Hayrlisi cnmInsallah bakalim dorduncu gun bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrlisi cnmInsallah bakalim dorduncu gun bitti
Hadi hayırlısı canım üstünden kaç ay geçmiş yazdiklarimizin bir tane arkadaşın hamile takvimi var biz yine aynıyızArkadaslarr yine yeniden umut dolu yolculuğuma bu sefer aşılama ile devam ediyoruz ignelerle büyütüyoruz yumurtalari bu sefer bugun iğnenin 6. günü kontrole gittim çok güzel buyumusler hatta fazla sayida diye dozu düşürdü doktorum rabbim isteyen herkese bi an önce meleklerini versinn...
Hadi hayırlısı canım üstünden kaç ay geçmiş yazdiklarimizin bir tane arkadaşın hamile takvimi var biz yine aynıyız
Ah canım tüp bebek denemesi oldoldu ama merkezin azizliğine uğradım yaza kadar bekliyorum bakayimHayrlsi cnm sen devam ediyo msn tedaviyee
Ah canım tüp bebek denemesi oldoldu ama merkezin azizliğine uğradım yaza kadar bekliyorum bakayim
Psikolojik olarak çok yıprandım fiziki olarak boşuna yumurtaları aldılar emek zaman para umutlarım gitti erken yaptılar çatlatma ignemi yani erken yumurta topladılar yumurtaların gittiHadi ya saglgnda bi sknti yapmadlar insallah
Psikolojik olarak çok yıprandım fiziki olarak boşuna yumurtaları aldılar emek zaman para umutlarım gitti erken yaptılar çatlatma ignemi yani erken yumurta topladılar yumurtaların gitti
Araştırdım canım Bahçeci diye gittim ama bir daha bahceciye asla gitmemofff hep bunlar gönül yorgunluğu merkezi arastrmamis miydn cnm cok zor ya
Araştırdım canım Bahçeci diye gittim ama bir daha bahceciye asla gitmem
Senin için de hayırlısı inşallah canım inşallah asilaman tutarHayrlsi tatlm bnde arastrma hastanesnin tup bebek merkzine gdiyorm
Senin için de hayırlısı inşallah canım inşallah asilaman tutar
Ben de öyleyim canım eşim çok kızıyor aslında bazen bilmemek en iyisiinsallah cnm valaa tedirginim hep elim google da burda surekli arastrma geregi duyuyorum
Ben de öyleyim canım eşim çok kızıyor aslında bazen bilmemek en iyisi