- 2 Ocak 2020
- 67
- 41
- 3
- 28
- Konu Sahibi Uyelerdenbiri
-
Kaç yumurtan oluştu 2. Seferde canım. Benim ilk seferde de 2. Seferde de 1 yumurta oluştu. Yarın çatlatma iğnesi olacağımben 2. Klomen denemesinde kaldim♥
klomenle benkalamadim simdi femera verdi doktorKaç yumurtan oluştu 2. Seferde canım. Benim ilk seferde de 2. Seferde de 1 yumurta oluştu. Yarın çatlatma iğnesi olacağım
Ama klomen 3 kez diye biliyorum hemen ona geçirmedi beniklomenle benkalamadim simdi femera verdi doktor
beni geçirdi 1kezdenedim 1taneoldu feemraay geçirdi beni daha kaliteli oluyor dediAma klomen 3 kez diye biliyorum hemen ona geçirmedi benibu ay da olmazsa klomenin dozunu yükselteceğim dedi
herks 3kere kullanmis klomeni ben birkez kullandım beni femeraya geçirdiBen de 3. Klomen ayımdayım.
İlk 2 seferde kaç yumurta oluştu sende canımBen de 3. Klomen ayımdayım.
Kullanım şekli yine hap +çatlatma iğnesi mibeni geçirdi 1kezdenedim 1taneoldu feemraay geçirdi beni daha kaliteli oluyor dedi
buda hap çarşamba gidecem gene catlama iğnesi verir riske atmaz buyuk ihtimalKullanım şekli yine hap +çatlatma iğnesi mi
femerda daha sglam yumurta olyyor dedi.klomenle 1tneoldu.bakalim bund kactane olck.ama onemli oln birtne sglam yumruta dedibuda hap çarşamba gidecem gene catlama iğnesi verir riske atmaz buyuk ihtimal
Şimdi araştırdım dediğin gibi klomenle kalamayan famara ile kalmış. İnsallah olur sende de gebelikfemerda daha sglam yumurta olyyor dedi.klomenle 1tneoldu.bakalim bund kactane olck.ama onemli oln birtne sglam yumruta dedi
amin inşallah hepimizeŞimdi araştırdım dediğin gibi klomenle kalamayan famara ile kalmış. İnsallah olur sende de gebelik
1.de sadece günde 5 tane ictim onda yeterli büyüklük yakalayamadık. 2. Ay 2 normal 1 küçük vardı.İlk 2 seferde kaç yumurta oluştu sende canım
Bana 6 ay kadar böyle devam edebiliriz dedi maks. 6 aymış bu tedavi. Sende pko filan var mıydı? Ya da belki yaşını göz önünde bulundurmuştur.herks 3kere kullanmis klomeni ben birkez kullandım beni femeraya geçirdi
Pko yok bendeBana 6 ay kadar böyle devam edebiliriz dedi maks. 6 aymış bu tedavi. Sende pko filan var mıydı? Ya da belki yaşını göz önünde bulundurmuştur.
Pko olunca ondan vermişler hep de acaba dedim. Ya doktora guvenmek lazim degerlerimize şuna buna her seye bakıyorlar sonuçta. Bekliyoruz bakalım birliktePko yok bende
genelde hep pkolular klomen kullaniyor.bende pko yok ama normalde olmayinca bende sureci hilandirmak istedim mecbur verdi.sansima kist vs olusturmadi rahmimi inceltmedi klomenin yanetkisi cok.bakalim femerayla olur inşallahPko olunca ondan vermişler hep de acaba dedim. Ya doktora guvenmek lazim degerlerimize şuna buna her seye bakıyorlar sonuçta. Bekliyoruz bakalım birlikte
İnşallahgenelde hep pkolular klomen kullaniyor.bende pko yok ama normalde olmayinca bende sureci hilandirmak istedim mecbur verdi.sansima kist vs olusturmadi rahmimi inceltmedi klomenin yanetkisi cok.bakalim femerayla olur inşallah
Kaç yumurtan oluştu 2. Seferde canım. Benim ilk seferde de 2. Seferde de 1 yumurta oluştu. Yarın çatlatma iğnesi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?