Benimde oyle oldu ilk defa yasiyorum boyle seyler valla aklim almiyor insallah hamilr kalirizEvet canım bende çok fazla yapıyor. Çatlatma ignesi daha fazla yapıyor resmen çamaşırın islaniyor normal yani
Benim klomen kullandığım andan hamileligimde dahil o süreçte hep akıntı vardi. Bugün klomenin kaçıncı günü senin. Doktora yumurta kontrilune gidiyor misun haftaya salı gidecegim benBenimde oyle oldu ilk defa yasiyorum boyle seyler valla aklim almiyor insallah hamilr kaliriz
Bende cuma gidicem benim gcn ayda vardi da bu ay erken basladiBenim klomen kullandığım andan hamileligimde dahil o süreçte hep akıntı vardi. Bugün klomenin kaçıncı günü senin. Doktora yumurta kontrilune gidiyor misun haftaya salı gidecegim ben
Geçen ay kaç taneydiBende cuma gidicem benim gcn ayda vardi da bu ay erken basladi
1 taneydi yumurtan catlarken seninde agrin olur muyduGeçen ay kaç taneydi
Valla benimki psikolojik de olabilir. İğne kullandigim için yumurtanın catlayacagini biliyorum ya kendimi dinlerdim ağrım olurdu.1 taneydi yumurtan catlarken seninde agrin olur muydu
Ben geven ay yuruyememistim agridan doktor yumurtan catliodur dedi bide ates basmasi oluyo mu cok soru sordum ama k.bakmaValla benimki psikolojik de olabilir. İğne kullandigim için yumurtanın catlayacagini biliyorum ya kendimi dinlerdim ağrım olurdu.
Valla onu hissetmedim ama ateş olcme yöntemiyle hamile miyim adetim mı olacak diye yorum yapiyirlardi. Ateşin dusmusse adetin gelirmiş hamileysen ateşin yüksek olurmus belirti olarak soyluyorlardi ama yumurtlamadaki yorumu bilmiyorum. Benim akintim fena oluyor şuanda çok yoğun akintim var ve kasiklarim ağır sanırım yumurtalar oluşuyor büyuyorBen geven ay yuruyememistim agridan doktor yumurtan catliodur dedi bide ates basmasi oluyo mu cok soru sordum ama k.bakma
Akintim benimde var ama iste byle sicak bassma sorunu var bndeValla onu hissetmedim ama ateş olcme yöntemiyle hamile miyim adetim mı olacak diye yorum yapiyirlardi. Ateşin dusmusse adetin gelirmiş hamileysen ateşin yüksek olurmus belirti olarak soyluyorlardi ama yumurtlamadaki yorumu bilmiyorum. Benim akintim fena oluyor şuanda çok yoğun akintim var ve kasiklarim ağır sanırım yumurtalar oluşuyor büyuyor
2 biri 19mm digeri 25mm idi. İkincisinde 17mm tek gördü bu ay olmayabilir dedi çok ümitsizdik ikiz oldu hemde cift yumurta:))Senin kac yumurtan olmustu ilk kullandgnda
Masallah senin iyi benim tek olusmasi kotu sanirim dimi sen kav kilosun2 biri 19mm digeri 25mm idi. İkincisinde 17mm tek gördü bu ay olmayabilir dedi çok ümitsizdik ikiz oldu hemde cift yumurta:))
Masallah senin iyi benim tek olusmasi kotu sanirim dimi sen kav kilosun[/QUOTE ilkinde iki oldu kesin hamile kslirim diyrdum hatta ikiz olur diyordum ama olmadı. İkincisinde doktor tekini görmedi heralde bir tane küçük var deyip umutsuz konuşmuştu ikiz oldu. Ben kiloluyum canım ya 75 kiloyum 15 kilo fazlalığı var pco olunca veremiyorum bulunduğum ilçede spor vs imkânda yok bol bol yürüyorum aşırı yemem ama gitmiyorlar iste
Benim hormonlarda normal sadece görüntü de var. Benim ileri derecede değil yoksa hiç hamile kalamazdimİste kilo bela ya zaten bende evlenmeden once yoktu evlendim kilo alinca cikti ama hormonlar normal degerlerde sadece goruntu o sekilde dedi doktor bakalim benim gecen ay tek yumurtaydi bu ay nolcak bakalm
Ayni durum demek kac aylik evlsn ama sen en azindan hamilr kalmssn bende tik yokBenim hormonlarda normal sadece görüntü de var. Benim ileri derecede değil yoksa hiç hamile kalamazdim
2015te evlendim ilk yıl düşünmedim sonra şeker hapı kullandım 12 kilo verdim o ara soğan suyu da içtim hamile kalmışım ama 6.haftada gitti. Benim pco çok ileri degil o anlamda şanslıyım. Sen ne kadardır bekliyorsun. Hemen olmuyor zaten ilk bebeğim 5 ayda ikizler 6.ayinda oldu beim. Bekle biraz daha ve eşinin degerlerinide araştırın ondada sorun varsa tedavisi yapılsın sadece seninle bitmiyor canım. Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinAyni durum demek kac aylik evlsn ama sen en azindan hamilr kalmssn bende tik yok
2015te evlendim ilk yıl düşünmedim sonra şeker hapı kullandım 12 kilo verdim o ara soğan suyu da içtim hamile kalmışım ama 6.haftada gitti. Benim pco çok ileri degil o anlamda şanslıyım. Sen ne kadardır bekliyorsun. Hemen olmuyor zaten ilk bebeğim 5 ayda ikizler 6.ayinda oldu beim. Bekle biraz daha ve eşinin degerlerinide araştırın ondada sorun varsa tedavisi yapılsın sadece seninle bitmiyor canım. Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
doktor kontrolündemi kullandınız peki? doktor bu ay banada eşin sperm testi yaptırsın değerleri normalse başlayalım dedi. sizin doktorunuz böyle birsey istedimi ( sperm testi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?