomeni ve çatlatma iğnesini.bu benim 5.kullanışım bundan sonraki aşama ne peki bilen varmı acaba ? zaten klomenle bence ilk başlarda olmuyorsa olmuyor çünkü vücut alışıyo galiba o yüzden tepki vermiyor .doktor iğneye başlarız demişti ama hiç ara vermeden mi başlıyor acaba onu merak etttim birde
merhaba yeni katıldım aranıza.9 aydır bebek için uğraşıyoruz ama olmadı bir türlü. adet düzensizliğim yok, doğum kontrol ilacı kullanmadım. geçen ay yumurtam 13. günde 14mm idi. ancak çatlamadan atılmış.doktorum adetimin 5. gününden itibaren klomen kullanmamı önerdi. pazartesi günü kan tahlillerimde estradiol seviyem 643 çıktı. bir tane yumurta gelişmiş o da 18 mm. gayet iyi bir sonuç dedi çatlatma iğnesi yaptı. dünden beri özellikle sağ kasığımda sancı var. ilk ayda hamile kalma ihtimali nedir?
kızlar merhaba bu benım ıkıncı klomen tedavım ılk kullanımda 5 tana yumurta vardı catlama ıgnesı ıle hamıle kaldım fakat dusukle sonuclandı bu seferde sadece 1 tane 25.6mm olmus carsamba gunu catlama ıgnesı oldum ama nedendır bılmıyorum bu sefer kasıklarımda felaket bır sancı var sanırım ıgnenın etkısınden ama ılkınde hıc bu kadar erken agrım olmamıstı sızce ıgneden mı ınanın kasıklarım cok agrıyor
bende klomen kullanıyorum bu ay bakalım sonuç ne olcak
Bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.Ve ilk denemede hamile kaldım.Allah hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inş.:)
kızlar birşey sorabilirmiyim.. Doktor bu klomen i çocuk kaç ay olmazsa kullanmaya başlatıyor?? :44:
Kızlar bama sadece 1 ay klomen verdi doktor,çatlatma iğnesi falan da vermedi kendiliğinden çatlıyormuş ama kalamadım 3-4 ay kullanan var ama benim doktor rahim filmi istedi benden çok zormuş herhalde onu çektirmekte ne yapacam bilmiyom?
Genel anestezi yaptırmadan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?