selam. benim de bu ay ilk klomen kullanışımdı, günde bir tane kullandım, 12.gün gittiğimde en büyük yumurtamın 14 mm olduğunu, iyi gelişmediğini söyledi dr. bu aydan ümitli diilim dedi,önümüzdeki ay dozu artıracakmış... yumurtanın 18-19 mm olması gerekiyormuş... çatlatma iğnesi falan da vermedi haliyle, adetinde bakarız kist olmamışsa klomene devam dedi... çatlatma iğnesi herkese vermiyorlar bu arada,gerek gördüklerinde veriyorlar.günaydınnn kızlar!!!! ilk kez klomen hapı kullandım ve dün doktora gittim. ultrosonla baktı ve 2 yumurtan var dedi boyunu ölçtü ve 16 milim büyümüş yumurtan güzel dedi ben çatlatma iğnesi vurulcam mı diye sorduğumda hayır senin yumurtan güzel ve kendiliğinden çatlıyo çatlama problemin olmadığı için iğneye gerek yok dedi c.tesiden itibaren tam 4 gün ilişkiye girin dedi ve inşallah bu sefer hamile kaldım diyerek yanıma gelirsin dedi.... son durumlar böyle kızlar ama benim kafama takılan yumurtamın boyu sizce ideal büyüklükte mi doktor iyi dedi ama kimilerin de 22 mlim yada 32 milim büyüyen yumurta olduğunu okudum sizcee ben 16 milim büyüyen yumurtayla hamile kalabilir miyim bu ay yoksa şansım düşük mü? dünden beri hep aklıma takıldı klomen hapı kullanan herkes çatlatma iğnesi vuruluyo doktorları söylüyor muş eğer çatlama olmazsa kist olur diye aslında bana da vermesi gerekmiyor muydu ya çatlamazsa kist olursa diye korkuyorum.. sizin yorumunuz nedir???....
selam. benim de bu ay ilk klomen kullanışımdı, günde bir tane kullandım, 12.gün gittiğimde en büyük yumurtamın 14 mm olduğunu, iyi gelişmediğini söyledi dr. bu aydan ümitli diilim dedi,önümüzdeki ay dozu artıracakmış... yumurtanın 18-19 mm olması gerekiyormuş... çatlatma iğnesi falan da vermedi haliyle, adetinde bakarız kist olmamışsa klomene devam dedi... çatlatma iğnesi herkese vermiyorlar bu arada,gerek gördüklerinde veriyorlar.
senin yumurtana kaçıncı günde baktı dr?
canım ben adetimin beşinci günü başladım klomene sabah akşam günde 2 tane içiceksin dedi doktorum beş günde bitirtikden sonra 2 gün bekle gel demişti yani benim klomene başladım günden itibaren tam 7. gün doktora gittim ve 16 mm olmuş yumurta ama doktor iyi dedi ya hamile kalırsın dedi bakalım hayırlısı...
16 mm ufak değilmi kendiliğinden çatlaması açısından?bende klomen +çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.1 tane yumurtam vardı oda 23 mm.doktor ertesi günü çatlatma iğnesi vurdu.ve adet günümde hamile olduğumu öğrendim.çatlatma iğnesinden yaklaşık 13 gün sonra falan.
12. gün bakılmış sana da. ben de adetimin 5.günü başladım, 5 gün günde bir tane kullandım. iki gün sonra da doktora gittim. bana iyi gelişmemiş doz çok düşük başlamıştık zaten dedi... bi de ben iki aydır doğum kontrol hapı kullanıyodum,onu bırakır bırakmaz klomen verdi. belki de bu yüzden iyi gelişmedi..
inşallah bebeklerimiz gelir çabucak
hayır elmiray, bana iğne falan vermedi, yumurtalar iyi gelişmediğinden 12.günümdeki kontrolde, bu ay için ümitli konuşmadı dr, adet olursan 3 ile 5.günlerin arası gel, kistin yoksa yeniden klomen vericem, adetin gelmezse de gebelik testi için gel dedi.. ama bu ay pek ihtimal vermiyorum dedi gebelik için...slm aylint sen çatlatma iğnesi oldun mu
selam. benim de bu ay ilk klomen kullanışımdı, günde bir tane kullandım, 12.gün gittiğimde en büyük yumurtamın 14 mm olduğunu, iyi gelişmediğini söyledi dr. bu aydan ümitli diilim dedi,önümüzdeki ay dozu artıracakmış... yumurtanın 18-19 mm olması gerekiyormuş... çatlatma iğnesi falan da vermedi haliyle, adetinde bakarız kist olmamışsa klomene devam dedi... çatlatma iğnesi herkese vermiyorlar bu arada,gerek gördüklerinde veriyorlar.
kızlar bizim yarın son çalışmamız olucak doktorum 4 gün ilişki demişti bakalım bi hafta sonra bende hamilelik belirtileri olucak mı tabii hamile kaldıysam inşallah kalmışımdır kızlar son gelişmeleri burdan yazıp haberleşelim inşallah bu ay klomen kullanan tüm arkadaşlar hamile kalırızz dua edelim sık sık :Saruboceq: yaza hamile girmek istiyorumm ya..
Bu ay yine hüsran...1 gün gecikmiştim ama bugün masal bittiYarın yine doktordayım bu kez klomen değil daha ağır ilaçlarla başlıyoruz.Hadi bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?