• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!!!klomenle hamile kalanlar kalmayı bekleyenler ve kullananlar burayaaaa!!!!!!!!!!

ben de ilk klomen denememde hamileyim şu an sanırım ikizlerim olacak darısı başınıza :):49:

merhaba arkdşlr bnmde polikistiğim var bunun için yumrtam yeteri kadr büyüyüp çatlamıyo 11 ay önce 7 haftalık bir düşük yaşadm onda kendiliğimden hamile kalmıştım ama bu sefer 5 aydr deniyorz olmadı bu ay klomene başladım bugun 3. gunum cmrtsi doktra gtcem. sizce hamile kalma şansım ne kdr dır ? normlde sadece yumrtlama sorunu olanlrda ilk ayda işe yarıyo.. bnm gibi olup da ilk ayında hamile kalan arkadşlarımz varmı yardımcı olun :)

Arkadaşlar merhaba benim 6 ay denedim olmadı cumartesi kadın doğuma gidiyorum yumurta takibi olacak bu süreçle ilgili hiç bişey bilmiyorum ve çok heyecanlıyım tecrubeli bir arkadaşım kaç günde bir gideceğimi vs bu konuyla ilgili bilgi verebilir mi şimdiden teşekkürder rabbim inşallah hepimizi geri çevirmez

Mrn arkadaşlar. Bende klomen kullanmak istiyorum ama merak ettiğim şu; klomen yumurtlama tarihini öne alıyor mu?

Bugün saat 20.00 da göbek deliğinden 4 parmak aşağıya çatlatma iğnemi yaptım. 4 yumurtam var solda 2 tane 18,5 ve 20 mm sağda ise 22 mm ve 24 mm bakalım sonucu da yazarım.

Bugün saat 20.00 da göbek deliğinden 4 parmak aşağıya çatlatma iğnemi yaptım. 4 yumurtam var solda 2 tane 18,5 ve 20 mm sağda ise 22 mm ve 24 mm bakalım sonucu da yazarım.
Bende klomenle başladım cuma günü gitcem bakalım inşallah bizede nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bir şekilde

Bende klomenle başladım cuma günü gitcem bakalım inşallah bizede nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bir şekilde
Gebelik elde edemedim. Çatlatma iğnesinden sonra çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlardı. Aylardır yumurta çoğaltmaya çalıştık halbuki. Bu ay tekrar başlayacağım doktor kontrol edecek bu sefer. Hayırlı olsun tedavin inşallah

Gebelik elde edemedim. Çatlatma iğnesinden sonra çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlardı. Aylardır yumurta çoğaltmaya çalıştık halbuki. Bu ay tekrar başlayacağım doktor kontrol edecek bu sefer. Hayırlı olsun tedavin inşallah
Teşekkür ederim klomenle birlikte ben glukofen de kullanıyorum ayrıca

Teşekkür ederim klomenle birlikte ben glukofen de kullanıyorum ayrıca
Ben onu sadece 3 gün kullandım miğde bulantısı yaptı bende. Sanırım yumurtanın döllenmesini kolaylaştırıyormuş bana da haberdar et durumunu olur mu? Adetim geldi bugün çok şükür yarın bende doktora gideceğim

Ben onu sadece 3 gün kullandım miğde bulantısı yaptı bende. Sanırım yumurtanın döllenmesini kolaylaştırıyormuş bana da haberdar et durumunu olur mu? Adetim geldi bugün çok şükür yarın bende doktora gideceğim
Glukofen bende 10 gün kadar acayip mide bulantısı ishal baş dönmesi sersemlik yaptı ama doktorum pes etme devam et dedi artık vücudum alıştı yan etkisi kalmadı

Glukofen bende 10 gün kadar acayip mide bulantısı ishal baş dönmesi sersemlik yaptı ama doktorum pes etme devam et dedi artık vücudum alıştı yan etkisi kalmadı
Aslında pes edip etmemenle alakalı öyle çok hamile kalanları okudum Rabbim bize de nasip etsin inşallah 🤲

Back