Sen pcoslumusun canim ?? Ben yaptim sabah daha bisey yok adete kaldi 7 gün umudum yok bu aydanda. Isteyim isten cikinca bide ovulasyon testi yapcam bakalim sen yaparsan at burayaDün akşam bir kaç araştırma yapayım dedim yapmaz olaydım benim gibi PCOs olup klomenle hamile kaldıktan sonra sağlıklı hamilelik geçiren nerdeyse yok yumurtalar kalitesiz olduğu için hamilelik devam etmiyor yazmışlar gece kabuslar gördüm hep şu araştırma illerinden kendimi kurtarmıştım ne güzel yine başladım. Test yapasım dahi kalmadı
Malesef öyleyimSen pcoslumusun canim ?? Ben yaptim sabah daha bisey yok adete kaldi 7 gün umudum yok bu aydanda. Isteyim isten cikinca bide ovulasyon testi yapcam bakalim sen yaparsan at buraya
Bence sende var olmasa niye ciksin cizgi resmen gözüküyo yaniMalesef öyleyim
Yok can sen yaptın mıBugün test yapan var mı
Attım canım bir mesaj üstteYok can sen yaptın mı
Resmen positif canim masallah , kan testimi ?Bugünkü böyle bir tık daha koyulaştı sanki yavaş koyulaşıyor doktora sordum bakalım test yap derse gidicem test yapmaya.
Evet canım doktor ver dedi ama nasıl korkuyorumResmen positif canim masallah , kan testimi ?
İnşALLAH vardır kötü düşünmeAttım canım bir mesaj üstte
İnşallah hepimizde vardırİnşALLAH vardır kötü düşünme
Ah İnşALLAHİnşallah hepimizde vardır
Evet canım doktor ver dedi ama nasıl korkuyorum
Ne güzel iste arada kalmaktan iyi bügünmü vercen ?Evet canım doktor ver dedi ama nasıl korkuyorum
Verdim canım 2de çıkıcakNe güzel iste arada kalmaktan iyi bügünmü vercen ?
Kesin haber et hadi hayirlisi insallahVerdim canım 2de çıkıcak
Bugün düne göre koyu ama di mi ve daha çabuk belirdi bu seferKesin haber et hadi hayirlisi insallah
Arada baya fark var canim korkma bence, seninki kadar görsem havalara ucardim valla, darisi bizlere insallah. Haber et kesinBugün düne göre koyu ama di mi ve daha çabuk belirdi bu sefer
Ederim tabi. İnşallahArada baya fark var canim korkma bence, seninki kadar görsem havalara ucardim valla, darisi bizlere insallah. Haber et kesin