- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ilaclarinizi kacta iciyorsunuz ben sabah 9 icip aksam gene dokuzda iciyorum dr herzman dengede olmasi cok guzel dedi bole takipni yapman dedi
İzmir ozel avrupa tip ozlem hanimBu arada doktorunuz kim canım
Allahim insallah bebislermiz gelirCanım bende gece 12 öğlen 12 içiyorum
cnm muyane 50 tl veriyorum snra kan mesela 20 tl baska para odemiyorumCanım muayne ücreti ne kadar ? Tahliller kaç para tutuyor her gittiğinde para ödüyor musun ? Mesela yumurtlama takibi için
Cnm
cnm muyane 50 tl veriyorum snra kan mesela 20 tl baska para odemiyorum
Nereye gidyorsun valahi cok ben gidemem oraya zaten dr cokkk memunun tavsiye ederim hemde cana yakin bir drTamam canım batı central da tahliller 250 TL tutuyordu her seferinde fazla geliyodu bana açıkçası
İğne oldun mu? Yumurtlama döneminde de akıntı oluyor, sonrasında iğnede gebelik hormonu olduğundan da akıntı oluyor.Kızlar klomen kullandıktan sonra fazla akıntı olması normal mi?
İğne oldun mu? Yumurtlama döneminde de akıntı oluyor, sonrasında iğnede gebelik hormonu olduğundan da akıntı oluyor.![]()
Anlaım bende iğneden sonra daha çok olmuştuYok canım iğne . Dün bitti ilaç pazartesi doktora gidicem biteli 3. Gün olmuş oluyor pazartesi günü
Evet doktor öneriyor ancak sgk karşılamıyor ücretli almanız gerekliMerhaba inofolic doktor mu veriyor onuda
Bende 3 aydır sabah akşam 5 gün boyunca klomen kullanıyorum bide inofolic combi ve progestan kullanıom Hala bişey yök ama adetime 1 hafta kaldı bu ay olmuştur inşallahEvet doktor öneriyor ancak sgk karşılamıyor ücretli almanız gerekli
Selam canım ben de klomen kullandım benim de iki yumurtam vardı gelişimi güzel çatlamasını bekleyelim dedi. İğne vermedi ultrasonda yumurtanı durumuna göre anlıyolar bence o yüzden iğne veriyo yada vermiyo gibi geliyo banaArkadaşlar merhaba bende bu ay klomene başladım yumurtam büyüdü ama doktor çatlatma iğnesi vermedi herkese veriliyormu bu iğne
İnşallah olmuşturBende 3 aydır sabah akşam 5 gün boyunca klomen kullanıyorum bide inofolic combi ve progestan kullanıom Hala bişey yök ama adetime 1 hafta kaldı bu ay olmuştur inşallah![]()