Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittin mi bugün inşallah güzel haberler almışsındırHakkımızda hayırlısı iyi düşünelim iyi olur İnşALLAH
YOk daha gitmedim 1 buçuk ta randevuDoktora gittin mi bugün inşallah güzel haberler almışsındır
inşALLAH ama sonra ne oluyor hiç bilgim yokNe güzel büyümüş yumurtan darısı başıma inşallah
Eğer başka bir rahatsızlığın yoksa senin ve ya eşinin. Döllenme olma ihtimali yüksek adetin gelmezse gebelik testi yapacaksıninşALLAH ama sonra ne oluyor hiç bilgim yok
İnşALLAH güzel olurEğer başka bir rahatsızlığın yoksa senin ve ya eşinin. Döllenme olma ihtimali yüksek adetin gelmezse gebelik testi yapacaksın
Klomen kistleri büyütebilen bir ilaç ama bilemeyeceğim belki çikolata kistine etkisi başkadır en iyisini yine doktor bilirÇikolata kisti olanlar klomen kullandı mı acaba? Burada bununla ilgili bilgisi olan var mı? Paylaşırsa pek mutlu olurum
Merhaba doktordan geldim ve bir tane klomenle bir adet yumurtam büyümüş 19 mm şu an gün aşırı ilişki önerdi iğne vurmadı vurmasını isterdim aslında inşallah kendi kendine çatlarBanada haber verir misin sonuç ne olacak merak ettim ben taa ocakta başlıcam adet olunca
Hayırlı olsun oda güzel bi gelişme doktorunun vardır bi bildiği benimki 21 mm di vurmuştu banaMerhaba doktordan geldim ve bir tane klomenle bir adet yumurtam büyümüş 19 mm şu an gün aşırı ilişki önerdi iğne vurmadı vurmasını isterdim aslında inşallah kendi kendine çatlar
Yaa çok sevindim hayırlısı olur hakkında inşallah Canım sanırım bazı doktorlar belli bir mm olmadan iğne vermiyolarmış kendi kendine çatlayacağını düşündü demekkiMerhaba doktordan geldim ve bir tane klomenle bir adet yumurtam büyümüş 19 mm şu an gün aşırı ilişki önerdi iğne vurmadı vurmasını isterdim aslında inşallah kendi kendine çatlar
Kendi kendine çatlar merak etme dedi ama çatlamazsa da kiste dönüşüyormuş biraz tedirgin oldum ama doktoruma güveniyorum hayırlısı. Ovulasyon testi ile takip edicem çatlamasını dün yaptım kopkoyu çıktı çizgiler doğru bildi test yaniYaa çok sevindim hayırlısı olur hakkında inşallah Canım sanırım bazı doktorlar belli bir mm olmadan iğne vermiyolarmış kendi kendine çatlayacağını düşündü demekki
Seninki de bir taneydi di miHayırlı olsun oda güzel bi gelişme doktorunun vardır bi bildiği benimki 21 mm di vurmuştu bana
Kaç tane olduğunu demedi ama dün gittiğimde yumurtaların çatlamış dediSeninki de bir taneydi di mi
Ay inşallah güzel haberler alırız ben aylarca bomboş ultrason kağıdı görüyordum bu ay kocaman yuvarlağı görünce çok mutlu oldum bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi doktorKaç tane olduğunu demedi ama dün gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi
Hakkımızda hayırlısı benim ilk bu bilmiyorum nolucak pekte ümitlenmek istemiyorum olmazsa çok üzülürümAy inşallah güzel haberler alırız ben aylarca bomboş ultrason kağıdı görüyordum bu ay kocaman yuvarlağı görünce çok mutlu oldum bu ay olmazsa rahim filmi çekelim dedi doktor
Evet çok ümitlenmeden stres yapmadan geçirmek lazım bu günleriHakkımızda hayırlısı benim ilk bu bilmiyorum nolucak pekte ümitlenmek istemiyorum olmazsa çok üzülürüm