- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Uyelerdenbiri
-
amin yoruldum artikinsallah tutmuştur ya karamsar düşünme. 3 gün sonra test yapıp pozitif görmen dileklerimle
İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Benim de klomeni ilk kullanmam yarın doktora gideceğim yumurta problemim yok ama 1,5 senedir çocugum olmuyor. İnşallah bu ay olur artık psikolojik açıdan da çok yoruldumamin yoruldum artik
Inşallahİnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Benim de klomeni ilk kullanmam yarın doktora gideceğim yumurta problemim yok ama 1,5 senedir çocugum olmuyor. İnşallah bu ay olur artık psikolojik açıdan da çok yoruldum
cnm regl oldumDasmeer ne yapiyorsun cnm catlama ignesi olmustun sonic ne man belli olcak duamdasin kuzum allahim hayirlihaber almayi nasip etsin insallah
nasib ayni duurmdauim benimde olmadiÇok umutluydum. Yumurtlamam oldu belirtiler oldu. Kesin oldu dedim ki bi baktım adet olmuşum kocaman bi hayal kırıklığıKlomenle neden oluşmadı bu gebelik ? Bilgisi ve deneyimi olan var mı
Olsun cnm herseyin sabrin sonu vardi r sabretcez Sende 7 senedir bekliyorum 1 kere bile ciftcizgi gormedim bende am a sabretiyorumcnm regl oldum
Sagolasin amin hepimize
Doktor buay femera verdi onu kullanıyorum
Sana cok dua ediyorumcnm rabbim enkısa zamanda versin inşllahOlsun cnm herseyin sabrin sonu vardi r sabretcez Sende 7 senedir bekliyorum 1 kere bile ciftcizgi gormedim bende am a sabretiyorum
Amin insallah allahim herkeze ciftercifter nasip etsinSana cok dua ediyorumcnm rabbim enkısa zamanda versin inşllah
amim inşllahAmin insallah allahim herkeze ciftercifter nasip etsin
Çok umutluydum. Yumurtlamam oldu belirtiler oldu. Kesin oldu dedim ki bi baktım adet olmuşum kocaman bi hayal kırıklığıKlomenle neden oluşmadı bu gebelik ? Bilgisi ve deneyimi olan var mı
Bende.kalamadim simdi femeraya gecirdi doktor
1ay kullandim doktor femeraya gecirdi bana dediki klomenle basliyoruz dedi ama femera daha etkili dedi hatta coguhastam kizyir niye femeraya baslamiyin dye dedi ama basittten zora dogri gidyiuz dedi feemera verdi budaha wtkiliymis aman nbeilim allah ol derse olacak hepside bahaneCanım zaten sen sadece 1 ay kullanmadın mı? 1 ay'da hamilelik elde edebilen kişi sayısı çok nadir demişti bana doktorum..
hoş buda olmayınca napacak piyasada ilac kalmadi :)1ay kullandim doktor femeraya gecirdi bana dediki klomenle basliyoruz dedi ama femera daha etkili dedi hatta coguhastam kizyir niye femeraya baslamiyin dye dedi ama basittten zora dogri gidyiuz dedi feemera verdi budaha wtkiliymis aman nbeilim allah ol derse olacak hepside bahane
1ay kullandim doktor femeraya gecirdi bana dediki klomenle basliyoruz dedi ama femera daha etkili dedi hatta coguhastam kizyir niye femeraya baslamiyin dye dedi ama basittten zora dogri gidyiuz dedi feemera verdi budaha wtkiliymis aman nbeilim allah ol derse olacak hepside bahane
amin bilemiyorum doktora kalsa hersey yolunda ama bir sorun var ben seye takiliyorum bu yumurtalar buyuyur catliyor ya bunlar dollenmeye uygun olup olmaması neye bagli kafam takılıyor.mesela bu ilaclarla kaliteli oluyorsa klomen feemra vs ozaman neden dollenmiyor.buyuup catlamasi yetmiyor demek dollenme icinEvet en basitten başlıyorlar ama bir sonuç elde etmek için 1 ay çok az. Tabi belki senin sabrının tükendiğini görünce seni hemen geçirmiştir bilemedim. Evet Allah ne zaman ol derse olacak canım hayırlısı.
yani bneim vucuudm kalitesiz mi yumurta üretiyor ozaman kalitesizse buyur catlarmi anlamıyorum birde tup deensem ilerde yine ayni yumurta olmayacak mi ne degsiecek kafamda deli sorular.herşeyden ote nasib takdir ilahi amenna.ama tupde nedegisecek bunu anlmyorum.amin bilemiyorum doktora kalsa hersey yolunda ama bir sorun var ben seye takiliyorum bu yumurtalar buyuyur catliyor ya bunlar dollenmeye uygun olup olmaması neye bagli kafam takılıyor.mesela bu ilaclarla kaliteli oluyorsa klomen feemra vs ozaman neden dollenmiyor.buyuup catlamasi yetmiyor demek dollenme icin
amin bilemiyorum doktora kalsa hersey yolunda ama bir sorun var ben seye takiliyorum bu yumurtalar buyuyur catliyor ya bunlar dollenmeye uygun olup olmaması neye bagli kafam takılıyor.mesela bu ilaclarla kaliteli oluyorsa klomen feemra vs ozaman neden dollenmiyor.buyuup catlamasi yetmiyor demek dollenme icin
aynenn takdiri ilahiZaten herşey uygun olsa bile her kadının her ay hamile kalma olasılığı sadece %25 çok az. Bir de sebepsiz infertilite denen bir illet var malesef herşey süper olsada olmuyor işte Allahın taktiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?