Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar klomen adet gecikmesi yapiyo mu bilginiz var mi? Ben klomeni kullandiğım a ilkez kullanmam da gebe kalmisim ama kimyasal olusmus ve düşdü simdi ikinci kez klomene basladim bakalim hayirlisi

Bende bu ay başladım ama adet düzensizliğim olduğu için takip yapamıyorum anlayanlar banada yardımcı olabilir mi

Kizlar klomen adet gecikmesi yapiyo mu bilginiz var mi? Ben klomeni kullandiğım a ilkez kullanmam da gebe kalmisim ama kimyasal olusmus ve düşdü simdi ikinci kez klomene basladim bakalim hayirlisi
Benim adet düzensizliğim var doktor klomeni verirken adetinide düzene sokar demişti

Kızlar selam 4 aydır denemelerimiz sonucu bu ay doktora gitmeye karar vereim ve hormon testi yaptırdım. Tsh değerim düşükmüş ve doktor reglimin 6. Günü olmasına rağmen bu ayı kaybetmeyelim ve klomene başlayalım dedi. İnofolic ve klomen kullanmaya başladım. Bugün ilacın 2.günü ve hafif kasık ağrılarım oluyor arada. Cuma günü kontrole gideceğim.
Daha önce hiç yumurtlama takibi yaptırmadım ve klomen kullanmadım. İnşallah herşey yolunda gider ve bu ay hamile kalabilirim. Sizinle birlikte bekleyelim diye yazmak istedim :)

Selam iyi ki yazmışsın Benim de ilk ve heyecanla bekliyorum. Gelişmelerden haber et
Bende şimdi regl dönemini bekleyeceğim. Umarım regl yerine bebiş gelir hepimize

Selam iyi ki yazmışsın☺ Benim de ilk ve heyecanla bekliyorum. Gelişmelerden haber et
Bende şimdi regl dönemini bekleyeceğim. Umarım regl yerine bebiş gelir hepimize

Tamam canımm haberdar ederim sen o zaman yumurtlama dönemini geçtin. Kaç tane yumurta oluşmuş kaç cm büyümüş baktırmışmıydın? İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz çok istiyorum

Tamam canımm haberdar ederim sen o zaman yumurtlama dönemini geçtin. Kaç tane yumurta oluşmuş kaç cm büyümüş baktırmışmıydın? İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz çok istiyorum
Merakla beklicemCumartesi gittim, 2 yumurta olmuş DR. boyutlarını çok beğendi. Pazar ve Salı çalış dedi
Sonra regl bekleme zamanı işte. Kasıklarımda ağrı var. Umarım tutar...

Merakla beklicemCumartesi gittim, 2 yumurta olmuş DR. boyutlarını çok beğendi. Pazar ve Salı çalış dedi
Sonra regl bekleme zamanı işte. Kasıklarımda ağrı var. Umarım tutar...
Oh hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir cuma günü haber ederim bende durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…