- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
Ay ben çok stresliyim kafama takılıyo bi şey oluyo çok üzülüyorumEvet çok ümitlenmeden stres yapmadan geçirmek lazım bu günleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben çok stresliyim kafama takılıyo bi şey oluyo çok üzülüyorumEvet çok ümitlenmeden stres yapmadan geçirmek lazım bu günleri
Doktorun dediğine göre stres ve yumurta aktivitesi birbirine bağlıymış düşünmeyeceksin dedi kolay bir şeymiş gibi ben de kafamı meşgul edecek şeyler yapıyorum bir de araştırma yapmıyorum kesinlikle ama tabi zor yendim bunu evlilik yıldönümümüzde şüphelenip evde yaptığım test belirgin bir şekilde pozitif çıkınca ve sonra kanda negatifi görünce artık kendi kendime bu işi aklından çıkaracaksın dedim ve oldu gibi bir şey :)Ay ben çok stresliyim kafama takılıyo bi şey oluyo çok üzülüyorum
Hadi darısı başıma ben o ovulasyonda hiç kopkoyu çizg göremedim. Senin klomenden öncesi nasıldı canım kendi kendine belli bi büyüklüğe ulaşıyor muydu yumurtalarKendi kendine çatlar merak etme dedi ama çatlamazsa da kiste dönüşüyormuş biraz tedirgin oldum ama doktoruma güveniyorum hayırlısı. Ovulasyon testi ile takip edicem çatlamasını dün yaptım kopkoyu çıktı çizgiler doğru bildi test yani
Yok canım tespih taneleri gibiydiler pcos var bendeHadi darısı başıma ben o ovulasyonda hiç kopkoyu çizg göremedim. Senin klomenden öncesi nasıldı canım kendi kendine belli bi büyüklüğe ulaşıyor muydu yumurtalar
Onlara söylemesi kolay bende anca araştırma yapıyorum manyak gibi kafayı yedimDoktorun dediğine göre stres ve yumurta aktivitesi birbirine bağlıymış düşünmeyeceksin dedi kolay bir şeymiş gibi ben de kafamı meşgul edecek şeyler yapıyorum bir de araştırma yapmıyorum kesinlikle ama tabi zor yendim bunu evlilik yıldönümümüzde şüphelenip evde yaptığım test belirgin bir şekilde pozitif çıkınca ve sonra kanda negatifi görünce artık kendi kendime bu işi aklından çıkaracaksın dedim ve oldu gibi bir şey :)
Klomenden sonra sen de böyle göreceksin inşallahHadi darısı başıma ben o ovulasyonda hiç kopkoyu çizg göremedim. Senin klomenden öncesi nasıldı canım kendi kendine belli bi büyüklüğe ulaşıyor muydu yumurtalar
Evet ya onlar kafana takma diyor ama kolay sanki bazıları da bak bizim bir tanıdığın 10 yıldır olmadı sonra kendiliğinden oldu diyor artık dedim bana böyle hikayeler anlatmayın iyi gelmiyor bana birinin 10 yıl beklediğini duymakOnlara söylemesi kolay bende anca araştırma yapıyorum manyak gibi kafayı yedim
Ya tabi dile kolay ALLAH korusun inşALLAH hakkımızda en hayırlısını verir RABBİM takdir onun biz elimizden geleni yapıp ona bırakıcaz ol derse olurEvet ya onlar kafana takma diyor ama kolay sanki bazıları da bak bizim bir tanıdığın 10 yıldır olmadı sonra kendiliğinden oldu diyor artık dedim bana böyle hikayeler anlatmayın iyi gelmiyor bana birinin 10 yıl beklediğini duymak
Evet orası öyle O ne yazmışsa oYa tabi dile kolay ALLAH korusun inşALLAH hakkımızda en hayırlısını verir RABBİM takdir onun biz elimizden geleni yapıp ona bırakıcaz ol derse olur
İnşallah günde bir tane olmasından çok umutsuzum ya gerçi sen bana biraz umut oldun. Ha ne olur en fazla öteki ay iki tane kullan der ama bir ay bir ay daha ertelemekten çook yoruldum artık yaKlomenden sonra sen de böyle göreceksin inşallah
Hiç umutsuz olma benim geliştiyse senin de gelişir inşallah bir tane ile mümkünmüş öğrenmiş oldukİnşallah günde bir tane olmasından çok umutsuzum ya gerçi sen bana biraz umut oldun. Ha ne olur en fazla öteki ay iki tane kullan der ama bir ay bir ay daha ertelemekten çook yoruldum artık ya
Ahh bi adet olsam da başlasam artık Uzuun zamandır ilk kez adet yolu gözlüyorum yaHiç umutsuz olma benim geliştiyse senin de gelişir inşallah bir tane ile mümkünmüş öğrenmiş olduk
Başladığım ay ben de yolunu gözlüyordum bu ay da gelmese diye dua ediyorumAhh bi adet olsam da başlasam artık Uzuun zamandır ilk kez adet yolu gözlüyorum ya
Gelmesin inşallah çalışmalarını aksatma dualarım seninle ve tüm evlat hasreti çekenlerleBaşladığım ay ben de yolunu gözlüyordum bu ay da gelmese diye dua ediyorum
Ya aklıma gelmişken sormak istedim senin de kasık ağrın var mıYa tabi dile kolay ALLAH korusun inşALLAH hakkımızda en hayırlısını verir RABBİM takdir onun biz elimizden geleni yapıp ona bırakıcaz ol derse olur
Arada oluyo evetYa aklıma gelmişken sormak istedim senin de kasık ağrın var mı
Benim baya fazla oluyor soracaktım unuttum sormayı ama bir şey görse söylerdi heraldeArada oluyo evet
Benim baya fazla oluyor soracaktım unuttum sormayı ama bir şey görse söylerdi heralde
Canim bende sali gittim benimde iki yumurtam büyümüs biri 19 biride 18 mm banada cumaya kadar her gün iliski dedi ,igne vermedi ve ovulasyon testim halan negatif ,seninki nasil testin ?Merhaba doktordan geldim ve bir tane klomenle bir adet yumurtam büyümüş 19 mm şu an gün aşırı ilişki önerdi iğne vurmadı vurmasını isterdim aslında inşallah kendi kendine çatlar