Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip olursa inşallah Nazlı koyucaz
İnşallah nasip olur canım, biz de kız olursa İnci düşünüyoruz, erkek olursa da kayınbabaya söz verdik onun adını koyacağız herkese söyledik çocuk yapmayı düşündüğümüzü 8 aydır tık yok, güzel haberlerimizi bekliyolar artık Allah’ın izniyle

Ahhh o bebek ürünleriben markette bezleri mamaları görünce bile alasım geliyor valla ne güzeldir el kadar kıyafetler şimdi yaz da geliyor cıvıl cıvıl

Stres yapma canım yumurta 24 saate kadar yaşıyo stresten olmesin. Denk gelir inşallah

Ben aksine kimseye söylmedm sürpriz olcaktı ama olmadı görümcem yeni doğurdu şimdi ortamı sizdüşünün bnde daha düşünmüyorum gezicem diyorum

Ahhh o bebek ürünleriben markette bezleri mamaları görünce bile alasım geliyor valla ne güzeldir el kadar kıyafetler şimdi yaz da geliyor cıvıl cıvıl
Ben e bebeğin önünden geçerlen bile yüzümüçeviriyprum benek reyonlarına yaklaşmıyprum hömen üzülüyprum moralim bozuluyo diye bozulmca evdede kötü oluyorum eşime de yanstıyotum

Ben adet olursam gidicem ya içim rahat değil böyle ama rahim filmi çektircem klomen kullanırken çekilir mi bilmiyotum
Canım bazı dojtorlar korunma öneriyo hsg cekildigi ay. Ben cekilcem demiştim doktoruma ben ara vermiyorum dedi klomen de verdi ama ben çekilmedim.vazgeçtim.

Aynen canim eridim bittim boyle almamak icin zor durdum alsam kenarda beklesemi die dusundumde sonradan icim icimi yer dedim almadim

Canım bazı dojtorlar korunma öneriyo hsg cekildigi ay. Ben cekilcem demiştim doktoruma ben ara vermiyorum dedi klomen de verdi ama ben çekilmedim.vazgeçtim.
Ben çektiririmya doktorbişey demezse çünkü basit bi işlem bi zararı olacağını düşünmüyotum genede sorucam zaten doktora kalsa nir yıldolmadan çekmiyo

Ben çektiririmya doktorbişey demezse çünkü basit bi işlem bi zararı olacağını düşünmüyotum genede sorucam zaten doktora kalsa nir yıldolmadan çekmiyo
ben de aralık ayında çektirdim canım.o ay kist vardı bende yine,kist varken hamile kalamayacağım için doktor korunmana gerek yok dedi,k,st olmasaydı korun diyecekti bana da

ben de aralık ayında çektirdim canım.o ay kist vardı bende yine,kist varken hamile kalamayacağım için doktor korunmana gerek yok dedi,k,st olmasaydı korun diyecekti bana da
Kist varken neden hamile kalamayasin canim bebdede cikolata kisti var doktor sıkıntı yok bize engel degil dedi

Kist varken neden hamile kalamayasin canim bebdede cikolata kisti var doktor sıkıntı yok bize engel degil dedi
benimki folikül kisti, kist olunca olgunlaşmaya çalışan yumurtanın gelişimini engellermiş, kistim biraz büyüktü o yüzden yumurta çok fazla gelişmedi o ay,sanırım o yüzden korunmana gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…