Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamile kalamayanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herks 3kere kullanmis klomeni ben birkez kullandım beni femeraya geçirdi
Bana 6 ay kadar böyle devam edebiliriz dedi maks. 6 aymış bu tedavi. Sende pko filan var mıydı? Ya da belki yaşını göz önünde bulundurmuştur.

Pko olunca ondan vermişler hep de acaba dedim. Ya doktora guvenmek lazim degerlerimize şuna buna her seye bakıyorlar sonuçta. Bekliyoruz bakalım birlikte
genelde hep pkolular klomen kullaniyor.bende pko yok ama normalde olmayinca bende sureci hilandirmak istedim mecbur verdi.sansima kist vs olusturmadi rahmimi inceltmedi klomenin yanetkisi cok.bakalim femerayla olur inşallah

genelde hep pkolular klomen kullaniyor.bende pko yok ama normalde olmayinca bende sureci hilandirmak istedim mecbur verdi.sansima kist vs olusturmadi rahmimi inceltmedi klomenin yanetkisi cok.bakalim femerayla olur inşallah
İnşallah

Kaç yumurtan oluştu 2. Seferde canım. Benim ilk seferde de 2. Seferde de 1 yumurta oluştu. Yarın çatlatma iğnesi olacağım

ilkinde 3 igneden once bitanesi catlamisti
Ikincide 2 biri yine igneden once catlamisti kalan diger yumurta icin igne oldum hangisinden hamile kaldm bilmiyorum.

sayisi hic onemli degil ztn :) bence tek olsun cogul gebeliktense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…