Galiba bu kez var bir şeylerMasallah canim bügün daha belirgin Ich
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba bu kez var bir şeylerMasallah canim bügün daha belirgin Ich
Ama tabi her şeyi kan belirler bunlar öylesine heyecanlarGaliba bu kez var bir şeyler
Bencede var masallah, ne zaman kan vermeyi düsünüyosunGaliba bu kez var bir şeyler
Merhaba amh kactı acabaYok öyle bi şey demedi doktor prolaktin yüksek işte birde amh düşük başka bi şey demedi ilaçlar verdi en sonda bu klomeni verdi
8 OcakBencede var masallah, ne zaman kan vermeyi düsünüyosun
1:31 diMerhaba amh kactı acaba
Sonradan yazmıssınız gordum mesajını ama yazmıs bulundum tesekkür ederim etkisini gordunuz mu klomenın peki gebelik olustu mu1:31 di
Sorun değil yok çatlatma iğnesi yapıldı 13.gün bekliyorum bendeSonradan yazmıssınız gordum mesajını ama yazmıs bulundum tesekkür ederim etkisini gordunuz mu klomenın peki gebelik olustu mu
Catlatma iğnesinden sonra mı 13. Gününüz inşallah tutmusturSorun değil yok çatlatma iğnesi yapıldı 13.gün bekliyorum bende
İnşALLAH iki güne test yaparım belki ama doktor adeti bekle dedi onuda bekliyorum adetim düzensiz ne zaman olurum bilmiyorum bendeCatlatma iğnesinden sonra mı 13. Gününüz inşallah tutmustur
İğnenin etkisi ne zaman çıkıyor vücuttan acabaİnşALLAH iki güne test yaparım belki ama doktor adeti bekle dedi onuda bekliyorum adetim düzensiz ne zaman olurum bilmiyorum bende
14 15 gün diyorlar ama bende pek bilmiyorumİğnenin etkisi ne zaman çıkıyor vücuttan acaba
Aynen bende öyle düşünüyorum bakalım nolucakİki üç gün daha bekle en iyisi
Sende cikiyor canim ve düne göre koyulasmisTest yapmak da sıkıntı bende çıkıyor ama bir türlü emin olamıyorum bazen diyorum keşke yapmasaydım
Buda bügünkü ovulasyon testim dahada koyu düne göre, ben anlamadim niye böyle acabaTest yapmak da sıkıntı bende çıkıyor ama bir türlü emin olamıyorum bazen diyorum keşke yapmasaydım
Bende korkuyorum ya VALLATest yapmak da sıkıntı bende çıkıyor ama bir türlü emin olamıyorum bazen diyorum keşke yapmasaydım
KoyulaşıyorBuda bügünkü ovulasyon testim dahada koyu düne göre, ben anlamadim niye böyle acaba