Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bende bu ay klomen kullanmıştım 5 gün bıraya yazmıştım .. dün bhcg baktırdım 1393 sonuç 4 haftalık hamileymişim darısı size hepiniz için dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullanmıştım 5 gün bıraya yazmıştım .. dün bhcg baktırdım 1393 sonuç 4 haftalık hamileymişim darısı size hepiniz için dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İğne yaptırmadım canım sadece klomen bebe aspirini ve folik asit kullandım dün adet günümdü bütün adet belirtilerini yaşadım adet olacağım diye bekliyordm meraktan gidip kan verdim 4 haftalık çıktı cuma kontrole gideceğim işte ... ilişki düzenli gün aşırı oldu onun dışında bir şeye dikkat etmedimNelere dikkat etttin catlatma ignesi vurunmus muydun igneden sonra iliski sikligi fln nasil oldu sonrasinda nelere dikkat ettin. Testi ne zmn yaptın adetten sonra kacinci meselacok sevindim saglikla alirsin insllh kucagina
İğne yaptırmadım canım sadece klomen bebe aspirini ve folik asit kullandım dün adet günümdü bütün adet belirtilerini yaşadım adet olacağım diye bekliyordm meraktan gidip kan verdim 4 haftalık çıktı cuma kontrole gideceğim işte ... ilişki düzenli gün aşırı oldu onun dışında bir şeye dikkat etmedim
Sağol canım ama düşük yapıyorm galiba pıhtı gibi bişey geldi doktorum yarında bhcg baktır gel dedi stresliyim
Sağol canım ama düşük yapıyorm galiba pıhtı gibi bişey geldi doktorum yarında bhcg baktır gel dedi stresliyim
Kendi doktorum ilaç başladı canım ege acile gittim sağolsunlar keseyi göremiyorz dediler sadece yorum yapmadılarHastane seni birakmamasi lazimdi dusuk riskin varsa ya niye yarina birakti bska bir acile ni gtsen. Igne fln vurunurdun dusuk tehlikesi icin.
Kendi doktorum ilaç başladı canım ege acile gittim sağolsunlar keseyi göremiyorz dediler sadece yorum yapmadılar
Amin canım dua edinInsallah gorunur ya yarin git mutlaka o zmn kanama norml baslamaz jnsllh. Iyi haberler alirsin umarim
Amin canım dua edin![]()
Merhabalar size bir sorum olucak sizde bu yoldan geçmişsiniz Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...benimde geçen ay klomen tedavim başladı fakat maalesef bu 9 günlük tatilde 2 gün gecikmeyle adet oldum ilk defa gecikti adetim bi ümitlendik ama sonu hüsran olduValla bende öyle okumuştum klomen kullanıp gittiğimde dr iğne veriyodu. Bide benim yumuslar 14,15,16 oluyodu daha büyümüyordu.
Kızlar bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim gerçekten artık son noktadayımMerhabalar size bir sorum olucak sizde bu yoldan geçmişsiniz Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...benimde geçen ay klomen tedavim başladı fakat maalesef bu 9 günlük tatilde 2 gün gecikmeyle adet oldum ilk defa gecikti adetim bi ümitlendik ama sonu hüsran olduadetim tatilde olduģu için birdahaki aya kaldı 2.klomen tedavim bu 1 aylık ara sıkıntımı
Canım gittik kontrole gördük keseyi bhcgde düzenli artık gösterdi çok şükür inşallah 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğizDualarim seninle Allah hayirlisini sagliklisini uzun guzel.omurlusunu nasio etsin insllh. Cnm
Bi sıkıntı olmaz bende ramazanda ara verdim. Başka bi doktordan randevu alcam gidecem. Stres yapmamak gerek bu durumlarda canım. Inşallah tez zamanda nasip eder rabbim bizlereMerhabalar size bir sorum olucak sizde bu yoldan geçmişsiniz Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...benimde geçen ay klomen tedavim başladı fakat maalesef bu 9 günlük tatilde 2 gün gecikmeyle adet oldum ilk defa gecikti adetim bi ümitlendik ama sonu hüsran olduadetim tatilde olduģu için birdahaki aya kaldı 2.klomen tedavim bu 1 aylık ara sıkıntımı
Canım gittik kontrole gördük keseyi bhcgde düzenli artık gösterdi çok şükür inşallah 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz
Gözünüz aydın olsun inşallah çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bişi sorcaktım nasıl belirtileriniz oldu biraz bunu açarak anlatır mısınız. Bende klomen kullandım klomen kist yaptı bende. Şuan tekrardan duphaston kullanıyorum ama bat 13 ü bakalım nolcak. Hiç umudum yok ama belirtilerinizi merak ettimCanım gittik kontrole gördük keseyi bhcgde düzenli artık gösterdi çok şükür inşallah 15 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz
Durdu canım dün bir kez oldu devamı olmadı çok şükür progestan başladı her ihtimale karşı ... dua ederken hep söylüyorm sizi de bende bu ay hiç beklemiyordm oldu umutlu olCok sevdinimm cok vallahiallahim insallah saglikla eline almayi da naiso rder. Canim bizlere de dua et son 9 gunum kaldi umitli degilim de pek yine de bir ihtimal acaba tuttuysa diorum. Lekelenmen durdu mu ne dior doktorun