• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!!!!klomenle hamile kalanlar kalmayı bekleyenler ve kullananlar burayaaaa!!!!!!!!!!

günaydınnn kızlar!!!! ilk kez klomen hapı kullandım ve dün doktora gittim. ultrosonla baktı ve 2 yumurtan var dedi boyunu ölçtü ve 16 milim büyümüş yumurtan güzel dedi ben çatlatma iğnesi vurulcam mı diye sorduğumda hayır senin yumurtan güzel ve kendiliğinden çatlıyo çatlama problemin olmadığı için iğneye gerek yok dedi c.tesiden itibaren tam 4 gün ilişkiye girin dedi ve inşallah bu sefer hamile kaldım diyerek yanıma gelirsin dedi.... son durumlar böyle kızlar ama benim kafama takılan yumurtamın boyu sizce ideal büyüklükte mi doktor iyi dedi ama kimilerin de 22 mlim yada 32 milim büyüyen yumurta olduğunu okudum sizcee ben 16 milim büyüyen yumurtayla hamile kalabilir miyim bu ay yoksa şansım düşük mü? dünden beri hep aklıma takıldı klomen hapı kullanan herkes çatlatma iğnesi vuruluyo doktorları söylüyor muş eğer çatlama olmazsa kist olur diye aslında bana da vermesi gerekmiyor muydu ya çatlamazsa kist olursa diye korkuyorum.. sizin yorumunuz nedir???....
selam. benim de bu ay ilk klomen kullanışımdı, günde bir tane kullandım, 12.gün gittiğimde en büyük yumurtamın 14 mm olduğunu, iyi gelişmediğini söyledi dr. bu aydan ümitli diilim dedi,önümüzdeki ay dozu artıracakmış... yumurtanın 18-19 mm olması gerekiyormuş... çatlatma iğnesi falan da vermedi haliyle, adetinde bakarız kist olmamışsa klomene devam dedi... çatlatma iğnesi herkese vermiyorlar bu arada,gerek gördüklerinde veriyorlar.
senin yumurtana kaçıncı günde baktı dr?

selam. benim de bu ay ilk klomen kullanışımdı, günde bir tane kullandım, 12.gün gittiğimde en büyük yumurtamın 14 mm olduğunu, iyi gelişmediğini söyledi dr. bu aydan ümitli diilim dedi,önümüzdeki ay dozu artıracakmış... yumurtanın 18-19 mm olması gerekiyormuş... çatlatma iğnesi falan da vermedi haliyle, adetinde bakarız kist olmamışsa klomene devam dedi... çatlatma iğnesi herkese vermiyorlar bu arada,gerek gördüklerinde veriyorlar.

canım ben adetimin beşinci günü başladım klomene sabah akşam günde 2 tane içiceksin dedi doktorum beş günde bitirtikden sonra 2 gün bekle gel demişti yani benim klomene başladım günden itibaren tam 7. gün doktora gittim ve 16 mm olmuş yumurta ama doktor iyi dedi ya hamile kalırsın dedi bakalım hayırlısı...

iyi akşamlar canlar bende bu ay klomen kullandım adetim 5. günü sabah akşam 5 günde bitti. ve 2 gün sonra dr gittim 2 tane yumurtam vardı 18 mm. ve 19 mm.1 hafta sonra catlatma iğnemi oldum..bu aydan cok umutluydum ama bugün kan testi yaptırdım negatif..yani tutmadıı..kistim vardı oda büyümüş dr. adetin başlasın gel dedi..acaba kac ay daha böyle devam edicem bilmiyorum..allahım hepimizin yardımcısı olsun.rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inş.:Saruboceq:

canım ben adetimin beşinci günü başladım klomene sabah akşam günde 2 tane içiceksin dedi doktorum beş günde bitirtikden sonra 2 gün bekle gel demişti yani benim klomene başladım günden itibaren tam 7. gün doktora gittim ve 16 mm olmuş yumurta ama doktor iyi dedi ya hamile kalırsın dedi bakalım hayırlısı...

12. gün bakılmış sana da. ben de adetimin 5.günü başladım, 5 gün günde bir tane kullandım. iki gün sonra da doktora gittim. bana iyi gelişmemiş doz çok düşük başlamıştık zaten dedi... bi de ben iki aydır doğum kontrol hapı kullanıyodum,onu bırakır bırakmaz klomen verdi. belki de bu yüzden iyi gelişmedi..
inşallah bebeklerimiz gelir çabucak

16 mm ufak değilmi kendiliğinden çatlaması açısından?bende klomen +çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.1 tane yumurtam vardı oda 23 mm.doktor ertesi günü çatlatma iğnesi vurdu.ve adet günümde hamile olduğumu öğrendim.çatlatma iğnesinden yaklaşık 13 gün sonra falan.

ben de klomen ve ovitrelle kullandım arkasından.4 yumurtam oluşmuştu en büyüğü 20 mm di.15 gün oldu iğnemi olalı ama hiç bi hamilelik belirtisi yok.Üzülüyorum bu ilk denemeydi olmadı sanırım...Senin kan testinde mi belli oldu?

