- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Sanırım kist felan oluşursa önceden önlem almam İçin ya da daha sıkı takip etmek için bu kadar erken çağırdılar benim ilk ayım çok bilmiyorum ama hep 15. Günden sonra çağırmışlarbenide dr 11.gun cagirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım kist felan oluşursa önceden önlem almam İçin ya da daha sıkı takip etmek için bu kadar erken çağırdılar benim ilk ayım çok bilmiyorum ama hep 15. Günden sonra çağırmışlarbenide dr 11.gun cagirdi
Kafana gore kullanma fazlası zararBen klomen hap kullanmak istiyorum eczaneden alıp kullansam bu ay olur mu ki olmazsa diğer ay da doktora gidip doktor takibinde yaptıracam ama bu ay sadece hapı kullanmak istiyorum bütün hormon değerlerim iyi fsh lh progesteron iyi
İnofolik çok iyi diyorlar. Ben düşük yaptım ya önlemek için filan isteO sana cok vermis bana sadece klomen ve inofolic
kist icin regl doneminde ilaca baslamadan cagiriyor drlar cunku kist varsa vermiyor kisti gelistirip buyutur diye bende kist yoktu 2.aya devam ediyoruz bakalim hayirlisiSanırım kist felan oluşursa önceden önlem almam İçin ya da daha sıkı takip etmek için bu kadar erken çağırdılar benim ilk ayım çok bilmiyorum ama hep 15. Günden sonra çağırmışlar
İnofolik zaten hem folik asit hem şeker düzenleyici yani benim glifor ve .Folbiolun yaptığını inofolik kendisi yapıyor.O sana cok vermis bana sadece klomen ve inofolic
inofolic mg kac acabaİnofolik zaten hem folik asit hem şeker düzenleyici yani benim glifor ve .Folbiolun yaptığını inofolik kendisi yapıyor.
Adet döneminde gittim zaten takibe adetin 3. Günü itibari ile başlıyoruz. Benim ilk ayım inşallah güzel sonuçlar alırızkist icin regl doneminde ilaca baslamadan cagiriyor drlar cunku kist varsa vermiyor kisti gelistirip buyutur diye bende kist yoktu 2.aya devam ediyoruz bakalim hayirlisi
Ben kullanmıyorum canım darbe kullanıyorinofolic mg kac acaba
tmm tesekkurler bende dr gidince sorup kullanayimBen kullanmıyorum canım darbe kullanıyor
Naptın bir gelişme var mı canım gittin mi doktoraİste benim yumurta gelismedigi icin basladik tedaviye klomen yani sen bitek klomen mi kullaniosun bsska ekstra kullandn mi
Canim senin sonuc nedir bende klomen kullandim cuma gunu doktora gittim iliski onerdi fakat cok kasik agtim oldu dun ve akintim sy gibi
Rahim filminden sonra olanları çok duydum inşallah sonuç alirsinGeç gördüm kusura bakma .Sonuç alamadım canım doktor değiştirdim yumurtam normalde çatlıyor önceki doktorum gereksiz olarak vermiş boşuna kullandım 2 ay klomeni. Rahim filmi çekildim sonuçlar temiz adet günümü bejliyorm hayırlısı
kacgunluk gunde kactane klomen kullandin canim fayda vermediBenim sonuç koca bir sıfır solda ise yaramayan bir suru yumurta var sağda hiç yok. Klomen kullanmıştım çatlama iğnesi vermedi bile... Umutlarım başka bahara kaldi
5gunluk sabah akşam birer taneydi canım. Daha önce fayda etmisti, ilk kullanisim da 2 tane çok güzel yumurta vardi. İkinci kullanisimda 1 tane küçük yumurta var dedi ama çift yumurta ikizlerim oldu. Bu üçüncü ve hiç yumurta yok dedi. Bir tarafta çok fazla pco var diğer tarafta hicbisi yokkacgunluk kactane klomen kullandin canim fayda vermedi
kacinci gun gidip olmadigini ogrendinBen de bu ay klomene başladım, 5 gün birer doz aldım. 16,6 mm oldu 1 yumurtam. Ama istenilen boyuta gelmedi ne yazık ki![]()