canım bende 4 ay klomen kullanıp sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama yinede hamilelik gerçekleşmedi ve yumurtalrım 25 mm kadar büyümüştü bu ay yine klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra aşılama yaptırdık ama yine olmadı
doktorun sana çatlatma iğnesi vermesi gerekirdi bence benim doktorum eğer yumurta uyarıcı ilaç kullandıysan mutlaka iğne yaptırmak zorundasın eğer çatlamazsa kist meydana gelir demişti
16 mm ufak değilmi kendiliğinden çatlaması açısından?bende klomen +çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.1 tane yumurtam vardı oda 23 mm.doktor ertesi günü çatlatma iğnesi vurdu.ve adet günümde hamile olduğumu öğrendim.çatlatma iğnesinden yaklaşık 13 gün sonra falan.
kızlar merhaba bu benım ıkıncı klomen tedavım ılk kullanımda 5 tana yumurta vardı catlama ıgnesı ıle hamıle kaldım fakat dusukle sonuclandı bu seferde sadece 1 tane 25.6mm olmus carsamba gunu catlama ıgnesı oldum ama nedendır bılmıyorum bu sefer kasıklarımda felaket bır sancı var sanırım ıgnenın etkısınden ama ılkınde hıc bu kadar erken agrım olmamıstı sızce ıgneden mı ınanın kasıklarım cok agrıyor
canım iğneden olabilir bence a.s
merhaba kızlar bende geçen ay klomen ve çatlatma ignesi oldum 3 gün gecikmeli adet oldum hatta 1 gün gecikince test yaptım silik çıktı ama adet oldum işte hamileliğin tüm belirtileri yaşadım baş dönmesi mide bulantısı falan sizlere diyecegim fazla ümitlenmeyin olursa süpriz olsun umutlanınca bide olmayınca çok üzülüyo insan mafoldumben
canım bencede haklısın bıktık artık negatıf testlerden aslında en guzelı pek kafaya takmamak bıraz zor oluyor ama en ıyısı bu galıba herseyı oluruna bırakmak a.s
oluruna bıraktım artık cnm ben gitmicem doktora falanda olursa olur hem erken davrandım tedavi için ocakta düşük yaptım martta ilaç kullandım ruhsal boşluk işte insan bir an önce yerinin dolmasını istiyo ama oluruna bırakmam en hayırlısı boshayallersmile
kızlar merhaba bu benım ıkıncı klomen tedavım ılk kullanımda 5 tana yumurta vardı catlama ıgnesı ıle hamıle kaldım fakat dusukle sonuclandı bu seferde sadece 1 tane 25.6mm olmus carsamba gunu catlama ıgnesı oldum ama nedendır bılmıyorum bu sefer kasıklarımda felaket bır sancı var sanırım ıgnenın etkısınden ama ılkınde hıc bu kadar erken agrım olmamıstı sızce ıgneden mı ınanın kasıklarım cok agrıyor
canım merhaba inşallah iyi sonuc alırsın
2 gün önce bir arkadasımda catlatma iğnesi vuruldu sonra asılama oldu
onunda iğneden sonra baya agrısı oldu basınc yapıyo sanki bişey var içimde acıyo diyordu doktorun agrı varsa iyi demiş inşallah senin kide öyle bişeydir
aminnnnnnnn kızlar inşallah bu ay bi süpriz olurda hepimiz hamile kalırızz allah dualarımızı kabul eder inşallah biz dün gece başladık çalışmalara doktoe 4 gün ilişki demişti bakalım hayırlısı olur inşallah da hamile kalırım çokk istiyorumm ya bi bebeğim olsun..:Saruboceq:
merhaba bende bugün başladım klomene doktor cuma günü gelirsin iğneni yazarım dedi hemde yumoşuma bakacak sonra karar vericek galiba inş. tutar çok yoruldum her ay beklemekten fsh yüksekliği vardı biraz hiç ilaç kullanmadan sadece hayıt tohumu ve aslan pençesiyle düşürdüm hatta doktor bile şaşırdı kullanmaya devam et ozaman dedi bana hormon sorunu olanlara tavsiye ederim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?