- 12 Mayıs 2016
- 55
- 8
- 31
- Konu Sahibi Duambelliduyanbellii
Merhabalar, öncelikle herkesin berat kandili ini kutluyorum. Rabbim herkesn dualarını kabul eylesin inşallah rabbim evlat isteyen herkese hayırlısını Nasib etsin. Çok çok merak, ettiğim bir konu var sitede veya hiç bir yerde bulamadım. Doktordan da belli bir cevap alamadım. Merak ettiğim konu klomenle ile gonal f - 900 le yapılan aşılamanın farkı. Ben klomenle 3 defa aşılama yaptırdım maalesef sonuç hüsran tam evet tüp bebeğe başlıyoruz artık derken doktorum hayır önce iğneli tedaviyi de deneyelim dedi bu arada iğneli tedaviyi ilk defa duydum (bu arada bende pcos var eşimde de sadece 7 milyon sağlıklı spoerm var) neyse doktorumuz bu tedaviyi de yapalım olma ihtimali çok yüksek deyince başladım. İlk kullanımda 75 mgla başladım büyümedi sonra 112,5 çıkardı büyümedi o ay aşılama iptal oldu adetten sonra tekrar gittim yine 112,5 la başladı büyümeyince 137.5 a çıkardı en sonunda Allaha şükür büyüdü ve geçtiğimiz cuma günü gonal f ile yapılan ilk aşılama yapıldı. Bugün 5.ci günüm 2.günden itibaren inanılmaz göğüs ağrısı ve beyaz akıntı var progestan kullandığım için onun yan etkisi diye düşünüyorum. Çok çok uzattım biliyorum toplamda 4. aşılamam olacak fakat bu gonal f 900 ile ilk aşılamam, arada ki farkı aranızda bilen varmı dostlarSonuçta klomende gonal f te aynı yumurtaları büyütüyor ve aşılama da aynı nasıl yapılıyorsa öyle yapılıyor. Kafamda deli sorular kısacası doktor tutma ihtimali klomene göre çok yüksek deyince benimde tabi umut tavan yaptı her gün her dakika hatta her saniye dua ediyorum. Bu umutsuz vaka kardeşinize dualarınızı eksik etmeyin. Çok uzattım helal edin. Cevaplarınızı bekliyorum