Gebeliğe Hazırlık KLOMENE BAŞLAYANLAR MART 2022

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam vermiş işte rahim kalinlastirici ilaç, progestan da aynı işlevi görüyor
Hmm öyle mi . Pek bilgim yok sadece kullandığım ilacı araştırdım öyle yazıyordu. O zaman hadi bakalım hayırlısı olsun

Hmm öyle mi . Pek bilgim yok sadece kullandığım ilacı araştırdım öyle yazıyordu. O zaman hadi bakalım hayırlısı olsun
moralini bozacak bişey yok yani, nasipte varsa olur dediğim gibi. inşallah bir an once saglıkla kavusursunuz bebeğinize :)

Protestan kaç mg lık yazdı ben de klomen kullandım ama protestan yazmadi bekle 10 gün düzenli ilişki önerdi ve çatlama iğnesi vermeyeceğim bekle adetin 3 gün gecikirse test yap gecikmezse adetinin 3. Günü gel dedi

Merhaba kizlar bende bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım ,sonuç ne olacak bilmiyorum haftaya belli olur inşallah test yapınca güzel olumlu sonuc alırım

Ben geçen sene ilk klomen kullandigimda hamile kaldım ancak 2 ay sonra düşük yaptım, malesef.. bu ay başladım tekrar klomen kullandım inşallah bu ay da hamile kalırım,sağlıkla hayırla kucagima alırım.

Ne güzel belirtileriniz var umarım pozitif sonucunu görürsünüz , doktorum beni kontrole çağırmadi 14 gün sonraya randevu oluşturduk çatlayıp catlamadigini niye kontrol etmiyor acaba
Benim doktorumda cagirmamisti. İğneden 14 gün sonra mi neydi test yap pozitif çıkarsa gel çıkmazsa adetin 3 . Günü gel.tekrar tedaviye başlayalım demişti

Benim doktorumda cagirmamisti. İğneden 14 gün sonra mi neydi test yap pozitif çıkarsa gel çıkmazsa adetin 3 . Günü gel.tekrar tedaviye başlayalım demişti
Evet benimde çağırmadi bugün 5.günüm ve hiç belirtim yok ,sol arka boşluk kısmım çok ağrıyor onunda iğneyle bir baglantisi yoktur diye düşünüyorum

Merhaba geçmiş olsun Rabbim bir daha üzüntü yaşatmasin sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin bebeğini canim benim bir sorum var klomen kullanıp ilk hamile kaldığınız da doktorunuz size progestan yazmadı mı ?

Tekrar gittinizmi kontrole
Gittim hala ince endometrium. İlaçlarımın dozunu arttırdı gelecek ay daha yüksek dozlu ilaçlar başlatırım dedi . Bu aydan geçti yani ama yumurtalarım çok güzel büyümüş dedi en son 22 olmuştu tabi buna uygun ortam yok hayırlısı olsun bakalım inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay siz neler yapıyorsunuz var mı bir gelişme

Anladım hakkinizda hayırlısı olsun inşallah ,bende bir değişiklik yok dün merakimdan test yaptım yalancı pozitiflik çıkıyor mu iğne etkisinden diye yalanci bile olsa pozitif görmek güzel bir şeymiş ,hiç bir kasık ağrısı yada göğüs ağrısı falan yok bende bilmiyorum bu ay olmucagini düşünüyorum zaten olmazsa hemen rahim filmi cektiricem ve eşimin spermiyogramını yenilicem vakit kaybetmek birşeyi gözden kaçırmak istemiyorum beklemek çok yorucu etrafımdaki herkes hamile bu daha fazla canımı yakıyor

Rahim duvarı kalınlığınız kaç mm idi?

En iyisini yaparsınız. Ben şu an onları yapamam ancak okullar tatil olunca başlayabilirim o işlere. Gerçekten vakit kaybetmemek en iyisi

Kuzum.takviye ne kullandın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…