Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamile kalamayanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uyelerdenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
67
41
3
28
Çok umutluydum. Yumurtlamam oldu belirtiler oldu. Kesin oldu dedim ki bi baktım adet olmuşum kocaman bi hayal kırıklığı Klomenle neden oluşmadı bu gebelik ? Bilgisi ve deneyimi olan var mı

Benim de 1. Ay olmadi gebelik. Bu ay dozunu arttirdi doktor ve catlatma ignesi de vurulabildim bu ay. Biraz daha umudum artti bekliyorum.

İlaca devam eder ozaman bana da öyle demişti çünkü, olmazsa gel dozunu artıralım yine deniycez dedi
zaten gunde 2tane aldım daha kaç alcm birde yani yumurta olusti ki normalde de oluusyor klom3n yumueta buyumeyene verilir baska birsey yapması lazim bana aşılama önermedi belki onu onerir

zaten gunde 2tane aldım daha kaç alcm birde yani yumurta olusti ki normalde de oluusyor klom3n yumueta buyumeyene verilir baska birsey yapması lazim bana aşılama önermedi belki onu onerir
Senin neyden dolayı olmuyor bebek. Benimki yumurta tembelliği. Sağlıklı büyümüyor yada çatlamıyor kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…