- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Allah allah bana niye bir tane verdi ya sizin yumurtalarınızda mı gelişmiyorduBen sabah akşam içtim yarın son Pazartesi kontrol var nolucak bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah bana niye bir tane verdi ya sizin yumurtalarınızda mı gelişmiyorduBen sabah akşam içtim yarın son Pazartesi kontrol var nolucak bilmiyorum
Hı hı aynen amh testi yapıldı mıAllah allah bana niye bir tane verdi ya sizin yumurtalarınızda mı gelişmiyordu
Yok yapılmadı ama onu ben klomenden cevap alamazsam isticemHı hı aynen amh testi yapıldı mı
Merhaba ben günde 2 içeceğim öyle dedi doktor bilmiyorum ki neden farklı söylemiş acabaMerhaba bugün bende aynı sonucu aldım bende ocakta klomen baslıcam. Siz kaç adet içiceksiniz acaba doktor bana günde bir dedi ama burda okuduğum kadarıyla genelde herkes günde 2 kullanmış şimdi düşünüyorum günde bir yeterli gelicek mi diye
Ay inşallah bi bildiği vardır da işe yararMerhaba ben günde 2 içeceğim öyle dedi doktor bilmiyorum ki neden farklı söylemiş acaba
İnşallah canım iki kere kullanıp hamile kalamayanda var sonuçtaAy inşallah bi bildiği vardır da işe yarar
Ben de günde bir tane içtim. Birden aşırı büyüme yapıyormuş ilk defa içeçeğin için bir tane yeterli olur dedi doktorumAllah allah bana niye bir tane verdi ya sizin yumurtalarınızda mı gelişmiyordu
Peki işe yaradımı bi tane büyüdü mü yumurtalarınız acaba nedense işe yaramayacak hissine kapıldımBen de günde bir tane içtim. Birden aşırı büyüme yapıyormuş ilk defa içeçeğin için bir tane yeterli olur dedi doktorum
Henüz gitmedim doktora 24 ünde gel dedi ovülasyon testi yapıyorum hala koyulaşmadı işe yaramıyor sanırımPeki işe yaradımı bi tane büyüdü mü yumurtalarınız acaba nedense işe yaramayacak hissine kapıldım
Bildiğim kadarıyla yarın muayene edecek yumurtaların gerekli büyümeye eriştiyse (17-20mm) ilişki günleri söyleyecek eğer gerek görürse çatlatma iğnesi vuracak ve adetin geçerse sürpriz inşallahBende klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/
inşALLAH güzel şeyler der yoksa benim psikolojim iyice bozulcakBildiğim kadarıyla yarın muayene edecek yumurtaların gerekli büyümeye eriştiyse (17-20mm) ilişki günleri söyleyecek eğer gerek görürse çatlatma iğnesi vuracak ve adetin geçerse sürpriz inşallah
Stres çok etkiliyor yumurtaları kendimden biliyorum zor ama kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın inşallah yarın güzel şeyler söyleyecek doktor güzel düşünelim güzel olsun her şeyinşALLAH güzel şeyler der yoksa benim psikolojim iyice bozulcak
Keşkee öyle olabilsek takmasak ... neyse inşALLAH güzel olur hepimiz içinStres çok etkiliyor yumurtaları kendimden biliyorum zor ama kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın inşallah yarın güzel şeyler söyleyecek doktor güzel düşünelim güzel olsun her şey
Keşke bir senenin 6 ayı gecem gündüzüm bu oldu sonra bıraktım düşünmeyiKeşkee öyle olabilsek takmasak ... neyse inşALLAH güzel olur hepimiz için
Banada haber verir misin sonuç ne olacak merak ettim ben taa ocakta başlıcam adet oluncaHenüz gitmedim doktora 24 ünde gel dedi ovülasyon testi yapıyorum hala koyulaşmadı işe yaramıyor sanırım
Tabi haber veririmBanada haber verir misin sonuç ne olacak merak ettim ben taa ocakta başlıcam adet olunca
Hakkımızda hayırlısı iyi düşünelim iyi olur İnşALLAHKeşke bir senenin 6 ayı gecem gündüzüm bu oldu sonra bıraktım düşünmeyi
Umarım işe yaramış olurTabi haber veririm