- 2 Mayıs 2019
- 522
- 590
- 33
Benim adet düzensizliğim var doktor klomeni verirken adetinide düzene sokar demiştiKizlar klomen adet gecikmesi yapiyo mu bilginiz var mi? Ben klomeni kullandiğım a ilkez kullanmam da gebe kalmisim ama kimyasal olusmus ve düşdü simdi ikinci kez klomene basladim bakalim hayirlisi
Bnde kullanıyorum ama adet gecikmesi yapmadı cnmBenim adet düzensizliğim var doktor klomeni verirken adetinide düzene sokar demişti
Bence psikolojik hepbnmde karnımda bişey var gibi hissediyorum
Nasıl yani gelişmelersenin ki benden daha abartı olmuş
Gittim bugün gelişmeler güzelmiş
İki yumurta gelişmiş cnmNasıl yani gelişmeler
Bnm hep tek yumurta oluyordu ve bu gün hasta oldumİki yumurta gelişmiş cnmşimdi değerlenndirme zamanı
Yaaa kötü olmuşBnm hep tek yumurta oluyordu ve bu gün hasta oldum
Kızlar selam4 aydır denemelerimiz sonucu bu ay doktora gitmeye karar vereim ve hormon testi yaptırdım. Tsh değerim düşükmüş ve doktor reglimin 6. Günü olmasına rağmen bu ayı kaybetmeyelim ve klomene başlayalım dedi. İnofolic ve klomen kullanmaya başladım. Bugün ilacın 2.günü ve hafif kasık ağrılarım oluyor arada. Cuma günü kontrole gideceğim.
Daha önce hiç yumurtlama takibi yaptırmadım ve klomen kullanmadım. İnşallah herşey yolunda gider ve bu ay hamile kalabilirim. Sizinle birlikte bekleyelim diye yazmak istedim :)
[/QUOT
Clife siparişi verdimYaaa kötü olmuşinş ben olmam tatlım.Neyse bir sonraki ay olamazsın inş da bebiş gelir
Selamiyi ki yazmışsın☺ Benim de ilk ve heyecanla bekliyorum. Gelişmelerden haber et
Bende şimdi regl dönemini bekleyeceğim. Umarım regl yerine bebiş gelir hepimize
Clife siparişi verdim
Merakla beklicemTamam canımm haberdar ederimsen o zaman yumurtlama dönemini geçtin. Kaç tane yumurta oluşmuş kaç cm büyümüş baktırmışmıydın? İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz çok istiyorum
Erkencisin sende çalışıyor musun canımbilmiyordum ne olduğunu da şimdi netten bakınca öğrendim iyi yapmışsın. Kuvvet olsun tatlım
Oh hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
Merakla beklicemCumartesi gittim, 2 yumurta olmuş DR. boyutlarını çok beğendi. Pazar ve Salı çalış dedi
Sonra regl bekleme zamanı işte. Kasıklarımda ağrı var. Umarım tutar...
Yok cnm bn atanamayan öğretmenlerdenim çalışmıyorum ama erken uyanırım bide oruç olmayıncaErkencisin sende çalışıyor musun canımKelebekaysee
Amin inş :) aayyyy merak ediyorum seni de çokOh hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hamilesindircuma günü haber ederim bende durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?