• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen

İnşallah, rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz biliyorum. Sen kaç yaşındasın, kaç senedir deniyorsun ?
Evet aynen öyle bazen en yakınındakiler bile seni anlamıyor burda çok insan var aynı şeyleri yaşayan ama bi süre sonra bırdada bi bakıyosun ki heryere bakmışsın artık konuları ezberlemişsin inşallahhj bizde o güzel annelerden olucaz brnim umudum hep var

Ben 32 yaşındayım 1 yıllık evliyim yaşım gitmeden bitane yapıp sonra ikinciyle işten çıkma planım var inşallah rabbim nasip eder bi kimyasal gebelik yaşadım arkasından kist mist geçen ay klomen kullandım fazla büyüdü bu ay klomensiz takip ettik pazar günü iğne yaptırdım ama burdakiler gibi deli gibi sancılar ağrılar çkmedim ilk 2 gün bel ağrısı yaptı ama ondan mı onu bile bilmiyorum çünkü pazar günü nişan vardı biraz fazla kurtlarımı dökmüş olabilir kısacası benim hikayem bu seninki?
İnşallah, rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz biliyorum. Sen kaç yaşındasın, kaç senedir deniyorsun ?

Ben 30 yaşındayım. 2,5 senelik evliyim. Yaklaşık 1,5 senedir korunmuyoruz. Pko ve insülin direnci var bende. Bir kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay ilk defa klomen e başladım. Fazla büyümedi yumurtalarım hemen hemen 17 mm ye ulaştı. Yine de beklentim var işte. Ben daha ikinci çocuğun hayal aşamasına bile geçemedim. Sağlıkla 1. Si olsun da inşallah
Ben 32 yaşındayım 1 yıllık evliyim yaşım gitmeden bitane yapıp sonra ikinciyle işten çıkma planım var inşallah rabbim nasip eder bi kimyasal gebelik yaşadım arkasından kist mist geçen ay klomen kullandım fazla büyüdü bu ay klomensiz takip ettik pazar günü iğne yaptırdım ama burdakiler gibi deli gibi sancılar ağrılar çkmedim ilk 2 gün bel ağrısı yaptı ama ondan mı onu bile bilmiyorum çünkü pazar günü nişan vardı biraz fazla kurtlarımı dökmüş olabilir kısacası benim hikayem bu seninki?

Günaydınnnn :) ben iyi dilekler güzel şeyler getiriyor diye düşünüyorum bundandır 2. Sinin hayali

Back