- 2 Ocak 2020
- 67
- 41
- 3
- 28
- Konu Sahibi Uyelerdenbiri
-
Üzülme canım ne zamandır kullanıyorsun klomenÇok umutluydum. Yumurtlamam oldu belirtiler oldu. Kesin oldu dedim ki bi baktım adet olmuşum kocaman bi hayal kırıklığıKlomenle neden oluşmadı bu gebelik ? Bilgisi ve deneyimi olan var mı
İlk kullanışımdı canım yarın doktora gideceğim 2. Ye başlayacağımÜzülme canım ne zamandır kullanıyorsun klomen
Anlıyorum bende kullandım klomen 5 ay kadar olmadı canım. Ama klomenle de gebe kalan çok kişi var umutsuz olma üzülmeİlk kullanışımdı canım yarın doktora gideceğim 2. Ye başlayacağım
İnşallah olur bu defa ikimizde de. Bende yarın doktora gideceğim dozunu yükseltecekBenim de 1. Ay olmadi gebelik. Bu ay dozunu arttirdi doktor ve catlatma ignesi de vurulabildim bu ay. Biraz daha umudum artti bekliyorum.
Neden olmadı peki doktor herhangi bi neden söyledi mi canımAnlıyorum bende kullandım klomen 5 ay kadar olmadı canım. Ama klomenle de gebe kalan çok kişi var umutsuz olma üzülme
İinşallah hayırlısıylaİnşallah olur bu defa ikimizde de. Bende yarın doktora gideceğim dozunu yükseltecek
Yok kuzum birşey demedi sonra bıraktım zaten doktora gitmeyiNeden olmadı peki doktor herhangi bi neden söyledi mi canım
İnşallah olur en kısa zamanda . Ama tedavi denemeyi de bırakma canım aşılama var farklı yöntemler varYok kuzum birşey demedi sonra bıraktım zaten doktora gitmeyi
bende ilkay buay kullandim ama bneimde yok umudumÇok umutluydum. Yumurtlamam oldu belirtiler oldu. Kesin oldu dedim ki bi baktım adet olmuşum kocaman bi hayal kırıklığıKlomenle neden oluşmadı bu gebelik ? Bilgisi ve deneyimi olan var mı
Büyük bi hayal kırıklığı oluyor. Ben olacağına çok inandırmıştım kendimibende ilkay buay kullandim ama bneimde yok umudum
Benim doktorda cok heyecanlandirdi beniBüyük bi hayal kırıklığı oluyor. Ben olacağına çok inandırmıştım kendimi
İlk ayın mıydı senin de canım. Tekrar başlayacak mısın ilacaBenim doktorda cok heyecanlandirdi beni
Guzelbuyumis olurvs dedi ama 3gün içinde adet olcm hisseidyorum
ilkaydi doktor adetin 3gunugeldedi artik doktor ne verirseİlk ayın mıydı senin de canım. Tekrar başlayacak mısın ilaca
İlaca devam eder ozaman bana da öyle demişti çünkü, olmazsa gel dozunu artıralım yine deniycez dediilkaydi doktor adetin 3gunugeldedi artik doktor ne verirse
zaten gunde 2tane aldım daha kaç alcm birde yani yumurta olusti ki normalde de oluusyor klom3n yumueta buyumeyene verilir baska birsey yapması lazim bana aşılama önermedi belki onu onerirİlaca devam eder ozaman bana da öyle demişti çünkü, olmazsa gel dozunu artıralım yine deniycez dedi
Senin neyden dolayı olmuyor bebek. Benimki yumurta tembelliği. Sağlıklı büyümüyor yada çatlamıyor kendi kendinezaten gunde 2tane aldım daha kaç alcm birde yani yumurta olusti ki normalde de oluusyor klom3n yumueta buyumeyene verilir baska birsey yapması lazim bana aşılama önermedi belki onu onerir
bneimki buyuiro catliyirda ama olmuyorSenin neyden dolayı olmuyor bebek. Benimki yumurta tembelliği. Sağlıklı büyümüyor yada çatlamıyor kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?