• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamile kalamayanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım zaten sen sadece 1 ay kullanmadın mı? 1 ay'da hamilelik elde edebilen kişi sayısı çok nadir demişti bana doktorum..
1ay kullandim doktor femeraya gecirdi bana dediki klomenle basliyoruz dedi ama femera daha etkili dedi hatta coguhastam kizyir niye femeraya baslamiyin dye dedi ama basittten zora dogri gidyiuz dedi feemera verdi budaha wtkiliymis aman nbeilim allah ol derse olacak hepside bahane

1ay kullandim doktor femeraya gecirdi bana dediki klomenle basliyoruz dedi ama femera daha etkili dedi hatta coguhastam kizyir niye femeraya baslamiyin dye dedi ama basittten zora dogri gidyiuz dedi feemera verdi budaha wtkiliymis aman nbeilim allah ol derse olacak hepside bahane
hoş buda olmayınca napacak piyasada ilac kalmadi :)

Evet en basitten başlıyorlar ama bir sonuç elde etmek için 1 ay çok az. Tabi belki senin sabrının tükendiğini görünce seni hemen geçirmiştir bilemedim. Evet Allah ne zaman ol derse olacak canım hayırlısı.

Evet en basitten başlıyorlar ama bir sonuç elde etmek için 1 ay çok az. Tabi belki senin sabrının tükendiğini görünce seni hemen geçirmiştir bilemedim. Evet Allah ne zaman ol derse olacak canım hayırlısı.
amin bilemiyorum doktora kalsa hersey yolunda ama bir sorun var ben seye takiliyorum bu yumurtalar buyuyur catliyor ya bunlar dollenmeye uygun olup olmaması neye bagli kafam takılıyor.mesela bu ilaclarla kaliteli oluyorsa klomen feemra vs ozaman neden dollenmiyor.buyuup catlamasi yetmiyor demek dollenme icin

amin bilemiyorum doktora kalsa hersey yolunda ama bir sorun var ben seye takiliyorum bu yumurtalar buyuyur catliyor ya bunlar dollenmeye uygun olup olmaması neye bagli kafam takılıyor.mesela bu ilaclarla kaliteli oluyorsa klomen feemra vs ozaman neden dollenmiyor.buyuup catlamasi yetmiyor demek dollenme icin
yani bneim vucuudm kalitesiz mi yumurta üretiyor ozaman kalitesizse buyur catlarmi anlamıyorum birde tup deensem ilerde yine ayni yumurta olmayacak mi ne degsiecek kafamda deli sorular.herşeyden ote nasib takdir ilahi amenna.ama tupde nedegisecek bunu anlmyorum.

Zaten herşey uygun olsa bile her kadının her ay hamile kalma olasılığı sadece %25 çok az. Bir de sebepsiz infertilite denen bir illet var malesef herşey süper olsada olmuyor işte Allahın taktiri..

Back