- Konu Sahibi Kar perisi
-
Ya negatif olursa umutlanmak istemiyorum.Ekimde klomen ve iğneyle kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olacak diye korkuyorumKız test yap
Neden doktordasın canım
Ay maşallah canımKar perisi çıktım canım 3 yumurtam 16 mm.. Ne yapacağımı bilmiyorum eğer 3üz riskini alırsam yarın çatlatma iğnemi vurmam gerekiyormuş
Ay maşallah canımtutma olasılığı daha da artar işte canım
İnşallah seninki tutar canımİnşallah öyledir kuzum ❤ yarın iğne ve tekrar bekleyiş..
daha adete 5var cnm benım ama umudum yokKızlar neler yaptınız, durumlar nasılOptimussprime Dasmeer Bifincankahve @Rabbi Hebli Mines Salihin ve etiketleyemediğim arkadaşlar
Ayyy ne kadar güzel tam benim hayalim valla. Bence yaptır iğneyi nerde öyle hemen 3 ü de tutcak 2 si anca tutar belki ikizlerin olurKar perisi çıktım canım 3 yumurtam 16 mm.. Ne yapacağımı bilmiyorum eğer 3üz riskini alırsam yarın çatlatma iğnemi vurmam gerekiyormuş
Günde kaç klomen kullandın bu arada canım ?İnşallah öyledir kuzum ❤ yarın iğne ve tekrar bekleyiş..
Progestan kullanıyo musunuz siz? Ben iğne daha garanti yol oluyo diye çok istemiştimNe güzel işte iğnenin desteğine gerek kalmadan çatlaması harika bir şey
Negatif demekKılar kan testinde bhcg 0.4demesi ne demek oluyor
Doktor bana da iki yumurtan çatlamış bir bakmışsın ikizlerin olmuş dedi valla düşüncesi ağır geliyo ama herşey Allahtan sen iğneni vurdur rabbim sen içimden geçeni biliyosun deKar perisi çıktım canım 3 yumurtam 16 mm.. Ne yapacağımı bilmiyorum eğer 3üz riskini alırsam yarın çatlatma iğnemi vurmam gerekiyormuş
Tatilin uzun mu sürecekKızlar ben tatile çıktım bu arada adet olursam bu ay ilaç kullanamayacağım tatilden dolayı kontrolle uğraşamam ara vereceğim. Bi ara kendi kendime mi kullansam demiştim ama kist falan oluşur sonra daha da uğraşırım aman ne gerek var değil mi ?
Ayyy ne kadar güzel tam benim hayalim valla. Bence yaptır iğneyi nerde öyle hemen 3 ü de tutcak 2 si anca tutar belki ikizlerin olurhayırlısı olsun kuzum. Senin adına sevindim.
Doktor bana da iki yumurtan çatlamış bir bakmışsın ikizlerin olmuş dedi valla düşüncesi ağır geliyo ama herşey Allahtan sen iğneni vurdur rabbim sen içimden geçeni biliyosun de
Kesinlikle öyle yapDüşüncesi ağır geliyor ama çoğul gebelik riski var diye de korunmak istemiyorum açıkcası, iğnemi vurup gerisini Rabbime bırakacağım.
Benim de beklentim yok canım bidahaki aya tutar inşallahdaha adete 5var cnm benım ama umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?