- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.001
Bem de 1 yumurta olustugunda igne yapmamisti gun asiri iliski demisti. Iki ve daha fazla olmasi istenir o zaman igne vurulur ihtimal arttirilir. Muhtemelen dozunu arttiracaktir doktor ilacin.Kızlar size bşey sorabilirmiyim bu ay ilk defa klomene başladım takip ediyor şuan doktor biteli 2 gün oldu kontrole gttim sol da 13 mm bir tane yumurta oluşmuş . Şuanlık boyle dedi doktor perşembe günü kontrole çağırdı . Sizce durum kötü mü 1 yumurta az gbi geldi bana yoksa büyümesi mi önemli olan ? ☹
Valla sperm tahliline Baktı doktor iki kez kalmıştım ben geçen sene hamile ama ölümle sonuçlandı . Şuan 7 aydır kalamıyorum . Ozaman sperm tahlili yapıLmıştı doktor gelirken onuda getir dedi morfoloji 8 doktor çok az buldu hareketi de az dedi . Bir dahaki ay direk aşılama düşünüyor ancak bu ay olmazsa bir ay daha klomen istiyorım benBem de 1 yumurta olustugunda igne yapmamisti gun asiri iliski demisti. Iki ve daha fazla olmasi istenir o zaman igne vurulur ihtimal arttirilir. Muhtemelen dozunu arttiracaktir doktor ilacin.
Bu ay inşallah olur canım.Valla sperm tahliline Baktı doktor iki kez kalmıştım ben geçen sene hamile ama ölümle sonuçlandı . Şuan 7 aydır kalamıyorum . Ozaman sperm tahlili yapıLmıştı doktor gelirken onuda getir dedi morfoloji 8 doktor çok az buldu hareketi de az dedi . Bir dahaki ay direk aşılama düşünüyor ancak bu ay olmazsa bir ay daha klomen istiyorım ben
24 yaşındayım . Eşimin de yaşı 32 bilmiyorum klomen konusunda ısrarcı olucam bir kaç ay daha denemek istiyorum ben . Evet iki kere hızlı bir şekilde kaldım hç biey yapmadan . Hep 2. Denemede kaldım ama ölüm oldu kürtaj oldum. Şimdi ise 7 aydır tık yokBu ay inşallah olur canım.olmazsa da istediğini söylersin. Sonuçları beğenmemiş ama hamile kalabilmişsin biraz daha süre tanınmalı gibi geldi. Yaşlar kaç?
Hayırlısı inşallah canım.24 yaşındayım . Eşimin de yaşı 32 bilmiyorum klomen konusunda ısrarcı olucam bir kaç ay daha denemek istiyorum ben . Evet iki kere hızlı bir şekilde kaldım hç biey yapmadan . Hep 2. Denemede kaldım ama ölüm oldu kürtaj oldum. Şimdi ise 7 aydır tık yok
Ah ah önceden derdim neden ölüyor diye şimdi ki derdim neden olmuyor diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah bunada şükür senin yaşın kaç sende mi klomen tedavisindesinHayırlısı inşallah canım.yaşlar da gençmiş.
28.5 yasım 3 kez klomen tedavisi oldum başarısız oldu hsg çekilmedim o çekilcek bakalım sonra ne yapıcaz.Ah ah önceden derdim neden ölüyor diye şimdi ki derdim neden olmuyor diye. Rabbim hayırlısını versin inşallah bunada şükür senin yaşın kaç sende mi klomen tedavisindesin
Ben onuda çektirdim . Nerde yaşıyorsun İstanbulda isen betatom da çektir agrı sızı gram yok28.5 yasım 3 kez klomen tedavisi oldum başarısız oldu hsg çekilmedim o çekilcek bakalım sonra ne yapıcaz.
Yalovadayım canım. Bakalım nerde cektircem bilmiyorum.Ben onuda çektirdim . Nerde yaşıyorsun İstanbulda isen betatom da çektir agrı sızı gram yok
C kollu olmasına dikkat et canımYalovadayım canım. Bakalım nerde cektircem bilmiyorum.
O noluyo ayol valla anestezili isticem onu biliyorum bak bunu bilmiyodum.C kollu olmasına dikkat et canım
Yani anestezimi yapıcaksan gerek yok . Ama anestezisiz yapıcaksan C kol olması şart yoksa çok acı çekersin . C kol digital oluyor yani sadece spekulum la herşeyi hallediuorO noluyo ayol valla anestezili isticem onu biliyorum bak bunu bilmiyodum.Dasmeer c kol diye bir sey varmıs bak bak.
Tamam canım sağolasın ben tekrar danışırım kısmetse.Yani anestezimi yapıcaksan gerek yok . Ama anestezisiz yapıcaksan C kol olması şart yoksa çok acı çekersin . C kol digital oluyor yani sadece spekulum la herşeyi hallediuor
Mrb canm olsunda bir tane olsun bnm hiç yumurtam buyumedigi için gelecek ay yine gel dedi. Bu durum daha kötü.Kızlar size bşey sorabilirmiyim bu ay ilk defa klomene başladım takip ediyor şuan doktor biteli 2 gün oldu kontrole gttim sol da 13 mm bir tane yumurta oluşmuş . Şuanlık boyle dedi doktor perşembe günü kontrole çağırdı . Sizce durum kötü mü 1 yumurta az gbi geldi bana yoksa büyümesi mi önemli olan ? ☹
nasıl dıcem kı yenı hastane ckollu vardır herhalde ama anestezide hıssedlmıuor diyorlarO noluyo ayol valla anestezili isticem onu biliyorum bak bunu bilmiyodum.Dasmeer c kol diye bir sey varmıs bak bak.
Anestezili olmazsa c kollu olsun dediler. Bilemiyorum ben de ilk defa duydum şimdi hemen sana haber vereyim dedim.nasıl dıcem kı yenı hastane ckollu vardır herhalde ama anestezide hıssedlmıuor diyorlar
Sagolcnm sorarım ama benımdoktor anestezılı cekıuormusAnestezili olmazsa c kollu olsun dediler. Bilemiyorum ben de ilk defa duydum şimdi hemen sana haber vereyim dedim.
Iyi canım öyleyse.Sagolcnm sorarım ama benımdoktor anestezılı cekıuormus
Ne demek canım banada sagolsun çekilen arkadaşlarım dedi kk da olanlar onlar sayesinde acı çekmedim çok şükürTamam canım sağolasın ben tekrar danışırım kısmetse.
Hadi yaaaa rabbim hepimize hayırlı evlat versin inşallahMrb canm olsunda bir tane olsun bnm hiç yumurtam buyumedigi için gelecek ay yine gel dedi. Bu durum daha kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?