Klomenle Aşılama vs Gonal-F 900 ile Aşılama

Duambelliduyanbellii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
55
8
31
Merhabalar, öncelikle herkesin berat kandili ini kutluyorum. Rabbim herkesn dualarını kabul eylesin inşallah rabbim evlat isteyen herkese hayırlısını Nasib etsin. Çok çok merak, ettiğim bir konu var sitede veya hiç bir yerde bulamadım. Doktordan da belli bir cevap alamadım. Merak ettiğim konu klomenle ile gonal f - 900 le yapılan aşılamanın farkı. Ben klomenle 3 defa aşılama yaptırdım maalesef sonuç hüsran tam evet tüp bebeğe başlıyoruz artık derken doktorum hayır önce iğneli tedaviyi de deneyelim dedi bu arada iğneli tedaviyi ilk defa duydum (bu arada bende pcos var eşimde de sadece 7 milyon sağlıklı spoerm var) neyse doktorumuz bu tedaviyi de yapalım olma ihtimali çok yüksek deyince başladım. İlk kullanımda 75 mgla başladım büyümedi sonra 112,5 çıkardı büyümedi o ay aşılama iptal oldu adetten sonra tekrar gittim yine 112,5 la başladı büyümeyince 137.5 a çıkardı en sonunda Allaha şükür büyüdü ve geçtiğimiz cuma günü gonal f ile yapılan ilk aşılama yapıldı. Bugün 5.ci günüm 2.günden itibaren inanılmaz göğüs ağrısı ve beyaz akıntı var progestan kullandığım için onun yan etkisi diye düşünüyorum. Çok çok uzattım biliyorum toplamda 4. aşılamam olacak fakat bu gonal f 900 ile ilk aşılamam, arada ki farkı aranızda bilen varmı dostlar🤔Sonuçta klomende gonal f te aynı yumurtaları büyütüyor ve aşılama da aynı nasıl yapılıyorsa öyle yapılıyor. Kafamda deli sorular kısacası 😒 doktor tutma ihtimali klomene göre çok yüksek deyince benimde tabi umut tavan yaptı her gün her dakika hatta her saniye dua ediyorum. Bu umutsuz vaka kardeşinize dualarınızı eksik etmeyin. Çok uzattım helal edin. Cevaplarınızı bekliyorum 🌼

Selam kizlar nasilsiniz kacinci gündesiniz belirtileriniz var mi? Bugün benim 7. günüm dün cok fena kasik agrilarim oldu.. rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
Arada kasık agrım çok hafif oluyor bide göğüslerim şişti agrıyor 27 martta aşılama yaptırdım inşallah tutmuştur dua edin ne olur daha önceden 3 tane bebeğimi kaybettim 🥺🥺

Merhaba canım, kanamam oldu adet oluyorum nasılsa olmadı ne beklicem diye ağlayarak bir gün önceden gittim, kan verdim ve pozitif çıktı, çok şaşırdım, o değişik korktuğum ağrılarım meğer ondanmış 🥹❤️
Değerim biraz düşüktü yalnız, doktorum il dışında uzakta olduğu için gidemedim, kan takibi yapmamı istedi, en son dün yine kanamam oldu ağlamaya başladım, yorucu bir işte çalışıyorum, korkum hep devam ediyor, henüz kontrole bile gidemedim , inşallah normal ilerler, benimle kalır miniğim 🥺 onu çok zor buldum Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 🤲
Rabbim sana da en sağlıklı şekilde tez vakitte nasip etsin canım, senin için ve herkes için duamı ediyorum🤲🌺
Benim için de dua ederseniz sevinirim…
Merhaba çok tebrik ederim kaçıncı gunuzde kan testi verdiniz değeriniz kaçtı

Merhaba çok tebrik ederim kaçıncı gunuzde kan testi verdiniz değeriniz kaçtı
Teşekkür ederim, hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun🙏
Doktorum aşılamanın 15.günü test vermemi söylemişti ancak benim öncesinde kanamam olunca bekleyemedim, 13-14.günü falan kan testi verdim, 55 ile öğrenmiştim, değer az dediler sonrasında takip yapıldı, biraz sıkıntılı günler yaşıyorum hayırlısı olur inşallah

