Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallaj hayırlı sonuçlar alırsın bende istiyorum üç tane farklı doktora gittim hiçbiri vermedi çocuk istediğimi bile bile özellikşe istesek verirlermi ? Benimde 8. Ayım evlilikteKızlar klomen tedavisine bugün başladım dualarınızı eksik etmeyin![]()
Allahım biran önce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklaKızlar klomen tedavisine bugün başladım dualarınızı eksik etmeyin![]()
Bende klomenle prowomen diye bi ilaç kullanıyorum infolicden daha etkili demişti doktorum o yüzden kullanıyorum.Merhaba inofolic doktor mu veriyor onuda
Merhabalar ben daha önce klomen kullandım beraberinde inofolic combiyle birlikte. İlk kürde hamile kaldım şimdi tekrar bebek istiyoruz tekrar klomene başladım. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla
Mrb doktor bana parlodelle beraber kullan dedi klomeni ta ki hamile kalana kdr devam parlodele aynı ilaç mi hamile kalmayı kolylstrr dedi
Bende pazar günü başlıyorum, günde 2 tane. 16 sında kontrole gidecem. Ilk denemem hakkımizda hayırlısı olsun inşallah![]()