ben de ilk klomen denememde hamileyim şu an sanırım ikizlerim olacak darısı başınıza :)
Bende klomenle başladım cuma günü gitcem bakalım inşallah bizede nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bir şekildeBugün saat 20.00 da göbek deliğinden 4 parmak aşağıya çatlatma iğnemi yaptım. 4 yumurtam var solda 2 tane 18,5 ve 20 mm sağda ise 22 mm ve 24 mm bakalım sonucu da yazarım.
Gebelik elde edemedim. Çatlatma iğnesinden sonra çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlardı. Aylardır yumurta çoğaltmaya çalıştık halbuki. Bu ay tekrar başlayacağım doktor kontrol edecek bu sefer. Hayırlı olsun tedavin inşallahBende klomenle başladım cuma günü gitcem bakalım inşallah bizede nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bir şekilde
Teşekkür ederim klomenle birlikte ben glukofen de kullanıyorum ayrıcaGebelik elde edemedim. Çatlatma iğnesinden sonra çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlardı. Aylardır yumurta çoğaltmaya çalıştık halbuki. Bu ay tekrar başlayacağım doktor kontrol edecek bu sefer. Hayırlı olsun tedavin inşallah
Ben onu sadece 3 gün kullandım miğde bulantısı yaptı bende. Sanırım yumurtanın döllenmesini kolaylaştırıyormuş bana da haberdar et durumunu olur mu? Adetim geldi bugün çok şükür yarın bende doktora gideceğimTeşekkür ederim klomenle birlikte ben glukofen de kullanıyorum ayrıca
Glukofen bende 10 gün kadar acayip mide bulantısı ishal baş dönmesi sersemlik yaptı ama doktorum pes etme devam et dedi artık vücudum alıştı yan etkisi kalmadıBen onu sadece 3 gün kullandım miğde bulantısı yaptı bende. Sanırım yumurtanın döllenmesini kolaylaştırıyormuş bana da haberdar et durumunu olur mu? Adetim geldi bugün çok şükür yarın bende doktora gideceğim
Aslında pes edip etmemenle alakalı öyle çok hamile kalanları okudum Rabbim bize de nasip etsin inşallahGlukofen bende 10 gün kadar acayip mide bulantısı ishal baş dönmesi sersemlik yaptı ama doktorum pes etme devam et dedi artık vücudum alıştı yan etkisi kalmadı
Aminnn rabbim inşallah en kısa zamanda bizede bu sevinci yaşatırAslında pes edip etmemenle alakalı öyle çok hamile kalanları okudum Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Amin inşallah son kez tedavi göreceğim eğer bu ayda olmazsa dinleneceğim biraz zatenAminnn rabbim inşallah en kısa zamanda bizede bu sevinci yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?