Merhaba canım iyiyim teşekkür ederim, kanama falan olunca doktor rapor verdi evde yatıyorum, inşallah iyi olur bakalım
Sen nasılsın, tekrar aşılama yaptırdın mı ya da yaptıracak mısın ?
Canım hiç stres yapma sağlıkla büyüyecek inşallah bebeğin yat dinlen 🌼 ben salı günü tekrar aşılama yaptırdım bugün 3.gün bu ay belirti aramayacağım kendimde 😂

Canım hiç stres yapma sağlıkla büyüyecek inşallah bebeğin yat dinlen 🌼 ben salı günü tekrar aşılama yaptırdım bugün 3.gün bu ay belirti aramayacağım kendimde 😂
İnşallah amin canım sağlıkla büyüsün 🤲
Hadi bakalım canım inşallah olumlu sonuç alırsın, dualarım seninle🌸
İyi yaparsın valla herkesin vücudu o kadar farklı ki, boş yere başkalarının belirtilerine takılıp üzülüyor insan, sen sana özelsin❤️
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Teşekkür ederim, hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun🙏
Doktorum aşılamanın 15.günü test vermemi söylemişti ancak benim öncesinde kanamam olunca bekleyemedim, 13-14.günü falan kan testi verdim, 55 ile öğrenmiştim, değer az dediler sonrasında takip yapıldı, biraz sıkıntılı günler yaşıyorum hayırlısı olur inşallah
Allah yardımcınız olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insAllah 💙

İnşallah amin canım sağlıkla büyüsün 🤲
Hadi bakalım canım inşallah olumlu sonuç alırsın, dualarım seninle🌸
İyi yaparsın valla herkesin vücudu o kadar farklı ki, boş yere başkalarının belirtilerine takılıp üzülüyor insan, sen sana özelsin❤️
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Amin inşallah kuzum benim Allah razı olsun

Merhaba canım iyiyim teşekkür ederim, kanama falan olunca doktor rapor verdi evde yatıyorum, inşallah iyi olur bakalım
Sen nasılsın, tekrar aşılama yaptırdın mı ya da yaptıracak mısın ?
Çok geçmiş olsun umuyorum ki bir an önce bu sıkıntıların uçar gider bebişinde tutunur saba ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Şunu sormak istiyorum kanamanız adet gibi yoğun çok muydu yoksa lekelenme şeklinde miydi

Çok geçmiş olsun umuyorum ki bir an önce bu sıkıntıların uçar gider bebişinde tutunur saba ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Şunu sormak istiyorum kanamanız adet gibi yoğun çok muydu yoksa lekelenme şeklinde miydi
Teşekkür ederim ama bebeğimin kalp atışı yok, gelişememiş, küçük bir umut birkaç gün bekleyelim dedi doktor yine yoksa kürtaj olacağım😔
Kanamam gün içinde 1 ya da 2 kez peçeteye gelecek şekildeydi kırmızımsıydı, yoğun değildi, adet gibi değildi hafifti

Teşekkür ederim ama bebeğimin kalp atışı yok, gelişememiş, küçük bir umut birkaç gün bekleyelim dedi doktor yine yoksa kürtaj olacağım😔
Kanamam gün içinde 1 ya da 2 kez peçeteye gelecek şekildeydi kırmızımsıydı, yoğun değildi, adet gibi değildi hafifti
İnşallah bi mucize olur dalar olmazsa bile umudunuzu kaybetmeyin Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Benimde bu ay klomen+ovitrelle 2. Denemem’di o kadar umutluydum ki bu aydan fakat malesef olmadı dün adet oldum ve bütün hayallerim uçtu gitti. Umuyorum bu sürecimizi biran önce atlatırız ve mucizelerimize kavuşuruz..

Canım sen ciddi misn şimdi gördüm çok öok üzüldüm şuanda Allahım bu mübarek günlerde kalp atışını tekrar duyarsın inşallah yarabbim 😔

Canım sen ciddi misn şimdi gördüm çok öok üzüldüm şuanda Allahım bu mübarek günlerde kalp atışını tekrar duyarsın inşallah yarabbim 😔
Evet canım sorma ben de çok üzgünüm, elimden hiçbir şey gelmiyor, inşallah duyarım ama hiç umudum yok artık dileğim kürtaja gerek kalmaması…
Sen ne yaptın, sonucun belli mi inşallah güzel haberler verirsin

