Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar zamandır bekliyorsunuz benim hap kullandığım ilk ay belki de o yüzden rahatım bir dahaki ay deneriz yine diye normalde de kasımdan beri korunmuyoruz
AY benim de 9 unda2 gun oldu daha igne vurulali canim. 8 nisan bat
Zaman gecmiyor degil mi :) ben dusunmemeye calisiyorumAY benim de 9 unda![]()
Sana tavsiyem 15 günden önce test yapma yapıcaksanda direk giiit kan ver ben bugün test yaptım tek çıktı moral yerlerde gezdim tüm günZaman gecmiyor degil mi :) ben dusunmemeye calisiyorum
Sana tavsiyem 15 günden önce test yapma yapıcaksanda direk giiit kan ver ben bugün test yaptım tek çıktı moral yerlerde gezdim tüm gün
OlabiliyorÇatlatma iğnesi sonrası adet düzeninde değişme oluyor mu? 13.gün yaptırdım ben iğneyi adet tarihim 1 Nisan bekliyorum bakalım ilkkez kullandım ben
Bunu bilmiyordum belki de gecikme olsa da iğneyle bağlı olucak
Galiba psikolojik olarak çöktüm çöktüm derken saçmalıyorum bildiğin hamile hissediyorum kendimi adet belirtileri var aslında ama bunun yanında sabah mide bulantısıyla uyanma, mide ekşimesi, bel ağrısı, halsizlik, sık idrara çıkma bilmiyorum ya ilk kez klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum olmazsa olmaz modundaydım ama öyle değilmiş demekki gerçekten beklentiye giriyorsun doktor baştan ilaç iğne vermek istemedi sadece tarih vereyim ona göre beraberlik yaşayın bekleyin olur dedi ama eşim ve ben ısrarla şansı artıralım diye ilaç istedik korunmayı bırakalı 4 ay olmuştu
Ay sana dedim ben dayanamadım iyi mi bıgün evde test yaptım hayalet çizgi dediklerini gördüm eşim geldi işten dedim kan testi yaptırayım29,5 geldi dr iyi bir değer gününe göre dedi ama adet tarihini bekleyeceğim gelemez inşallahBende akillandim o konuda canim. Artik gecikmeden kolay kolay yapacagimi sanmiyorum geciksem bile hemen yapmam gibi geliyor. Adetime 8 gun var ama 16. Gün catlattik zaten yumurtayi o yuzden belki gecikme yasarim gibime geliyor. Zaten olacaginida zannetmiyorum ya. Eskisi gibi dikkat etmiyorumda zaten. Unutuyorm bile arada :)
Ay sana dedim ben dayanamadım iyi mi bıgün evde test yaptım hayalet çizgi dediklerini gördüm eşim geldi işten dedim kan testi yaptırayım29,5 geldi dr iyi bir değer gününe göre dedi ama adet tarihini bekleyeceğim gelemez inşallah ❤
Yazmayi unuttum ilk ay adet oldum simdi bekliyorumMeraba arkadaslar konuyu simdi okudum bende 2 ay klomen ve catlatma ignesi oldum ilk cok agrilarim oldu kasik agrim halsizlik karnim cok sismisti yuruyemiyordum bile ama martin 18 inde catlatma ignesi oldum ama hic agrim olmadi sadece bir kere oda 2 gun sonra yanlis hatırlamıyorsam ve simdi catlatma ignesinden sonra 16. Gunum sizce test yapayim mi yoksa bekliyeyim mi daha hi bu arada soylemeyi unuttum 10. Gunde evde test yaptim ignenin etkisi gecmisti.... rabbim t isteyen herkese ve bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin insallah