• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomene Başlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bayanlar ben bu ay 9 da adet oldum bugun kahve rengi leke gelmiş çok az ve karnım dunden beri çok arıyor iki gündür adet agrılarım vardı bugunde aynı şekilde dün evde test yaptım ama negatif ti gecen ay klomen kullanmıştım çatlama ignesiyle ama maalesef adet oldum buay sanırım oyuzden mi acaba yine adet mi görücem sizce yoksa gebelik olabilir mi 2 gün daha bekleyim diyorum olmazsa doktoru arayıp kan tahlili yapıtırıyım bilemedim ya 🙄

Mrb kızlar bende klomene baslasim sa bugun 3 gun kullaniorum ilaci 2 gunum kaldi yalniz bende bir halsizlik bir bulanti istahsizlik ve bazende gozlerim kapaniyor beynim uyusur gibi yan etkileri okudum nadiren gorulebilir dior. Bir sikinti sarior hemen bunu kullaninca oldu eminim psikolojik de degul ne yaomam gerek 2 gun kaldi ilaci da birajmak istemiorum ama

Mrb kızlar bende klomene baslasim sa bugun 3 gun kullaniorum ilaci 2 gunum kaldi yalniz bende bir halsizlik bir bulanti istahsizlik ve bazende gozlerim kapaniyor beynim uyusur gibi yan etkileri okudum nadiren gorulebilir dior. Bir sikinti sarior hemen bunu kullaninca oldu eminim psikolojik de degul ne yaomam gerek 2 gun kaldi ilaci da birajmak istemiorum ama
İlacı bırakma doktoruna danış ama normal diyecektir bende kullandım bu ay ama sadece kasık ağrısı olmuştu . Şimdi progestan kullanıyorum sarhoş gibi yapıyor insanı sen başka ilaç kullanıyor musun belki onlar yapıyordur

İlacı bırakma doktoruna danış ama normal diyecektir bende kullandım bu ay ama sadece kasık ağrısı olmuştu . Şimdi progestan kullanıyorum sarhoş gibi yapıyor insanı sen başka ilaç kullanıyor musun belki onlar yapıyordur

Hayir kullanmiyorum ya sadece torid ilacim var o kadar. O da zsten rutin kullandigim bir ilac klomen yapti sanirim. Asagi dogru baktigumda gozleim kapanior suyah brysz seritler baslior bugununsaymasam son bir gunluk ilacim kaldi. Bende de kasikta ve belde agrinoluyor ilk ikingun cok oldu simdi birsz daha geçmeye basladi. Doktor persembe iliski onderdi cuma günü yumurtalara bakicak buyumesine bayram haftasi da catlatma ignesi fkn mi verecek blmiorum. Cunku bayramda mutlaka iliskiye girmeniz gerek dedi. De benim yan etkiler fena calisiorum zor.oluyor

Hayir kullanmiyorum ya sadece torid ilacim var o kadar. O da zsten rutin kullandigim bir ilac klomen yapti sanirim. Asagi dogru baktigumda gozleim kapanior suyah brysz seritler baslior bugununsaymasam son bir gunluk ilacim kaldi. Bende de kasikta ve belde agrinoluyor ilk ikingun cok oldu simdi birsz daha geçmeye basladi. Doktor persembe iliski onderdi cuma günü yumurtalara bakicak buyumesine bayram haftasi da catlatma ignesi fkn mi verecek blmiorum. Cunku bayramda mutlaka iliskiye girmeniz gerek dedi. De benim yan etkiler fena calisiorum zor.oluyor
Sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım da onlara değer ♥️

2274670
IMG_20190531_003531.jpg

Kızlar sizce burda bişey varmı yaa bana sanki ikinci çizgi varmış gbi geliyor saat 3 te yaptım aynı var gibiydi şimdi yine baktım sanki varmış gbi duruyor inşallah vardır yaa :dua::dua::dua:

Kızlar sizce burda bişey varmı yaa bana sanki ikinci çizgi varmış gbi geliyor saat 3 te yaptım aynı var gibiydi şimdi yine baktım sanki varmış gbi duruyor inşallah vardır yaa :dua::dua::dua:

Insallah vardır canim. Ama hic bir cizgi yok gibi geldi bana kacinci gunun bugun

Kizlarrrr birsey soracagim adetin 8 gunu 12 mm folikul izlendi iki tane klomen carsamba gunu bitti de. Simdi pazartesi tekrr muayne olmam gerekecek de boyutlar sizce iyi mi 8 gunde 12 olmus 2 adet yumurta. Sizlerin kacinci gunlerde kac mm cevblariniz icin teskkr ederm

Kizlarrrr birsey soracagim adetin 8 gunu 12 mm folikul izlendi iki tane klomen carsamba gunu bitti de. Simdi pazartesi tekrr muayne olmam gerekecek de boyutlar sizce iyi mi 8 gunde 12 olmus 2 adet yumurta. Sizlerin kacinci gunlerde kac mm cevblariniz icin teskkr ederm

Insallah vardır canim. Ama hic bir cizgi yok gibi geldi bana kacinci gunun bugun
9 gün var adetime ama kasıklarım çok arıyor sanki pıt pıt patlıyomuş gbi oluyor yumurtaların çatlıyor gbi ben Nisan ayında klomen kullandım birde çatlatma ignesi ama maalesef mayıs 9 da adet oldum ama degişik oldum sanırım klomenden dolayı öyle oldu birde pazar günü rahatsız etmicek şekilde minik Bi kahve rengi akıntı oldu bilmiyorum belkide yoktur ama işte her ay umut dolu oluyor insan 3.5 yıldır ugraşınca her ay acaba diyorsun acba varmı bilemedim sanki var gbi geldi ikinci çizgi gerçi daha çok erken ama inşallah vardır diye umut ediyorum çünkü yoksa bayram dönüşü 3. Adet günü yine doktora gidicem 😔😔 belki geç döllenmiştir diyede umutlandım bian 🤷‍♀️insan adet gününde bekleyemiyoru işte meraktan

İnşallah iyidir canım bende gecen ay kullandım 1 yumurta olmuştu doktor istenilen boyutta dedi kaç mm oldugunu bana söylememişti sanki yada ben hatırlamıyorum 1 yumurtada yeterli demişti inşallah hamiş kalırsın canım

Back