Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende iğnenşn 17.günüdeyim karnım belim ağrıyor adet olacak gibi. Geçen ay iğnenin 17.günü gelmişti hala gelmedi. 15 gün idrar da yaptım çıkmadı. Olsaydı silikte olsa çıkar mıydı sence? Birde senin ne belirtin oldu

Benim tek belirtim adet olucak misim gibi agrim vardi..adeti bekliyodum o dereceydi..
Geç döllenme olmuştur belki ondan çıkmamış olabilir..
En garanti sonuç kan testi..
Imkan varsa kan verin kafanızda rahat olur..

En net 14. Gün yapılan test . Bak biri iğneden sonra 9. Gün negatif 11. Gün pozitif demişti. Kaçıncı günde sin şuan
Sen asilama yapmisain canim biz klomen kullandik asilama yok bizde durum daha farklidir bence. cavap icin tesekkurler

Benim tek belirtim adet olucak misim gibi agrim vardi..adeti bekliyodum o dereceydi..
Geç döllenme olmuştur belki ondan çıkmamış olabilir..
En garanti sonuç kan testi..
Imkan varsa kan verin kafanızda rahat olur..
Benimde öyle adet olacağım sanıyorum birde bi ağrı geliyor karnıma ve belime sonra gidiyor tamam oldum diyorum yok ama. Yarında olmazsam kan vereyim ben o zaman en iyisi başka türlü olmayacak bu iş. Evet birde öyle bir durum var geç döllenme diye. Birde aklımı karıştıran bir konu var ben geçen ay 16 sında oldum bu ay takvime göre 2 gün var adetime iğneye göre mi yoksa adete göre mi gelir bu ay ki adetim

Yok kuzuu nerde dedim ya sana burda hamilelik boyunca toplam 3 kez ultrasonla bakıyorlar sadece
Ama şuan bakılması lazım değil mi? Ne zaman bakıyorlar ilk olarak? Sen özel bi merkeze falan git bence canım ya da bi doktorun özel muayenesine. Herkesin sadece 3 kere baktırdığını düşünmüyorum ben takip işi önemli

Bakalım canım 2 hafta sonraya randevum isticem ultrason muayenesi.. Hiç bilmiyorum etrafımda herkes 3 kez baktırmış

Amin canım hepimizin inşallah sen ne kadardır uğraşıyordun?
Cbm bende 7 sendir istyorus ama dr hic ilglenmedi sorunlar cikti pesine dusmedim cok sukur simdiki drm cokbiyi klomene basladik cuma gnu yumurta sayimina bakacam dedi igne verir heralde bakalim merakla bekliyorum

Cbm bende 7 sendir istyorus ama dr hic ilglenmedi sorunlar cikti pesine dusmedim cok sukur simdiki drm cokbiyi klomene basladik cuma gnu yumurta sayimina bakacam dedi igne verir heralde bakalim merakla bekliyorum
Doktorundan memnun olmana çok sevindim. Insallah guzel sonuclar alirsin sen de. Ben bu ay çok umitliyim insallah hayallerim suya dusmez

Doktorundan memnun olmana çok sevindim. Insallah guzel sonuclar alirsin sen de. Ben bu ay çok umitliyim insallah hayallerim suya dusmez
Dusmeyecek bende cok umutluy catlama ignesine gecince ne oluyor cuma gnu yumurtaliga bakcaz snrasi ne olur hic fkrim yok hem nasil yapiliyir igne ucret ne o ignenin

Dusmeyecek bende cok umutluy catlama ignesine gecince ne oluyor cuma gnu yumurtaliga bakcaz snrasi ne olur hic fkrim yok hem nasil yapiliyir igne ucret ne o ignenin
Yapılabilmesi için en az 2 yumurta gelişmiş olmalı. Ben ilk ay gunde 1 tane 5 gün kullandım 1 tane gelisti igne yapmadi. Gun asiri iliski olsun dedi. 2. Ay ve 3. Ay 2 buyuk 1 kucuk yumurtam vardi igneyi oldum. 14 gun sonra cikiyor sonuc. Igne 116 tl idi galiba. Ben alip hastanenin acilinde hemsirelere yaptirdim ama bazisi kendiniz yapin diye de verebiliyor. Insulin ignesi gibi bir sey. Igne sonrasi iliski saati veriyor. Bende o saatlerde filan bi agri basliyor ertesi gun de biraz devam ediyor. Muhtemelen catlama agrisi bu.

O satti ve sbra 3 gun botlyunca iliski olursa ihtamal oluyr demi ilac fiyati degisir demi ezcaneye sorsam bi catlama ignesi hepsi ayri ayri mi aynimi
Bunun sattinden snra uc gn boyinca ilskide olursa hamile kalmak kolay mi oluyor bide bu catlama ignesi hep ayni mi hepsi ayri ayrimi fiyatini eczaneye sorsam fiyat alsam mi

Ovitrelle kullandim ben fiyati buydu. Eczaneden eczaneye degisecegini pek sanmiyorum. Baska var mi ayni isi yapan igne onu da bilmiyorum. Bana 7sinde igne vuruldu cuma gunu gelmeden once iliski olsun diye tembihledi persembe gunu icin. Parsembe iliski cuma igne cumartesi saatli iliski pazar iliski sali iliski persembe iliski yazdı. Herkesin doktoru farkli onerilerde bulunuyor. Ama ustuste 3 gun olmamasi gerek sperm kalitesi acisindan.

Cnm cok tsk edrm allah razi olsun bebesin simski tutunur bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…