Evet canım sorma ben de çok üzgünüm, elimden hiçbir şey gelmiyor, inşallah duyarım ama hiç umudum yok artık dileğim kürtaja gerek kalmaması…
Sen ne yaptın, sonucun belli mi inşallah güzel haberler verirsin
Canım mutlu haberlerini bekliyorum. Eğer kötü senaryo olursa da lütfen yıpratma kendini şunu düşün en azından gebe kalabiliyorsun ve yine kalabilirsin. Ben mesela bilmiyorum gebe kalabiliyor muyum hep böyle mi olacak hiç mi döllenme olmayacak bu aralar bende bunu düşünüyorum mesela 🤷

Canım ben bu sefer kendimi hiç dinlemedim. Bugün 14.gün 1 haftadır ara ara adet sancılarım oluyor. Dün kahverengi leke geldi herhalde dedim adet oluyorum ped taktım gece sabah tertemizdi gün içerisinde tekrar leke geldi tekrar taktım pedi gene yok. Ama sancılarım var özellikle iş yaptığım zaman artıyor.

Canım mutlu haberlerini bekliyorum. Eğer kötü senaryo olursa da lütfen yıpratma kendini şunu düşün en azından gebe kalabiliyorsun ve yine kalabilirsin. Ben mesela bilmiyorum gebe kalabiliyor muyum hep böyle mi olacak hiç mi döllenme olmayacak bu aralar bende bunu düşünüyorum mesela 🤷

Canım ben bu sefer kendimi hiç dinlemedim. Bugün 14.gün 1 haftadır ara ara adet sancılarım oluyor. Dün kahverengi leke geldi herhalde dedim adet oluyorum ped taktım gece sabah tertemizdi gün içerisinde tekrar leke geldi tekrar taktım pedi gene yok. Ama sancılarım var özellikle iş yaptığım zaman artıyor.
Öyle canım çok şükür ilk kez gebe kalmıştım, yaşım biraz ileri benim 34 olacağım o yüzden daha çok üzülüyorum vaktim az ama elimden de bişey gelmiyor, Allah büyüktür kaderde ne varsa onu yaşıyor insan 😔
Yaa canım içime güzel şeyler doğdu seninle ilgili🌸 hadi bakalım inşallah olmuştur, adet gibi ağrılar bende de oluyordu, bu da belirtiymiş, inşallah güzel haberler alırsın ve hiç kötü şeyler yaşamazsın, Allah gönlüne göre versin🤲

Öyle canım çok şükür ilk kez gebe kalmıştım, yaşım biraz ileri benim 34 olacağım o yüzden daha çok üzülüyorum vaktim az ama elimden de bişey gelmiyor, Allah büyüktür kaderde ne varsa onu yaşıyor insan 😔
Yaa canım içime güzel şeyler doğdu seninle ilgili🌸 hadi bakalım inşallah olmuştur, adet gibi ağrılar bende de oluyordu, bu da belirtiymiş, inşallah güzel haberler alırsın ve hiç kötü şeyler yaşamazsın, Allah gönlüne göre versin🤲
Saol canım Allah razı olsun bugün yine sancım oldu kahverengi akıntı geliyor bir pedi yarım doldurdu şimdi ara ara bir kaç damla selpağa geliyor sanırım bir türlü sökülemiyorum. Yarın doktora gideceğim.

= vee biz😂
Ben de yeni aşılama oldum, ben pko luyum, yıkama sonrası eşimin de 6 milyon sağlıklı sperm kaldı enjekte edildi, hayırlısı bakalım bekliyoruz 😅

Aslında çok bir fark olacağını sanmıyorum, ben farklı zamanlarda hem gonalf hem klomen hem letu kullandım, hepsi aynı kapıya çıkıyor, belki gonalf daha sağlıklı kaliteli yumurta geliştirir diye demiştir, yani her gelişen yumurta kaliteli olmuyormuş galiba
Ben doktoruma gonalf kullanmadan ilaçla aşılama yapsak mı demiştim, o da o zaman ilacın dozunu ayarlayamıyoruz, gonalf te doz artırma düşürme imkanımız oluyor, o ay boşa gitmemiş oluyor demişti, tekrar gonalf vermişti
Durumunuz nedir acaba merak ettim😊

Saol canım Allah razı olsun bugün yine sancım oldu kahverengi akıntı geliyor bir pedi yarım doldurdu şimdi ara ara bir kaç damla selpağa geliyor sanırım bir türlü sökülemiyorum. Yarın doktora gideceğim.
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah olumlu sonuç alırsın, olmazsa da üzülme vakti var demek ki, Allah sağlık versin hepimize 🤲

X