KLOMEN

Merhaba bugün bende aynı sonucu aldım bende ocakta klomen baslıcam. Siz kaç adet içiceksiniz acaba doktor bana günde bir dedi ama burda okuduğum kadarıyla genelde herkes günde 2 kullanmış şimdi düşünüyorum günde bir yeterli gelicek mi diye 🤔
Merhaba ben günde 2 içeceğim öyle dedi doktor bilmiyorum ki neden farklı söylemiş acaba 🤔

Ben de günde bir tane içtim. Birden aşırı büyüme yapıyormuş ilk defa içeçeğin için bir tane yeterli olur dedi doktorum
Peki işe yaradımı bi tane büyüdü mü yumurtalarınız acaba nedense işe yaramayacak hissine kapıldım

Bende klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/

Bende klomeni bitirdim yarın kontrolüm var nasıl olacak yarın biraz bilgi verir misniz kullanan varsa çok korkuyorum kötü bi şey diyecek diye :/
Bildiğim kadarıyla yarın muayene edecek yumurtaların gerekli büyümeye eriştiyse (17-20mm) ilişki günleri söyleyecek eğer gerek görürse çatlatma iğnesi vuracak ve adetin geçerse sürpriz inşallah 🙏

Bildiğim kadarıyla yarın muayene edecek yumurtaların gerekli büyümeye eriştiyse (17-20mm) ilişki günleri söyleyecek eğer gerek görürse çatlatma iğnesi vuracak ve adetin geçerse sürpriz inşallah 🙏
inşALLAH güzel şeyler der yoksa benim psikolojim iyice bozulcak :KK43:

inşALLAH güzel şeyler der yoksa benim psikolojim iyice bozulcak :KK43:
Stres çok etkiliyor yumurtaları kendimden biliyorum zor ama kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın inşallah yarın güzel şeyler söyleyecek doktor güzel düşünelim güzel olsun her şey 🙏

Stres çok etkiliyor yumurtaları kendimden biliyorum zor ama kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın inşallah yarın güzel şeyler söyleyecek doktor güzel düşünelim güzel olsun her şey 🙏
Keşkee öyle olabilsek takmasak ... neyse inşALLAH güzel olur hepimiz için

Henüz gitmedim doktora 24 ünde gel dedi ovülasyon testi yapıyorum hala koyulaşmadı işe yaramıyor sanırım :KK43:
Banada haber verir misin sonuç ne olacak merak ettim ben taa ocakta başlıcam adet olunca 😔

X