85,43 çıktı sonucum tuttuArada baya fark var canim korkma bence, seninki kadar görsem havalara ucardim valla, darisi bizlere insallah. Haber et kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
85,43 çıktı sonucum tuttuArada baya fark var canim korkma bence, seninki kadar görsem havalara ucardim valla, darisi bizlere insallah. Haber et kesin
Ayyy canim gözün aydin hayirlisiyla gelsin bebisin insallah ,bizede dua et85,43 çıktı sonucum tuttu
Ederim tabi etmem mi bir de nasıl bir değer bilebilsem keşkeAyyy canim gözün aydin hayirlisiyla gelsin bebisin insallah ,bizede dua et
Bence iyi adetin gecmedi demi ?Ederim tabi etmem mi bir de nasıl bir değer bilebilsem keşke
Yok 9 unda olma lazım normaldeBence iyi adetin gecmedi demi ?
O zaman iyi benceYok 9 unda olma lazım normalde
25 Aralık'ta yumurtam çatladı işte 11 günlük oluyorO zaman iyi bence
YAaa çok sevindim hayırlı olsun85,43 çıktı sonucum tuttu
Sağ ol dualarım sizlerleYAaa çok sevindim hayırlı olsun
İnşALLAH canım bende yarin yapılan ama umutlu değilim ilk miydi seninSağ ol dualarım sizlerle
Evet ilk hamilelik.İnşALLAH canım bende yarin yapılan ama umutlu değilim ilk miydi senin
İğne ilk miydi can kaçıncı gündüEvet ilk hamilelik.
İğne vurulmadım canım sadece klomen o da günde bir taneİğne ilk miydi can kaçıncı gündü
Tahminim 25 Aralık'ta yumurta çatladı kendiliğindenİğne vurulmadım canım sadece klomen o da günde bir tane
Ya iyi olmuş VALLA İnşALLAH sağlıcakla kucağına alırsınİğne vurulmadım canım sadece klomen o da günde bir tane
İnşallah doktor Çarşamba bir test daha yap dedi aynı saatte iki katına çıkarsa sağlıklı ilerliyordur dedi gel de şimdi bekle iki günYa iyi olmuş VALLA İnşALLAH sağlıcakla kucağına alırsın
Geçer geçer bak ilk müjdeyi aldın oda güzel olur İnşALLAH bakalım ben napıcamİnşallah doktor Çarşamba bir test daha yap dedi aynı saatte iki katına çıkarsa sağlıklı ilerliyordur dedi gel de şimdi bekle iki gün
İnşallah şimdi dua edeceğim kendim için ve sizler içinGeçer geçer bak ilk müjdeyi aldın oda güzel olur İnşALLAH bakalım ben napıcam
İnşALLAH güzel olur hepimiz içinİnşallah şimdi dua edeceğim kendim için ve sizler için
Test yaptım negatif çıktı çok üzgünümİnşallah şimdi dua edeceğim kendim için ve sizler için