• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetle atarsın onları dedi ama ben bir ay klomen kullandım bu ay ara veriyoruz dedi hem o kistler geçer hem vücudun dinlensin diğer ay olmazsa klomene devam dedi ben de adet olunca soğan kürüne başlayacağım

Anladım canım adetle gidiyorsa süper, vücudunun dinlenmesi iyi gelecek sana inşallah 💕

Bugün beklenen günüm 😊 yani adetin 28. Günü merak ettim gebelik yaptım ama negatif çıktı niye gecikti ki suana kadar olmam lazımdı yarına gelir sanırım

Daha gecikme olmamış beklenen adet gününden 10 gün geçse normal değil derdimde hafif oynamalar olabilir 😉

Canım ben daha adet olmadım ya bu klomen kist yaptı ondan mı gecikti acaba

Kist gecikme yapabilir sanırım canım.. Eğer gelmezse doktordan adet söktürücü al. Benim de bir keresinde adetim tam 8 gün gecikti internetten araştırdım havuç suyu içtim o gün oldum.

Merhaba arkadaşlar Bende klomen kullandim bu ay adetin 3.günü verdi doktorum 5 gün sabah akşam kulalndim sonra beni kontrole çağırdı kontrolden bir gün önce ilişkim oldu sonra doktora gittim sağ tarafımdaki baya büYumus sol tarafımdakiler az büyümüş ondan sonra ilişki dedi bir hafta ve ben doktora gittiğimden her gece midem bulanıyor uyku basıyor hiç iyi hissetmiyorum test yaptım negatif çıktı şüphe düştü içime diye adetime daha bir hafta var benim merak ettiğin klomen veya folik asit sizde migde bulantısı ya da uyku yaptı mi gece ama yani dengeniz bozuldu mu

Merhaba arkadaşlar Bende klomen kullandim bu ay adetin 3.günü verdi doktorum 5 gün sabah akşam kulalndim sonra beni kontrole çağırdı kontrolden bir gün önce ilişkim oldu sonra doktora gittim sağ tarafımdaki baya büYumus sol tarafımdakiler az büyümüş ondan sonra ilişki dedi bir hafta ve ben doktora gittiğimden her gece midem bulanıyor uyku basıyor hiç iyi hissetmiyorum test yaptım negatif çıktı şüphe düştü içime diye adetime daha bir hafta var benim merak ettiğin klomen veya folik asit sizde migde bulantısı ya da uyku yaptı mi gece ama yani dengeniz bozuldu mu
Klomen ile folik asidi birliktemi kullanıyordun cnm ve evet bende klomen basta midemi bulandırdı bugun geri basladım 6. Klomen kullanısım olacak ama bende duphaston asırı kusturdu benı normalde kusan bı insan degılim adetımın 1. Gunu gecen ayda kustum bu ay daha kotu olmustum

Dostinexte verdi cnm ama her hafta bir tane verdi oda mahvetmiş olabilir beni salıdan salıya içiyorum.
Dengem bozuldu walla ne zormus bu hormonlar kendime gelemiyorum.midembulanıyor başım dönüyor uyku bastırıyor zannedersin hamileyim testte yaptım ki adetime de bir hafta var.bide bende tansiyon düşüklüğü var normalde yani.

Bende yapmadı mide bulantısı ama yapabilir hormon içerikli bir ilaç ne de olsa doktoruna danışmalısın bence

Back