Klomen

Bende pkos var. Bir kaç yerde hayıtın lh'ı yükselttiğini bu yüzden pkos'u daha da kötüleştirebileceği yazıyordu. Çünkü pkos'da sorun lh zaten. O yüzden kullanmakta tereddütlüyüm :KK43:
Bende de pko var kendiligimden hamile kalamiyirum. Adetlerim hiç düzenli değildir 3 aydır hayıt tohumu kullanıyorum inan 30.gun hemen geldi. Dün gelmesi gerekiyordu gelmedi ve korunmayı 9 gün önce bıraktık hemen hamile kaldıysam hayıt sayesinde olacak gerçekten benim için mucize

Gittin mi doktora
yok canım bugün tekrar test yaptım bişi cikmadi. Adetimi bekliyorum kasiklarimda ağrı var gelse hemen doktora gideceğim klomen baslayacagiZ. Hamile değilim diye üzülmedim adetim gelse tedavi başlayacak ona seviniyorum. sen ne yaptin

yok canım bugün tekrar test yaptım bişi cikmadi. Adetimi bekliyorum kasiklarimda ağrı var gelse hemen doktora gideceğim klomen baslayacagiZ. Hamile değilim diye üzülmedim adetim gelse tedavi başlayacak ona seviniyorum. sen ne yaptin

Hayirlisi insallah benim daha var adetme ama hicbir belirti yok

Yok kullanmadm sadece klomen tahmini bir hafta kaldi senn ne zamandi adet gnun
Adet günüm 4.gunumdeyim canım .Eğer gelseydi bugün son gün olacakti. Biz adete bir hafta kala korunmayı bıraktık. 13 gün oldu. Hamile miyim bilmiyorum en son dün test yaptım çıkmadi. Kan tahlili vermedim cuma gününe kadar bekleywcegim. Adet sokucu kullanıp klomene baslicaz

Adet günüm 4.gunumdeyim canım .Eğer gelseydi bugün son gün olacakti. Biz adete bir hafta kala korunmayı bıraktık. 13 gün oldu. Hamile miyim bilmiyorum en son dün test yaptım çıkmadi. Kan tahlili vermedim cuma gününe kadar bekleywcegim. Adet sokucu kullanıp klomene baslicaz

Hayirlisi insallah sari akinti neden olur bilgin var mi bide hafif bi sizi var

Back