12. gün bakılmış sana da. ben de adetimin 5.günü başladım, 5 gün günde bir tane kullandım. iki gün sonra da doktora gittim. bana iyi gelişmemiş doz çok düşük başlamıştık zaten dedi... bi de ben iki aydır doğum kontrol hapı kullanıyodum,onu bırakır bırakmaz klomen verdi. belki de bu yüzden iyi gelişmedi..
inşallah bebeklerimiz gelir çabucak

slm aylint sen çatlatma iğnesi oldun mu

kızlar bizim yarın son çalışmamız olucak doktorum 4 gün ilişki demişti bakalım bi hafta sonra bende hamilelik belirtileri olucak mı tabii hamile kaldıysam inşallah kalmışımdır kızlar son gelişmeleri burdan yazıp haberleşelim inşallah bu ay klomen kullanan tüm arkadaşlar hamile kalırızz dua edelim sık sık :Saruboceq: yaza hamile girmek istiyorumm ya..

slm aylint sen çatlatma iğnesi oldun mu
hayır elmiray, bana iğne falan vermedi, yumurtalar iyi gelişmediğinden 12.günümdeki kontrolde, bu ay için ümitli konuşmadı dr, adet olursan 3 ile 5.günlerin arası gel, kistin yoksa yeniden klomen vericem, adetin gelmezse de gebelik testi için gel dedi.. ama bu ay pek ihtimal vermiyorum dedi gebelik için...

kızlar ben hala adet olmadım adetim normalde 25 günde bir olur dün ya da bugün olmam gerekiyordu ama hala belirti yok ben de bu yüzden uzayabilir düşüncesiyle 31 martı bekliicem ısrarla test yapmıcam geçen moral çöküntüsünden sonra bu defa üzülmek istemiyom ama adet olacakmışım gibi geliyor bana sivilcelenmeye başladım çünkü bu arada ben de klomen kullandım ilk defa

Kızlar ben de bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım, dün akşam vurdurdum iğnemi, bu akşam başlıyoruz çalışmalara inşallah hayırlısıyla, 20 mmlik bir yumurtam vardı, inşallah çatlar da tuttururuz biz de, inşallah hepiniz müjdeli haberlerle gelirsiniz, tabi ben de :Saruboceq:

doktorum bana günde iki tane içmemi söylemişti sana az mı verdi ki acaba

kızlar bizim yarın son çalışmamız olucak doktorum 4 gün ilişki demişti bakalım bi hafta sonra bende hamilelik belirtileri olucak mı tabii hamile kaldıysam inşallah kalmışımdır kızlar son gelişmeleri burdan yazıp haberleşelim inşallah bu ay klomen kullanan tüm arkadaşlar hamile kalırızz dua edelim sık sık :Saruboceq: yaza hamile girmek istiyorumm ya..

imşallah canım ya

Bu ay benim de ilk klomen kullanışımdı.Ben de günde bir tane kullandım ultrasonla yumurtalarımı gördüm en büyüğü 20 mm olan 4 yumurtam oluşmuştu 12 martta çatlatma iğnemi oldum ama rahim iç duvarı yeterince kalınlaşmadığı için bu ay aşılamayı es geçelim dedi ama yine de umutsuzluğa kapılma belli olmaz dedi.Hatta kalınlaşması için vajinal tablet verdi kullandım.Bugün regl günümdü fakat hala olmadım.Doktorum umutsuzdu ama nedense ben çok umutlanıyorum......

kıslar sabah kalktığımda karnım şişti şaşırdım normalde sabah kalkınca göbeyim inik olurdu zaten zayıf biriyim göbekli değilim ama neden böyle oldu ki göbeyim sadecee adetime 2 gün kala şişer di ama daha 17 gün oldu adet olalı daha bu akşam sonlanıyo bebek yapma çalışmamız ama hamile mi kaldım ki hemen şişmez ya demi ne iş anlamadım ki noluyo bana acaba ben kilo almak için pekmez içiyorum bi kaşık geceleri o mu yaptı bi türlü anlayamadım sizceee???

kızlar merhaba ya bırsey sormak ıstıyorum ben ayın 24 de catlama ıgnesı olmustum 25 de ılıskı yasadık yanlız o kadar kasıklarımda agrı vardıkı o gece doktorum dort gun iliskı demıstı ya benım o geceden sonra kasıklarımda falan hıc agrım yok kızlar agrı olmaması normal mı yok sa bu ay tutmadımı

Bu ay yine hüsran...1 gün gecikmiştim ama bugün masal bitti:(Yarın yine doktordayım bu kez klomen değil daha ağır ilaçlarla başlıyoruz.Hadi bakalım hayırlısı...

ınşallah canım ya bu ay puregon kullanmaya başladım en düşük dozdan başladık bu kez güzel gelişir de aşılama yapabiliriz umarım...

kızlar bişey sorcam siz ne kadar süre kullandınız klomeni ve çatlatma iğnesini.bu benim 5.kullanışım bundan sonraki aşama ne peki bilen varmı acaba ? zaten klomenle bence ilk başlarda olmuyorsa olmuyor çünkü vücut alışıyo galiba o yüzden tepki vermiyor .doktor iğneye başlarız demişti ama hiç ara vermeden mi başlıyor acaba onu merak etttim birde

Back