!!!!!!klomenle hamile kalanlar kalmayı bekleyenler ve kullananlar burayaaaa!!!!!!!!!!

Bana doktorum klomeni sadece ilk ay verdi daha sonra da yetersiz olduğunu söyleyip hemen sonraki ay iğneye başlayalım dedi şu an iğneyi kullanıyorum 2 gün sonra yumurtama bakıcak hazır olursa 4 -5 gün sonra aşılama yapıcaz dedi.Zaten artık yeni yasa çıktı bu yasaya göre de 2 kez aşılamaya izin veriliyo olmadıysa tüp e geçiliyo...

merhaba yeni katıldım aranıza.9 aydır bebek için uğraşıyoruz ama olmadı bir türlü. adet düzensizliğim yok, doğum kontrol ilacı kullanmadım. geçen ay yumurtam 13. günde 14mm idi. ancak çatlamadan atılmış.doktorum adetimin 5. gününden itibaren klomen kullanmamı önerdi. pazartesi günü kan tahlillerimde estradiol seviyem 643 çıktı. bir tane yumurta gelişmiş o da 18 mm. gayet iyi bir sonuç dedi çatlatma iğnesi yaptı. dünden beri özellikle sağ kasığımda sancı var. ilk ayda hamile kalma ihtimali nedir?

canım sancın olması çok normal çünkü çatlatma iğnesi kasıkta sancıya neden oluyo bu yüzden korkmana gerek yok tatlım.. klomenle ilk ay hamile kalan da var kalamayanda var ben de bi kere kullandım ama olmadı hamile kalamadım ve bir senedir uğraşıyoruz bebek için sana tavsiyem günde 3-4 tane kuru incir ye kolay hamile kalmayı ve yumurtalıkları geliştiriyo bende yarından itibaren incir yemeğe başlıcam inşallah hamile kalırız canımm allah bu sefer nasip eder inşallah..

bende klomenle hamile kaldım ama 2,5 aylık bebeğimin kalp atışları durdu şuan yine klomen kullanıyorum hayırlısı bakalım sonuç ne olcak

ben de bu ay klomen kullandım ilk kez , 2 tane yumurtam vardı yaklasık 20 mm..dr um catlatma iğnesi vermedi 3 gün iliski dedi.. calıstık bitti bakalım adetime 10 gün var sabırsızlıkla bekliyorum..insallah hayırlısı ile bayram hediyesi olur..

Bende bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.Ve ilk denemede hamile kaldım.Allah hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inş.:)

goks3lcim hayırlı olsun. Kasım Ayında Çift Çizgiyi Görmek İsteyenler başlığında şu ana kadar çift çizgiyi gören tek kişi sensin. Bunun için seni tebrik ediyoruz. Lütfen dualarını eksik etme bizim için. Hayırlısıyla o listedekilerin hepsi çift çizgiyi görür inşallah.

bende bu ay klomen kullandım yarında doktor kontrolüm var doktorum yumoşlarıma bakacak eğer büyümüşler ise çatlatma iğnemi yapacak inş.bu ay gelir meleğim

ben klomeni doktor kontrolünde 4 ay kullandım. ve günde 4 tane 2+2 ardından çatlama iğnesi sonra doktorum üç ay ara verdi. ama bende bir kutu klomen vardı bir ay kullanmadım sonraki ay yumurtlama testleri aldım dedim ben kendiliğimden yumurtlayamıyorum doktor nasılsa verdi bu ilacı günde 1+1 kullanayım bişi olmaz dedim ve o yumurtlama testleri silik çıktı dedim yumurtlayacamda çatlayacakta tutacakta çünkü eşimde varikosel ameliyatı oldu. derken adete 15 gün avrken gögüs uçlarım kalınlaştı hiç inmiyo elimle sıkamıyorum. neyse adet günümde test yaptım silik çıktı ve ben klomen sayesinde hamileyim

kızlar birşey sorabilirmiyim.. Doktor bu klomen i çocuk kaç ay olmazsa kullanmaya başlatıyor?? :44:

slm bende klomen ve ardından ovitralle iğne oldum 15 gün geçti iğne olalı 2 gün önce doktor idrar testi yaptı negatif çıktı adetime 5 gün var idrar testi doğru sonuç verirmi dedim doktor 4 gün sonra tekrar yaparız dedi adet günüm 14 kasım test yapmadan beklicem bu arada tedavi öncesi tiroid bezimin yavaş çalıştığını öğrendim tahlillerde buda gebe kalmaya engelmiş ve endokrinoloji dr ilaca başlattı ama gebelik için devam edebelirsin tedaviye dedi süre yeterliymiş işinize yararlı bir bilgi olur diye yazdım çünkü tsh ' yı etkiliyormuş ayın 14 ünü bekliyorum kızlar inşallah hamileyimdir

Kızlar bama sadece 1 ay klomen verdi doktor,çatlatma iğnesi falan da vermedi kendiliğinden çatlıyormuş ama kalamadım 3-4 ay kullanan var ama benim doktor rahim filmi istedi benden çok zormuş herhalde onu çektirmekte ne yapacam bilmiyom?

Rahim filmini son teknoloji olan bir yerde çektirirsen cok kolay canım. Ben bu ay fındıkzadede bir yerde çektirdim, dijital sistemleri var. İnan bittiğini bile anlamdım aynı normal muayene gibi. Eski sistemle calışan bir yerde çektirirsen çok canın yanar ama dijital sistem olursa hiç acı olmuyor. Ben çektirmeden bunu araştırmanı öneririm.

Genel anestezi yaptırmadan mı?

Ağrı kesici hap bile almadım. Aynı muayene gibi hissettim bir kaç dakikada işlem bitti sonra kalktım. Hatta yalnız gittim merkez bana yanınızda birisinin gelmesine gerek yok hiç ağrınız olmayacak demişti. Ama bu merkezi çok araştırdım, kadınlar klübünden gidenlerin çok memnun kaldığını okudum, telefonda bana güven verdiler sonra gittim. Türkiye'deki en son sistemmiş ve gerçekten de çok kolay oldu. Ozelden sitesinin adresini gönderiyorum canım. Bir incele ve araştır aklına yatarsa gidersin ya da başka yere de gideceksen dijital sistem mi diye mutlaka sor. Eski sistemler çok acı veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…