- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.921
İnşallah nasip olur canım, biz de kız olursa İnci düşünüyoruz, erkek olursa da kayınbabaya söz verdik onun adını koyacağızNasip olursa inşallahNazlı koyucaz
Ahhh o bebek ürünleriBgun lcw girdim eridim bittim neguzel kiyafetler var arkadasim dogum yapti onun bebegine takim aldim birde mont aldim rabbim bizleredde nasip etsin insalllah alalim bebislerimize cicilerini
Kizlar keciboynuzu yedirin eslerinise cok faydasi varmis pekmezinide aldik
Stres yapma canım yumurta 24 saate kadar yaşıyo stresten olmesin. Denk gelir inşallahKızlar dün bende gittim doktoruma yumurtaların durumuna baktı bi tarafta bi tane diğer tarafta 2 tane yumurta oluşmuş tutarsa eğer ikiz gebelik olma ihtimali var dedi her an çatlayabilir dedi dün çatladıktan 24 sonra ilişki olmalıymış. Şansımıza eşim cenaze dolayısıyla geçen gün malatyaya gitti bu gece dönecek. Acaba kaçırırmıyım çok üzülüyorum olabildiğince çabuk gel diyorum yolda şu an gece 11-12 yi bulur gelmesi sizce kaçırırmıyım bu ayı kızlartam da yumurtlama günüm bugün takvime göre büyük ihtimalle dün akşam çatladı çünkü kasıklarımda adet ağrısı gibi bir sancı hissetmiştim bekliyorum öyle işte
Ben aksine kimseye söylmedm sürpriz olcaktı ama olmadı görümcem yeni doğurdu şimdi ortamı sizdüşünün bnde daha düşünmüyorum gezicem diyorumİnşallah nasip olur canım, biz de kız olursa İnci düşünüyoruz, erkek olursa da kayınbabaya söz verdik onun adını koyacağızherkese söyledik çocuk yapmayı düşündüğümüzü 8 aydır tık yok, güzel haberlerimizi bekliyolar artık Allah’ın izniyle
Ben e bebeğin önünden geçerlen bile yüzümüçeviriyprum benek reyonlarına yaklaşmıyprum hömen üzülüyprum moralim bozuluyo diye bozulmca evdede kötü oluyorum eşime de yanstıyotumAhhh o bebek ürünleriben markette bezleri mamaları görünce bile alasım geliyor valla ne güzeldir el kadar kıyafetler şimdi yaz da geliyor cıvıl cıvıl
Canım bazı dojtorlar korunma öneriyo hsg cekildigi ay. Ben cekilcem demiştim doktoruma ben ara vermiyorum dedi klomen de verdi ama ben çekilmedim.vazgeçtim.Ben adet olursam gidicem ya içim rahat değil böyle ama rahim filmi çektircem klomen kullanırken çekilir mi bilmiyotum
Aynen canim eridim bittim boyle almamak icin zor durdum alsam kenarda beklesemi die dusundumde sonradan icim icimi yer dedim almadimAhhh o bebek ürünleriben markette bezleri mamaları görünce bile alasım geliyor valla ne güzeldir el kadar kıyafetler şimdi yaz da geliyor cıvıl cıvıl
Doktor da öyle dedi canım inşallah kaçırmam eşimi bekliyorumStres yapma canım yumurta 24 saate kadar yaşıyo stresten olmesin. Denk gelir inşallah
Ben çektiririmya doktorbişey demezse çünkü basit bi işlem bi zararı olacağını düşünmüyotum genede sorucam zaten doktora kalsa nir yıldolmadan çekmiyoCanım bazı dojtorlar korunma öneriyo hsg cekildigi ay. Ben cekilcem demiştim doktoruma ben ara vermiyorum dedi klomen de verdi ama ben çekilmedim.vazgeçtim.
Ben çektiririmya doktorbişey demezse çünkü basit bi işlem bi zararı olacağını düşünmüyotum genede sorucam zaten doktora kalsa nir yıldolmadan çekmiyo
özelde çekiyorlar devletı bılmem cnm
bana korun dedı zaten rahımfılmnden sonra 4 gun sonra yumurtlamışımözelde çekiyorlar devletı bılmem cnm
Ben 5.ayında cektırıdm
ben de aralık ayında çektirdim canım.o ay kist vardı bende yine,kist varken hamile kalamayacağım için doktor korunmana gerek yok dedi,k,st olmasaydı korun diyecekti bana daBen çektiririmya doktorbişey demezse çünkü basit bi işlem bi zararı olacağını düşünmüyotum genede sorucam zaten doktora kalsa nir yıldolmadan çekmiyo
Bende zaten özelde tüp bebek merkezinde çektricemözelde çekiyorlar devletı bılmem cnm
Ben 5.ayında cektırıdm
çekerler ozamanBende zaten özelde tüp bebek merkezinde çektricem
İki buçuk yılı geçiyo artık 25 yaşndayımçekerler ozaman
Kacyillik evlisin yaskac cnm
çekerler cnmİki buçuk yılı geçiyo artık 25 yaşndayım
Kist varken neden hamile kalamayasin canim bebdede cikolata kisti var doktor sıkıntı yok bize engel degil dediben de aralık ayında çektirdim canım.o ay kist vardı bende yine,kist varken hamile kalamayacağım için doktor korunmana gerek yok dedi,k,st olmasaydı korun diyecekti bana da
Bnm arkadaşmda kist varken hamile kaldı dördüncü ayda kisti gitti gebe kalncq olacağı varsa oluyo işteKist varken neden hamile kalamayasin canim bebdede cikolata kisti var doktor sıkıntı yok bize engel degil dedi
benimki folikül kisti, kist olunca olgunlaşmaya çalışan yumurtanın gelişimini engellermiş, kistim biraz büyüktü o yüzden yumurta çok fazla gelişmedi o ay,sanırım o yüzden korunmana gerek yok dediKist varken neden hamile kalamayasin canim bebdede cikolata kisti var doktor sıkıntı yok bize engel degil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?