Klomen

Benimde oyle oldu ilk defa yasiyorum boyle seyler valla aklim almiyor insallah hamilr kaliriz
Benim klomen kullandığım andan hamileligimde dahil o süreçte hep akıntı vardi. Bugün klomenin kaçıncı günü senin. Doktora yumurta kontrilune gidiyor misun haftaya salı gidecegim ben

Benim klomen kullandığım andan hamileligimde dahil o süreçte hep akıntı vardi. Bugün klomenin kaçıncı günü senin. Doktora yumurta kontrilune gidiyor misun haftaya salı gidecegim ben
Bende cuma gidicem benim gcn ayda vardi da bu ay erken basladi

Valla benimki psikolojik de olabilir. İğne kullandigim için yumurtanın catlayacagini biliyorum ya kendimi dinlerdim ağrım olurdu.
Ben geven ay yuruyememistim agridan doktor yumurtan catliodur dedi bide ates basmasi oluyo mu cok soru sordum ama k.bakma

Ben geven ay yuruyememistim agridan doktor yumurtan catliodur dedi bide ates basmasi oluyo mu cok soru sordum ama k.bakma
Valla onu hissetmedim ama ateş olcme yöntemiyle hamile miyim adetim mı olacak diye yorum yapiyirlardi. Ateşin dusmusse adetin gelirmiş hamileysen ateşin yüksek olurmus belirti olarak soyluyorlardi ama yumurtlamadaki yorumu bilmiyorum. Benim akintim fena oluyor şuanda çok yoğun akintim var ve kasiklarim ağır sanırım yumurtalar oluşuyor büyuyor

Akintim benimde var ama iste byle sicak bassma sorunu var bnde

İste kilo bela ya zaten bende evlenmeden once yoktu evlendim kilo alinca cikti ama hormonlar normal degerlerde sadece goruntu o sekilde dedi doktor bakalim benim gecen ay tek yumurtaydi bu ay nolcak bakalm

İste kilo bela ya zaten bende evlenmeden once yoktu evlendim kilo alinca cikti ama hormonlar normal degerlerde sadece goruntu o sekilde dedi doktor bakalim benim gecen ay tek yumurtaydi bu ay nolcak bakalm

Benim hormonlarda normal sadece görüntü de var. Benim ileri derecede değil yoksa hiç hamile kalamazdim

Ayni durum demek kac aylik evlsn ama sen en azindan hamilr kalmssn bende tik yok
2015te evlendim ilk yıl düşünmedim sonra şeker hapı kullandım 12 kilo verdim o ara soğan suyu da içtim hamile kalmışım ama 6.haftada gitti. Benim pco çok ileri degil o anlamda şanslıyım. Sen ne kadardır bekliyorsun. Hemen olmuyor zaten ilk bebeğim 5 ayda ikizler 6.ayinda oldu beim. Bekle biraz daha ve eşinin degerlerinide araştırın ondada sorun varsa tedavisi yapılsın sadece seninle bitmiyor canım. Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

Senin yumurtan kendiliginden gelisiyor mu
ben 24 yasndayim 7 aylik evliyimesime test yaptirdik ama bazi degerler yok doktora sorucaz bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…